https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 6140047361
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 2041227264
αν και δε νομίζω ότι κατάλαβε ότι μόλις προανακήρυξε εισβολή. Να δούμε αν θα το πάρει πίσω
καθόλου/ Δηλώνει ευθέως ότι προτίθεται να στείλει αμερικάνικα στρατεύματα στην επικράτεια του Μεξικού. Ούτε για αστυνομική βοήθεια μιλάει ούτε για υποστήριξη με τεχνογνωσία. Και μη μου πεις " μα ζητάει να τον καλέσου". Ούτε στο Βιετναμ εισέβαλαν μόνοι τους. Καλεσμένοι ήταν
μιλάει για την καταπολέμηση των καρτελ τα οποία έχουν στρατιωτική δομή και εξοπλισμό και δρουν ανεξέλεγκτα στα σύνοραNero έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:41καθόλου/ Δηλώνει ευθέως ότι προτίθεται να στείλει αμερικάνικα στρατεύματα στην επικράτεια του Μεξικού. Ούτε για αστυνομική βοήθεια μιλάει ούτε για υποστήριξη με τεχνογνωσία. Και μη μου πεις " μα ζητάει να τον καλέσου". Ούτε στο Βιετναμ εισέβαλαν μόνοι τους. Καλεσμένοι ήταν
Σου τα έλεγαν ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει Θεός-Αυτοκράτωρ, αλλά εσύ δεν τους πίστευες!Nero έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:41καθόλου/ Δηλώνει ευθέως ότι προτίθεται να στείλει αμερικάνικα στρατεύματα στην επικράτεια του Μεξικού. Ούτε για αστυνομική βοήθεια μιλάει ούτε για υποστήριξη με τεχνογνωσία. Και μη μου πεις " μα ζητάει να τον καλέσου". Ούτε στο Βιετναμ εισέβαλαν μόνοι τους. Καλεσμένοι ήταν
Ναι, ωραία. Και όπως συνέβη με τον ισις, λέει ότι προτίθεται να στείλει τον στρατό για να το λύσει. Η παραπλάνηση που είναι στον τίτλο?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:49μιλάει για την καταπολέμηση των καρτελ τα οποία έχουν στρατιωτική δομή και εξοπλισμό και δρουν ανεξέλεγκτα στα σύνοραNero έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:41καθόλου/ Δηλώνει ευθέως ότι προτίθεται να στείλει αμερικάνικα στρατεύματα στην επικράτεια του Μεξικού. Ούτε για αστυνομική βοήθεια μιλάει ούτε για υποστήριξη με τεχνογνωσία. Και μη μου πεις " μα ζητάει να τον καλέσου". Ούτε στο Βιετναμ εισέβαλαν μόνοι τους. Καλεσμένοι ήταν
άσε που η βιαιότητά τους είναι έξω από τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας
μπροστά τους το ΙΣΙΣ φαντάζει σύλλογος προσκόπων
ο ανθρωπος εχει τυφλο μισος.