Tώρα το είδα και αυτό. Μικρο λιθαράκι έβαλα στο να αλλάξει η Ελλάδα σελίδα, αν και από ότι φαίνεται τζάμπα πήγε,θα ξαναγυρίσουμε στα ίδια σύντομα. Την συμφωνία των Πρεσπών την στηρίζω, γιατί ήταν θετική, όπως είμαι υπερ και των καλών σχέσεων με όλους τους γείτονες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 08:05Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Αρίστος ήταν αρχικά στους ανέλ και μετά προσαρτήθηκε στο σύριζα εκθειάζοντας τη συνθήκη των πρεσπών μεταξύ άλλων και ο κουλ πήρε τον ίδιο δρόμο λέγοντας ότι χαίρεται για το μικρό λιθαράκι που έβαλε ο ίδιος στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μεταξύ κρατών και λαών.πατησιωτης έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 07:52Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 07:13 Χαιρετίζω την απρόσμενη στροφή Αρίστου μα και Υπερκουλ προς την πραγματικότητα. Είθε πολλοί πολλοί ακόμα πρώην συριζαίοι να καταλάβουν το σφάλμα των πιστεύω τους και να προσαρτηθούν στο άρμα μιας μελλοντικής πάνοπλης βαλκυρίας που θα μάχεται ασύστολα για τα δικαιώματά της.
Ανέλ και πραγματικότητα είναι ασύμβατα πράγματα.
Σε ανόητα ιδεολογήματα και ψευτοαξίες σαν του Έθνους,των ενδοξων προγόνων, της θρησκείας και της οικογένειας, δεν πιστεύω, αυτά για τους αφελείς, το μόνο αποτέλεσμα τους συνήθως είναι να βολεύονται δεξιές γλίτζες και να γίνονται τύποι σαν τον Μαρινάη πρωθυπουργοί.
Επειδή δεν πιστεύω λοιπόν καθόλου σε κούφιες ιδέες, δεν ασπάζομαι καθόλου ντεμεκ ανθρωπιστικές σάχλες και αντιρατσιστικά καραγκιοζιλίκια. Οι μουσουλμάνοι μας γαμούσαν χίλια χρόνια(πολλοί από αυτούς είχαν και το ίδιο αίμα με εμάς σημείωση) και τους αφήνουμε να μπουκάρουν και να κάνουν ότι γουστάρουν στα χώματα μας. Είμαι υπερ της όσο πιο ακραίας κατάστολης τους, η είσοδος στην Ελλάδα είναι κήρυξη πολέμου,αν τον παίζει το κρατος,ας πάμε σε παλλαική άμυνα.