lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:07 Ε ρε πόσο λείπεις... (ξέρεις εσυ)
Παιδιά , αν βάλετε και ένα σίγμα μπροστά από το «μπουτζο» μεγαλώνει κιόλας σε μήκος .
z - το σίγμα δεν κολλαει - προφερεται δυσκολα στη λεξη

lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:07 Ε ρε πόσο λείπεις... (ξέρεις εσυ)
Παιδιά , αν βάλετε και ένα σίγμα μπροστά από το «μπουτζο» μεγαλώνει κιόλας σε μήκος .

Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:14 Εχουν λαλησει - βαρια η ισότητα - το τιμημα της ελευθεριας - και η καθετη πτωση της αξιας του μουνιου .
Ή ολα ή τιποτα.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:19Να γαμήσεις.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:13 Ψυχολογος πρεπει να γινω. Εχω φτασει σε υψηλα επιπεδα ρεαλισμου επι της ανθρωπινης φυσης. Αλλα η πολυ επαφη με τους ανθρωπους με εξαντλει. Οι επαγγελματιες υγειας παθαινουν υπερκοπωση. Ισως να μπορω να κανω σεμιναρια.![]()
Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:06
Σοβαρά τώρα, προτείνω μετά από κάποιο διάστημα να πάψεις να τις προκαλείς με αυτόν τον τρόπο (Ψάξτε με, είμαι ανοιχτός, μπείτε μέσα μου παίξτε). Αργά ή γρήγορα συνειδητοποιεί ο άνθρωπος ότι δεν αξίζει να ψάχνεις τον άλλον ως περιεχόμενο αλλά το σημαντικότερο είναι ο χώρος που παρεμβάλλεται μεταξύ σας. να γίνεις πιο ηχηρός και να σηματοδοτείς ότι την βλέπεις την γκόμενα και πολύ καθαρά. να δεις που θα γαμήσεις και πιο μουνάρα μεταξύ άλλων![]()
τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:22Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:14 Εχουν λαλησει - βαρια η ισότητα - το τιμημα της ελευθεριας - και η καθετη πτωση της αξιας του μουνιου .

Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:22Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:14 Εχουν λαλησει - βαρια η ισότητα - το τιμημα της ελευθεριας - και η καθετη πτωση της αξιας του μουνιου .
Η αλήθεια είναι ότι δεν «γαμαμε» Δανάη μου...Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:22
Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;![]()
I knowlyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:36Η αλήθεια είναι ότι δεν «γαμαμε» Δανάη μου...Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26
τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .![]()
![]()
Πιο πολύ φικι φικι θα έπεφτε αν ήμασταν στο σπίτι . Να τα λέμε όλα .
Δε συμφωνω. Δεν εχει μηδενιστει αξια. Ισως εχει αυξηθει η προσφορα, αλλα οχι στο βαθμο που περιγραφεις.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:22Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:14 Εχουν λαλησει - βαρια η ισότητα - το τιμημα της ελευθεριας - και η καθετη πτωση της αξιας του μουνιου .
σιγα μην εβγαλαν και αρχιδια .Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:22
Τι θα γινοταν αν ενα χαπι διατηρουσε τη γυναικεια ομορφια και φρεσκαδα μεχρι τα 40 ή και παραπανω;![]()
Νομίζω η πικρία και το μένος σας απέναντι στις γυναίκες που ξύπνησαν και έλυσαν τον ζυγό είναι εμφανής. Δε πειράζει μπουμπουκο μου θα το χωνέψετε σιγά σιγά και θα συνηθίσετε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:45σιγα μην εβγαλαν και αρχιδια .Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:26
τπτ - εχει μηδενιστει η αξια του βασικου οπλου (λογω υπερπροσφορας κ ευκολης προσβασης-) που εξασφαλιζε καλοζωια .![]()
Σαν ζαλισμενες - κοτες ολο νευρα ειναι για το κακο που τις βρηκε.
Η ισοτητα - για πρωτη φορα στην ιστορια απελευθερωσε τον Αντρα *.
Ζουμε στην καλυτερη εποχη .
Αφθονο μουνι με ανεση - ελευθερια .
*υπαρχουν και βοδια που ζευονται μονα τους στο μαγγανοπηγαδο γιατι ειναι αντρες .![]()
Νομιζω ο θειος τα εχει με τους υποταγμενους στο ζυγο του γαμου και με οσες γυναικες θαυμαζουν το θεσμο.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:51Νομίζω η πικρία και το μένος σας απέναντι στις γυναίκες που ξύπνησαν και έλυσαν τον ζυγό είναι εμφανής. Δε πειράζει μπουμπουκο μου θα το χωνέψετε σιγά σιγά και θα συνηθίσετε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:45σιγα μην εβγαλαν και αρχιδια .Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34
Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"![]()
*υπαρχουν και βοδια που ζευονται μονα τους στο μαγγανοπηγαδο γιατι ειναι αντρες .![]()
Εχεις πολυ γελιο - η ισοτητα ειναι καλη για λιγες που εχουν τις ικανοτητες να την αξιοποιησουν - το 5 % που λεγαμε οι υπολοιπες βαρατε την κεφαλα σας στον τοιχο.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:51Νομίζω η πικρία και το μένος σας απέναντι στις γυναίκες που ξύπνησαν και έλυσαν τον ζυγό είναι εμφανής. Δε πειράζει μπουμπουκο μου θα το χωνέψετε σιγά σιγά και θα συνηθίσετε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:45σιγα μην εβγαλαν και αρχιδια .Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 20:34
Βασικά η μη εξάρτηση η οικονομική από τους αντρηδες έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο επιλεκτικές. Με άλλα λόγια δεν αρκεί ένα πορτοφόλι που τους εξασφάλιζε καλυτερη ζωή, δεν βλέπουν τον εαυτό τους μέσα στο σπίτι ως νοικοκυρα και μόνο αυτό. Είναι δυνατότερες, ανεξάρτητες, απελευθερωμένες και γενικά "γαμάνε"![]()
Μπα μάλλον όχι.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 21:00
Νομιζω ο θειος τα εχει με τους υποταγμενους στο ζυγο του γαμου και με οσες γυναικες θαυμαζουν το θεσμο.