(Δυστυχώς το άρθρο του Παπαχρήστου ενώ συζητείται αρκετά και από πολλούς από
το Σάββατο, δυστυχώς πρέπει να υπάρχει συνδρομή στα ΝΕΑ για να ανέβει.)
http://arxaiaithomi.gr/2019/11/04/%CE%B ... %83%CF%84/
stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 16:55Νομίζω ότι έγραψα παραπάνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να υπολογιστεί.oldjedi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:06Ειναι και αυτο μια τακτικη ... Δηλαδη το να γελοιοποιεις την ερωτηση , αποφευγοντας να απαντησεις ...stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 10:50
Εξαρτάται:
πχ. για τους νεοναζί ήδη είμαστε πολλοί οι έλληνες και θα ήθελαν να ξεπαστρέψουν το 80%...
Επομένως, ανάλογα με την αντίληψη του καθένα διαβάζεις και διαφορετικά πράγματα.
Μόνο ένας απερίσκεπτος εθνικιστής θα μπορούσε να βγάλει νούμερα σε ένα τέτοιο ερώτημα.
Δε νομίζω ότι εκτιμούν περισσότερο τους λευκούς μη εθνικιστές από τους μαύρους εθνικιστές.Σαν νεοναζι ειναι και ρατσιστες ... Δεν νομιζεις πως ειναι τελειως ηλιθιο το να θελουν οι ρστσιστες να ξεπαστρεψουν τους λευκους και να τους αντικαταστησουν με μαυριδερους ;; ...
Ο φασισμός αναπτύσσει μία εσωτερική αδελφοσύνη μεταξύ των φορέων του, κι ας είναι θεωρητικά θανάσιμοι εχθροί.
oldjedi έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:51Τελικα , αγαπητε , τα εχεις ολα μια σουπα στο μυαλο σου ...stavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 16:55Νομίζω ότι έγραψα παραπάνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να υπολογιστεί.oldjedi έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 11:06
Ειναι και αυτο μια τακτικη ... Δηλαδη το να γελοιοποιεις την ερωτηση , αποφευγοντας να απαντησεις ...
Μόνο ένας απερίσκεπτος εθνικιστής θα μπορούσε να βγάλει νούμερα σε ένα τέτοιο ερώτημα.
Μπραβο ... Αρα δεν σε απασχολει αν ερθουν 2 μυρια εδω με τις οικονομικες συνθηκες που επικρατουν στην Ελλαδα ... Εισαι της λογικης "ελατε σας περιμενουμε"
Δε νομίζω ότι εκτιμούν περισσότερο τους λευκούς μη εθνικιστές από τους μαύρους εθνικιστές.Σαν νεοναζι ειναι και ρατσιστες ... Δεν νομιζεις πως ειναι τελειως ηλιθιο το να θελουν οι ρστσιστες να ξεπαστρεψουν τους λευκους και να τους αντικαταστησουν με μαυριδερους ;; ...
Ο φασισμός αναπτύσσει μία εσωτερική αδελφοσύνη μεταξύ των φορέων του, κι ας είναι θεωρητικά θανάσιμοι εχθροί.
ΑΡΑ οι λευκοι "φασιστες" ειναι αδελφοποιημενοι με τους μαυρους "φασιστες" ...
Αλλα και παλι , αυτη η λογικη σκονταφτει στο οτι οι λευκοι "φασιστες" δεν θελουν τους μαυρους "φασιστες"...
Αντιδρας αυτοματα , χωρις καν να ξερεις γιατι αντιδρας ...
Εχουν δικιο , οσοι σε τρολαρουν ... Το αξιζεις ... προκαλεις ενα αυτθορμητο γελιο ...
Σε καλο σου ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελω ομως εσενα να καθεσαι σε μια καρεκλα και να παρακολουθεις το θεαμα για να το απολαυσεις.Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 06:38 να συμπληρώσω ότι θέμε και κροκόδειλους για να καθαρίζουν ότι αφήνουν οι νάρκες.
μην μολυνθεί το ποτάμι....
Δεν υπάρχει μόνο επιφάνεια.Υπάρχει και σαφής θεωρία.Βιβίκα και πάλι.Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 05:43 stavmanr το προβλημα με τη συλλογιστικη σου ειναι οτι αντιλαμβανεται μονο την επιφανεια που διαδιδουν τα εντυπα των παγκοσμιοποιητων.
Θρόνο.
Αν δεν τρολάρει η μπουμπού, είναι από τα πιο χαζά κείμενα που έχω διαβάσει.πατησιωτης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 08:18Δεν υπάρχει μόνο επιφάνεια.Υπάρχει και σαφής θεωρία.Βιβίκα και πάλι.Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 05:43 stavmanr το προβλημα με τη συλλογιστικη σου ειναι οτι αντιλαμβανεται μονο την επιφανεια που διαδιδουν τα εντυπα των παγκοσμιοποιητων.
https://twitter.com/vivian_e/status/1191387391577272320
Eγράφη εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 08:47 Αν δεν τρολάρει η μπουμπού, είναι από τα πιο χαζά κείμενα που έχω διαβάσει.
Ναι, το είδα. Στο κείμενο του τύπου αναφέρομαι. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί είναι απολύτως απλοϊκά και τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Συν το ότι αναφέρεται κυρίως στα αμερικάνικα δεδομένα και όχι τα ευρωπαϊκά.πατησιωτης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 09:25Eγράφη εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 08:47 Αν δεν τρολάρει η μπουμπού, είναι από τα πιο χαζά κείμενα που έχω διαβάσει.
https://foreignpolicy.com/2019/11/01/im ... llar-idea/
Αν θέλεις να έχει σημασία η συζήτηση να μου πεις σε ποιες θέσεις τους έχουμε ανάγκηstavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 22:01Κάνεις και ΤΑΡΩ εκτός από τηλεψυχολογία;nemo έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:47Έχεις καταντήσει απίστευτα χαζοχαρούμενος τύπος Ζήτα βοήθεια από ειδικούς του εξωτερικού όσο είναι καιρόςstavmanr έγραψε: 04 Νοέμ 2019, 21:28
Αφελές το επιχείρημά σου. Διότι με το ίδιο σκεπτικό, εκτός από κάφροι έρχονται και δημιουργικοί άνθρωποι τους οποίους έχουμε ανάγκη.![]()
Πάνε να τινάξεις καμιά ελιά τώρα που είναι εποχή...
Θα μπορούσα να γράψω κάτι αντίστοιχο για τη δική σου Αρίστο, αλλά δεν το κάνω καθώς θεωρώ ότι θα σε αδικήσω.Αρίστος έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 05:43 stavmanr το προβλημα με τη συλλογιστικη σου ειναι οτι αντιλαμβανεται μονο την επιφανεια που διαδιδουν τα εντυπα των παγκοσμιοποιητων.
Προφανώς και σταμάτησα στο μεγεθυμένο.Ομως τα πραγματικα ειναι διαφορετικα.
α) Υπευθυνοι για τους πνιγμους στη Μεσογειο ειναι οσοι ενθαρρυνουν τη μεταναστευση και την προωθουν μεσο ΜΚΟ, επιδοματων, διακινητων, μυστικων υπηρεσιων χωρων. Αυτοι φυσικα ειναι οι ιδιοι οι παγκοσμιοποιητες. Επισης ειναι υπευθυνοι για την εγκληματικοτητα που αναγκαστικα φερνουν τα μεγαλα μεταναστευτικα κυματα στις διαφορες χωρες. Και πριν την πτωση του υπαρκτου ειχαμε πολεμους και λιμους σε διαφορες χωρες, δεν ερχοντουσαν ομως μεγαλα κυματα στη Δυση. Γιατι ερχονται τωρα; Γιατι υπαρχει ολοκληρη στρατηγικη να τους φερουν. Το ξερεις πιχι οτι τα κυκλωματα τους πληρωνουν τα ναυλα και μετα τα ζητουν τοκογλυφικα πισω μεσω της εργασιας τους; Και αυτο ειναι μια μορφη δουλεμποριου.
β) Οσο περισσοτερο ανθρωπιστες γινομαστε τοσο το μαθαινουν διακινητες και μεταναστες και ερχονται μεγαλυτερα κυματα, αρα εχουμε και περισσοτερους πνιγμους κλπ. Γι' αυτο πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε ανθρωπιστες. Πρεπει να κοπουν τα επιδοματα, να απαγορευτει η λειτουργια των διαφορων ΜΚΟ (οπως εκανε ο Πουτιν στη Ρωσια), να πεσει κυνηγι στους διακινητες που ανενοχλητοι διαφημζουν τις υπηρεσιες τους στο ιντερνετ και να υπαρξει σοβαρη φυλαξη των συνορων ΚΑΙ με ναρκες. Γιατι αμα μαθευτει αυτο με τις ναρκες θα φοβηθουν τοσο οι διακινητες, οσο και οι μεταναστες. Ειναι πρωτα απο ολα αποτρεπτικο μετρο. Και βεβαια οι ναρκες ποτε δεν επρεπε να βγουν οταν διπλα μας ειναι η Τουρκια.