στο σημείο που παρατηρεί ότι το κορίτσι είναι επιτέλους μόνο του, παίρνει ύφος πxοχουμιτη

σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:42 κάτι προσπαθείς να πεις για τις γκόμενες και τα πιθήκια νομίζω
Nero έγραψε: 09 Οκτ 2019, 01:14 Δε νομίζω, απλά έχε μια ανθυγιεινή ψύχωση με τα μούσκουλα των πιθήκων![]()
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει με τον Νέρο και τα πιθήκια.enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:45σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:42 κάτι προσπαθείς να πεις για τις γκόμενες και τα πιθήκια νομίζωNero έγραψε: 09 Οκτ 2019, 01:14 Δε νομίζω, απλά έχε μια ανθυγιεινή ψύχωση με τα μούσκουλα των πιθήκων![]()
![]()
![]()
αφού το παμε, είναι το νέο μου χομπυΠάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:02Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει με τον Νέρο και τα πιθήκια.enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:45σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:42 κάτι προσπαθείς να πεις για τις γκόμενες και τα πιθήκια νομίζωNero έγραψε: 09 Οκτ 2019, 01:14 Δε νομίζω, απλά έχε μια ανθυγιεινή ψύχωση με τα μούσκουλα των πιθήκων![]()
![]()
![]()
το δέχομαι. Δεν περίμενα να την πατήσω σαν τον Τζο αλλά προ υπεράσπισή μου, δεν ασχολούμαι με τα μούσκουλα ή τις μπάλες τους, ούτε περιμένω να κάνουν τα πηθίκια μποντι μπλντερς και να τα βάλουν στο γιου εφ σιenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:45σούπερ δημήτριος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 17:42 κάτι προσπαθείς να πεις για τις γκόμενες και τα πιθήκια νομίζωNero έγραψε: 09 Οκτ 2019, 01:14 Δε νομίζω, απλά έχε μια ανθυγιεινή ψύχωση με τα μούσκουλα των πιθήκων![]()
![]()
![]()
αυτό κάνω
μωρέ έχω καταλάβει την ένστασή σου, θα ήθελες να χρησιμοποιούμε λίγο παραπάνω το μυαλό μας να τις γοητεύσουμε, όχι μόνο μπράτσα και βλέμμα και πρωτόγονα πράγματα.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:06 το δέχομαι. Δεν περίμενα να την πατήσω σαν τον Τζο αλλά προ υπεράσπισή μου, δεν ασχολούμαι με τα μούσκουλα ή τις μπάλες τους, ούτε περιμένω να κάνουν τα πηθίκια μποντι μπλντερς και να τα βάλουν στο γιου εφ σι![]()
παρεξήγησεςenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:11μωρέ έχω καταλάβει την ένστασή σου, θα ήθελες να χρησιμοποιούμε λίγο παραπάνω το μυαλό μας να τις γοητεύσουμε, όχι μόνο μπράτσα και βλέμμα και πρωτόγονα πράγματα.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:06 το δέχομαι. Δεν περίμενα να την πατήσω σαν τον Τζο αλλά προ υπεράσπισή μου, δεν ασχολούμαι με τα μούσκουλα ή τις μπάλες τους, ούτε περιμένω να κάνουν τα πηθίκια μποντι μπλντερς και να τα βάλουν στο γιου εφ σι![]()
Ίσως αν γραφτείς σε ένα φόρουμ που μετράνε κυρίως τα κείμενα, ίσως εκεί βρεις την ηρεμία σου.![]()
παρεξήγησες, το βλέπω ότι δεν ψάχνεις, απλά βλέπω και μία πίεση που δεν μας εκτιμούν για τον υπέροχο εσωτερικό μας κόσμο, είναι σκληρές, μην στεναχωριέσαι.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:15 παρεξήγησεςδεν ψάχνω γκομινα στο πχορουμ. Είμαι απο τους λίγους που μπορούν να περηφανευτούν ότι δεν έχουν στείλει ποτέ πμ σε πχορουμιτισα. Ούτε καν στη Juno
![]()
για ντικ πικ, δεν το συζητώ