!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Τελικά πήγατε στο Ποντικι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι - απο τις 2 η ωρα εως 3 εγινε της κολλλαασσσσηςςςς με τις τσιφτετελοκουνιστρες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Οκτ 2019, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από μεζεδια τι ελεγε;
Δεν τα αγγιξα και απο ποτο ειχα μαζι μου καναντιαν που γεμισα σε πλακε μπουκαλι 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω ξαναδεί σε άλλο σημείο πλην της γουβας να προτιμούν τόσο το καναντιαν
Αυτή είναι κανονική λαδόκολλα, έτσι;
Ψάχνω να βρω τέτοια στα σμ και δεν βρίσκω.
Ξέρει κάποιος από τους Αθηναίους, που πουλάνε; Σε κεντρικές αγορές, όπως της Αθηνάς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πλακέ μεταλλικό φλασκί -> τελικά στάδια οξείας καραμπαμπίτιδας, κατάστασις ανεπίστρεπτη 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
the comet the course the tail
μιας και μου έχουν περσέψ κάτι αβγά
, θα πειραματιστώ με καρμπονάρα σήμερα, στην οποία θα προσθέσω μανιτάρια, μαϊντανό και καυκαλήθρες.
Και καμία σαρδέλα παστή θα πήγαινε.the comet the course the tail έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:06 μιας και μου έχουν περσέψ κάτι αβγά, θα πειραματιστώ με καρμπονάρα σήμερα, στην οποία θα προσθέσω μανιτάρια, μαϊντανό και καυκαλήθρες.
-
the comet the course the tail
δεν πάει. τα άλλα πάνε.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:08Και καμία σαρδέλα παστή θα πήγαινε.the comet the course the tail έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:06 μιας και μου έχουν περσέψ κάτι αβγά, θα πειραματιστώ με καρμπονάρα σήμερα, στην οποία θα προσθέσω μανιτάρια, μαϊντανό και καυκαλήθρες.
Εχεις πλακα πόντικα με τις βεβαιοτητες σου - στο φλυντζανι τα βρισκεις η διαβαζεις ταρω ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Οκτ 2019, 12:56 Πλακέ μεταλλικό φλασκί -> τελικά στάδια οξείας καραμπαμπίτιδας, κατάστασις ανεπίστρεπτη![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι, πάει αν τη σβήσεις με τσίπουροthe comet the course the tail έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:10δεν πάει. τα άλλα πάνε.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:08Και καμία σαρδέλα παστή θα πήγαινε.the comet the course the tail έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:06 μιας και μου έχουν περσέψ κάτι αβγά, θα πειραματιστώ με καρμπονάρα σήμερα, στην οποία θα προσθέσω μανιτάρια, μαϊντανό και καυκαλήθρες.
+ κετσαπ + φακες - τους εχει καταστρεψει ολους η NaidaΕρμής έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:08Και καμία σαρδέλα παστή θα πήγαινε.the comet the course the tail έγραψε: 28 Οκτ 2019, 13:06 μιας και μου έχουν περσέψ κάτι αβγά, θα πειραματιστώ με καρμπονάρα σήμερα, στην οποία θα προσθέσω μανιτάρια, μαϊντανό και καυκαλήθρες.
Eπαναστατικη μαγειρικη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay