Δεν είναι υποκρισία, απλή ανόθευτη βλακεία είναι.Patriot έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 19:52 Επιτέλους!Να σημείωσε εδώ την υποκρισία των συριζαιων.Οταν πήγαν κάποιοι να κάνουν μπάρμπεκιου με χοιρινό μπροστά σε Αφγανούς μετανάστες είχαν βγεί ενώ και φώναζαν να διωχθούν ποινικά αυτοί που το έκαναν. Οταν όμως η βλασφημία στρέφεται κατά της ελληνορθόδοξης χριστιανικής θρησκείας τότε είναι αποδεκτή. Υποκρισία με δύο λόγια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος
Re: Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Καταδικάζω. Η βλασφημία είναι μια παπαριά που αντιβαίνει στις αρχές του Διαφωτισμού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η ανεκτικότητα κι ο σεβασμός στα πιστεύω του διπλανού εξασφαλίζονται δια του νόμουvantono έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 18:22
Να τους χαίρεστε! Παρότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο κεντροδεξιός-προοδευτικός Κούλης θα αφήσει να περάσει κάτι τέτοιο, δεν παύω να το θεωρώ κι εντελώς απίθανο. Γενικά πάντως, ειναι ντροπιαστικό. Από μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά που υποτίθεται οτι εχει ξεπεράσει τα εμφυλιακά και ψυχροπολεμικά κόμπλεξ, περίμενα να υπερασπίζεται σοβαρότερα την ελευθερία του λόγου και όχι να στρώνει ροδοπεταλάτο δρόμο στους εκάστοτε φονταμενταλισμούς.
θα πήξετε ρατσιστόμουτρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ψηφίσατε Φιλελεύθερη ΝΔ και θα φάτε προσευχή στα σχολεία και Σαρία μέχρι να βελαξετε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Με αυτό έχω θέμα? Κινδυνεύω να υποστώ τις συνέπειες του νόμου? Είναι κακόβουλο?
-
Παρταλι
https://rockoverdose.gr/o-nergal-behemo ... %BA%CE%B1/Arisvilla έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:29 Με αυτό έχω θέμα? Κινδυνεύω να υποστώ τις συνέπειες του νόμου? Είναι κακόβουλο?
Πολύ ευχάριστο νέο που επιτέλους καταρρίπτει κάθε έννοια διαφορετικότητας μεταξύ εβραίων, χριστιανών και μουσουλμάνων κατοίκων της ευρωπαϊκής ακροβραχιάς.
Και ποια διαφορετικότητα άλλωστε, αφού στον ίδιο θεό πιστεύουν.
Και ποια διαφορετικότητα άλλωστε, αφού στον ίδιο θεό πιστεύουν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Προς συνετισμό!αρκεί να μην μείνουν στα λόγια
Το γνωρίζω οτι ο Negral δυστυχώς είναι λίγο εως πολύ φασιστόμουτρο.Παρταλι έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:37https://rockoverdose.gr/o-nergal-behemo ... %BA%CE%B1/Arisvilla έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:29 Με αυτό έχω θέμα? Κινδυνεύω να υποστώ τις συνέπειες του νόμου? Είναι κακόβουλο?
Είναι όντως. Το να βρίζεις το Θεό, νεκρούς ή το θρησκευτικό συναίσθημα του διπλανού καταρχήν δεν αποτελεί προϊόν εφαρμογής των αρχών του Διαφωτισμού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:10 Καταδικάζω. Η βλασφημία είναι μια παπαριά που αντιβαίνει στις αρχές του Διαφωτισμού.
- Dwarven Blacksmith
Εννοώ το κόνσεπτ της βλασφημίας φυσικά. Ως πράξη δεν δέχομαι την ύπαρξή της.stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:49Είναι όντως. Το να βρίζεις το Θεό, νεκρούς ή το θρησκευτικό συναίσθημα του διπλανού καταρχήν δεν αποτελεί προϊόν εφαρμογής των αρχών του Διαφωτισμού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 20:10 Καταδικάζω. Η βλασφημία είναι μια παπαριά που αντιβαίνει στις αρχές του Διαφωτισμού.
- hellegennes
Συγγνώμη, ρε παιδιά. Τι ακριβώς συζητάμε; Είχε ποτέ καταργηθεί αυτή η διάταξη; Μέρος του ΠΚ δεν είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Φανταζομαι ολοι αυτοι που συγχαιρουν ειχαν ζητησει και την καταδικη του τυπου που ελεγε τον Παισιο, Παστιτσιο, στη σελιδα του.
.
.
-
σούπερ δημήτριος
θα κάνουμε αντάρτικο,θα ρίχνουμε χριστοαλλαχοπαναγίες και θα τρέχουμε 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση