το κατάλαβα.fagano3 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:21Εισαι ηλιθιος εντελως;gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:15
Εσυ πρέπει να έχεις δει πολύ τσόντα, ζεις σε ενα σύμπαν που η γυναίκα ρωτάει τον σύζυγο της σε ποιόν γυναικολόγο πρέπει να πάει και ο γυναικολόγος μόλις δει μουνί ορμάει.
Σε υποθετικο σεναριο για τον Γκουσγκουνη γυναικολογο απαντω και οχι γενικα για τους γυναικολογους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πορνοστάρ- Παιδίατρος - Χριστιανή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πορνοστάρ- Παιδίατρος - Χριστιανή
-
fagano3
Οπως λεει και ο κολλητος μου (που ζει στην πηγη της αναδειξης νεων ταλεντων και οχι των γ κατηγοριας οπως αυτης) γαμωντας ερχεται η ορεξη.Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:16
Γιατί όχι; Θα φοβόμουν μην μου την πηδήξει; Αυτός φίλε μου το έχει χορτάσει το μουνί, δεν είναι λιγούρης.
Επίσης στην γυναίκα μου θα είχα εμπιστοσύνη, σε όλες τις πρώην μου είχα εμπιστοσύνη και δεν έφαγα κέρατο.. από όσα γνωρίζω βέβαια, γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος.
Επισης σε κανενα και καμια πληρη εμπιστοσυνη.Απλα διακριτικος ελεγχος και οχι υστεριες ή σκηνες.
Ε ναι αυτά τα καταλαβαίνειςgassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:29το κατάλαβα.fagano3 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:21Εισαι ηλιθιος εντελως;gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:15
Εσυ πρέπει να έχεις δει πολύ τσόντα, ζεις σε ενα σύμπαν που η γυναίκα ρωτάει τον σύζυγο της σε ποιόν γυναικολόγο πρέπει να πάει και ο γυναικολόγος μόλις δει μουνί ορμάει.
Σε υποθετικο σεναριο για τον Γκουσγκουνη γυναικολογο απαντω και οχι γενικα για τους γυναικολογους.
Εν τω μεταξύ μωρή Χόρχα καλή Κατινίτσα κι εσύ. Το νήμα έπρεπε να το βγάλεις
Πορνοστάρ - Παιδίατρος - Χριστιανή - Μάνα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό που φοβάσαι, αυτό θα σου συμβεί. Λειτουργεί ως πόλος έλξης..
the end
Μπα!
Εγώ φοβόμουν ότι θα γαμάω πολύ στη ζωή μου και... 
Μην κοιτάς, εσυ είσαι πολυεπίπεδος και αντισυμβατικός. Χρειάζεται λιγο παραπάνω υπομονη για να διαβάσει κανείς το παραλήρημα σου.Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:32Ε ναι αυτά τα καταλαβαίνεις![]()
διαψεύστηκες;
Κι εσύ δεν ξέρεις τι θα πει παραλήρημα ρε αμόρφωτε;gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:35
Μην κοιτάς, εσυ είσαι πολυεπίπεδος και αντισυμβατικός. Χρειάζεται λιγο παραπάνω υπομονη για να διαβάσει κανείς το παραλήρημα σου.
Ε ναι. Άλλωστε δεν είναι πάντα διαθέσιμη η γυναίκα μου. Τις πιο πολλές φορές είναι καλυμμένη, τα έχουμε πει αυτά.
για πες τι νομίζεις οτι σημαίνει.....με το λεξικό όμως, οχι πραγματολογικά να μας βγαλεις οτι σημαίνει τσιμπούκι.Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:37Κι εσύ δεν ξέρεις τι θα πει παραλήρημα ρε αμόρφωτε;gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:35Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:32
Ε ναι αυτά τα καταλαβαίνεις![]()
Μην κοιτάς, εσυ είσαι πολυεπίπεδος και αντισυμβατικός. Χρειάζεται λιγο παραπάνω υπομονη για να διαβάσει κανείς το παραλήρημα σου.
Είναι μία διαταραχή της συνείδησης (εξετάζοντας την ως ψυχική λειτουργία). Αλλοιωμένη αίσθηση της πραγματικότητας, ψεύτικα και άκυρα δεδομένα, αυτό πάνω κάτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 05 Νοέμ 2019, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως όταν πάω σε χριστιανό γιατρό και με βοηθάει, πάντα του λέω "Ευχαριστώ το Θεό πάνω απ όλα, αλλά μην ξεχνάμε και το μεσάζοντα, ε; ...να 'ναι καλά η Παναγία!".
....με κύριο σύμπτωμα τον ασυναρτητο και χωρίς νόημα λόγο (στην περίπτωση σου, γραπτό)Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:44![]()
Είναι μία διαταραχή της συνείδησης (εξετάζοντας την ως ψυχική λειτουργία). Αλλοιωμένη αίσθηση της πραγματικότητας, ψεύτικα και άκυρα δεδομένα, αυτό πάνω κάτω
καταλαβαίνω παραγωγές σειρηνάκη, έχουν καλή φωτογραφία, αλλά βλέπεις και Τατιάνα;Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:28 Μια χαρά μιλάει.
Εν τω μεταξύ καύλα είναι η γυναίκα. Να χαρώ εγώ την αισθητική σας ρε μπουχέσες.
gassim έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 00:40 με το λεξικό όμως, οχι πραγματολογικά να μας βγαλεις οτι σημαίνει τσιμπούκι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση