Και γω θελω να το πιστευω αλλα ειναι δυνατον ρε Καμερον να ειναι ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΗΛΙΘΙΟΣ?kameron έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:08 και στο πέναλτι ο Κουρμπέλης κάνει έγκλημα (δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, απλά το παιδί δεν πολυστροφάρει γενικώς).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπουγατσοστεπατζήδες - Ζέλια (3/11/19)
-
Paralimnitis
Re: Μπουγατσοστεπατζήδες - Ζέλια (3/11/19)
- Eθνικοκοινωνιστης
ο διπλανος του φτιαει που αναγκαζει τον κουρμπελη να παιζει για δυοParalimnitis έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:11Και γω θελω να το πιστευω αλλα ειναι δυνατον ρε Καμερον να ειναι ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΗΛΙΘΙΟΣ?kameron έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:08 και στο πέναλτι ο Κουρμπέλης κάνει έγκλημα (δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, απλά το παιδί δεν πολυστροφάρει γενικώς).
ποιος αραγε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νομίζω ότι είναι, θυμίσου και την κόκκινη που παίρνει φέτος με τον ΟΦΗ στο 94' και με σκορ 1-3.Paralimnitis έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:11Και γω θελω να το πιστευω αλλα ειναι δυνατον ρε Καμερον να ειναι ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΗΛΙΘΙΟΣ?kameron έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:08 και στο πέναλτι ο Κουρμπέλης κάνει έγκλημα (δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, απλά το παιδί δεν πολυστροφάρει γενικώς).
Το πέναλτι βέβαια είναι ...βαρίσιο, αυτά πριν από το var ποτέ δεν δίνονταν και ούτε διαμαρτυρίες υπήρχαν για τέτοιες φάσεις. Αλλά όταν παίζεις στην Τούμπα και έχει var πρέπει να είσαι ακόμα πιο ψυλλιασμένος. Αν βέβαια ήθελε να κάνει κόλπα, είχε πολλές άλλες ευκαιρίες μέσα στο ματς, δεν θα περίμενε το ...96'.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και χθες με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης αλλά το σφύριξε ακριβώς στην ώρα του.Κόκκορας έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:07στο 95 και 27 εγινε η φασηvantono έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 22:55+5. Μετά το 95:40 απ'ότι διαβασα, ήρθε η φάση με το πέναλτι. Στο ενδιάμεσο όλοι μιλανε για καθυστερησεις Διουδη βέβαια (εγώ δεν ειδα, μου ειχε πεσει το λινκ αρκετη ωρα πριν).
και ο διουδης εχει ηδη δεχτει κιτρινη για ενα σωρο καθυστερησεις μεσα στο πενταλεπτο...
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Είδα το "πέναλτι" ρε μλκες. Αυτό που στην καθαρή ροή ο τζορμπατζογλου (που περιεγραφε για σπορ φμ) χαρακτήρισε πεντακάθαρο και συμφώνησε μαζί του και ο δημοσιογράφος από το στούντιο.
Μιλάμε για τσιρκο. Ο Λεανης είχε απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει η παραμικρή παράβαση. Έχουμε μια ανεπαίσθητη επαφή που οι 11 στους 10 διαιτητές θα διετασαν "παίζετε".
Γελοίο πρωτάθλημα, γελοίο θέαμα, γελοιοι όσοι το παρακολουθούν.
Όσοι παναθηναϊκοί δεν αγανακτούν για το στυγνό σφάξιμο, έχουν προσβληθεί ήδη από τον ιό του Αλαφούζου. Στέρησαν ετισθελικα ένα τρίποντο από τον ΠΑΟ. Για χατίρι του γαύρου του βορρά.
- Eθνικοκοινωνιστης
Namrail έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:15![]()
Είδα το "πέναλτι" ρε μλκες. Αυτό που στην καθαρή ροή ο τζορμπατζογλου (που περιεγραφε για σπορ φμ) χαρακτήρισε πεντακάθαρο και συμφώνησε μαζί του και ο δημοσιογράφος από το στούντιο.
Μιλάμε για τσιρκο. Ο Λεανης είχε απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει η παραμικρή παράβαση. Έχουμε μια ανεπαίσθητη επαφή που οι 11 στους 10 διαιτητές θα διετασαν "παίζετε".
Γελοίο πρωτάθλημα, γελοίο θέαμα, γελοιοι όσοι το παρακολουθούν.
Όσοι παναθηναϊκοί δεν αγανακτούν για το στυγνό σφάξιμο, έχουν προσβληθεί ήδη από τον ιό του Αλαφούζου. Στέρησαν ετισθελικα ένα τρίποντο από τον ΠΑΟ. Για χατίρι του γαύρου του βορρά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τι λες ρε φίλε, πΛάκα με κάνεις, αφου εδώ μέσα ολοι οι παοκτζήδες λένε ότι ήταν πεντακάθαρο.Namrail έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:15![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
α τελειως αντικειμενικα δηλαδη μιλατε 
Συγνώμη, παρακολουθείς τα ματς του Παναθηναϊκού; Έχεις δει τι σφάξιμο εισπράττει με αντιπάλους τη Ξάνθη, τη Λάρισα, τον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο;Namrail έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:15
Τι άλλο να πεις, απλά παρακολουθείς τις άλλες τρεις παρατάξεις με τις θυγατρικές τους να αλληλοσκοτώνονται. Εγώ δεν θέλω να μπούμε στα π.ο., δεν υπάρχει κανένας λόγος, ειδικά σε μια χρονιά έτσι και αλλιώς αδιάφορη. Από το να έχει το πάνω χέρι ο Φαταούλ, λίγο με απασχολεί να το έχει ο Ρώσος ή ο δικός σας, αυτά βρείτε τα μεταξύ σας.
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι οκ 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ενταξει αν εχει καποιος νοημοσυνη πανω απο 40 δε παιρνει στα σοβαρά κάτι μούτρα σα τον τζορμπατζογλου. Ο τσουκαλάς είναι πιο αντικειμενικός για τον ορίτζιναλ γαύρο.Namrail έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 23:15![]()
Δε νομίζω ότι ωφελεί σε κάτι η κουβέντα αν ήταν η δεν ήταν με τη συγκεκριμένη κατηγορία όντων. Αν ήταν καλώς δόθηκε, αν δεν ήταν, αστούς να γίνονται πιο γελοίοι. Και εννοείται ευχόμαστε στη μάχη του ορίτζιναλ με τον μαϊμού, είμαστε με το ορίτζιναλ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αντικειμενικά μιλάς μόνο εσύ κοκορικο. Άντε και ο Μπάμπης ο σουγιάς από το παοκμανια. Δεν έχετε ούτε ίχνος Τσίπας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επεσε και σωστά ο Διούδης, βλέπω. Αν το πέταγε έξω, +10 λεπτά καθυστερησεις ακομα