!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απολογίες χρυσής αυγής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Απολογίες χρυσής αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:52
wooded glade έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:51
Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:02

Α, τώρα μίλησε ο αξιόπιστος και αντικειμενικός, που βγάζει άσχετα νήματα για τ' "αβγά".
Εγώ από αβγά είχα ακούσει "την Παρασκευή ντου από παντού".
Αλλά άστο αυτό - αφού δεν έχω μάρτυρες.
Ο Μελιγαλάς ; Η μάχη με κουμούνια την προηγούμενη μέρα του Φύσσα ;
Ναι, ναι ναι, έχεις δίκιο. Ηρέμησε τώρα.
Έχω ; Έγινε ή δεν έγινε μάχη με τα κουμούνια ;

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ναι έγινε, χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα των 155 mm, επιθετικά ελικόπτερα, και άρματα μάχης Leopard 2 και Μ60. :smt005: :smt005: :smt005:

Έκανε έρευνα η αστυνομία? Έκανε, και μάλιστα ενδελεχή (μια απ' τις λίγες φορές). Βρέθηκε τίποτα? Βρέθηκε. Τίποτα.
Το τί έγινε, και με ποιούς πλακώθηκαν, δε με αφορά. Και αναρχοάπλυτοι την έχουν πέσει σε ΚΚέδες, μια χαρά μπορεί να ήταν τέτοιοι.

Ξύλο πέφτει συχνά και μεταξύ οπαδών, είχαμε και νεκρό σε ξύλο μεταξύ γαύρων και βάζελων, αλλά δεν είδα να γίνονται συλλήψεις των προέδρων των ομάδων και να τους τραβάνε σε δίκες. Μια που έχετε ποδοσφαιροποιήσει την πολιτική εσείς οι "δημοκράτες" μια χαρά ταιριάζει.
Και φυσικά και ξύλο μεταξύ πασόκων και νεοδημοκρατών έχει υπάρξει, και θάνατοι, αλλά ποτέ δεν είδα έστω να υπάρχει η υπόνοια οτι έφταιγε ο Μητσοτάκης (για τον Αντρέα έλεγαν διάφορα :lol: ).
Το τί θα κάνει ένας μεμονωμένος η 5-10 θερμοκέφαλοι, δεν μπορεί να καταδικάζει ολόκληρες παρατάξεις.

Εσένα τα νήματά σου τα έχουμε δεί τη συμπεριφορά σου την έχουμε δεί (υπάρχει και στην υπογραφή μου), και ως περσόνα (δεν σε ξέρω προσωπικά) έχεις δώσει τα διαπιστευτήριά σου (ας το αφήσω εκεί).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:31
Ναι έγινε, χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα των 155 mm, επιθετικά ελικόπτερα, και άρματα μάχης Leopard 2 και Μ60. :smt005: :smt005: :smt005:

Έκανε έρευνα η αστυνομία? Έκανε, και μάλιστα ενδελεχή (μια απ' τις λίγες φορές). Βρέθηκε τίποτα? Βρέθηκε. Τίποτα.
Το τί έγινε, και με ποιούς πλακώθηκαν, δε με αφορά. Και αναρχοάπλυτοι την έχουν πέσει σε ΚΚέδες, μια χαρά μπορεί να ήταν τέτοιοι.

Ξύλο πέφτει συχνά και μεταξύ οπαδών, είχαμε και νεκρό σε ξύλο μεταξύ γαύρων και βάζελων, αλλά δεν είδα να γίνονται συλλήψεις των προέδρων των ομάδων και να τους τραβάνε σε δίκες. Μια που έχετε ποδοσφαιροποιήσει την πολιτική εσείς οι "δημοκράτες" μια χαρά ταιριάζει.
Και φυσικά και ξύλο μεταξύ πασόκων και νεοδημοκρατών έχει υπάρξει, και θάνατοι, αλλά ποτέ δεν είδα έστω να υπάρχει η υπόνοια οτι έφταιγε ο Μητσοτάκης (για τον Αντρέα έλεγαν διάφορα :lol: ).
Το τί θα κάνει ένας μεμονωμένος η 5-10 θερμοκέφαλοι, δεν μπορεί να καταδικάζει ολόκληρες παρατάξεις.

Εσένα τα νήματά σου τα έχουμε δεί τη συμπεριφορά σου την έχουμε δεί (υπάρχει και στην υπογραφή μου), και ως περσόνα (δεν σε ξέρω προσωπικά) έχεις δώσει τα διαπιστευτήριά σου (ας το αφήσω εκεί).
Κατηχητικό της Αγίας Ζηνοβίας ήταν λοιπόν.
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

stavmanr έγραψε: 26 Οκτ 2019, 11:03
Οθωμανέλλην έγραψε: 26 Οκτ 2019, 09:53
stavmanr έγραψε: 25 Οκτ 2019, 19:06
:lol:
Τους ενδιαφέρει να πείσουν το δικαστήριο. Οχι εσένα
Το πρόβλημα είναι ότι έπεισαν 500.000 αδαείς... Όχι εμένα ή το δικαστήριο.
Ολοι γνώριζαν ποιοι ειναι οι χρυσαυγίτες. Το οτι ηταν χιτλερικοι δεν ενδιέφερε κανέναν. Ουτε καν εμένα που σε καμμία περίπτωση δεβ μπορω να χαρακτηρίστω πατριώτης η εθνικιστής. Τουλάχιστον με τα σημερινά στάνταρ. Οσοι ψήφισαν χρυσή αυγή το έκαναν κυριως για οικονομικούς λόγους.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

wooded glade έγραψε: 26 Οκτ 2019, 12:33

Οχι. Πολύ απλά, δεν έκανε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο απ' όλα τ' άλλα κόμματα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 18:20

Οχι. Πολύ απλά, δεν έκανε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο απ' όλα τ' άλλα κόμματα.
Του 1910 ναι.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

wooded glade έγραψε: 26 Οκτ 2019, 18:23

Του 1910 ναι.
Και του 1980. Και του 1990. Οι πιο παλιοί τα θυμούνται.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 18:31

Του 1910 ναι.
Εντάξει τώρα, τι ψάχνεις να βρεις.
Ετοίμασε τα γιουβαρλάκια για τον αρχηγό.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

wooded glade έγραψε: 26 Οκτ 2019, 19:22
Kauldron έγραψε: 26 Οκτ 2019, 18:31

Του 1910 ναι.
Εντάξει τώρα, τι ψάχνεις να βρεις.
Ετοίμασε τα γιουβαρλάκια για τον αρχηγό.
Αποστομωτική απάντηση, τί να λέμε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Κατω τα χερια απο τον παλαιοπασοκο Μπουκουρα που ακομα και στη Χρυση Αυγη ακολουθησε το παραδειγμα του Ανδρεα «τα γλέντια, τα ταξίδια, οι ομιλίες, το κρασάκι, το παρεάκι».
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2019, 23:14
Lord Snow έγραψε: 25 Οκτ 2019, 14:12
Kauldron έγραψε: 24 Οκτ 2019, 01:20

Άνοιξαν τ' αρχεία απ' τις κάμερες ασφαλείας που είχαν οι καφετέριες?

:fp: Όλος ο κόσμος ξέρει οτι αν στρίψεις το μαχαίρι πεθαίνει στα σίγουρα το θύμα, δε χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις γι' αυτό. Λογικό δεν είναι, αφού μεγαλώνει η πληγή?
Αυτό που προκύπτει είναι οτι δεν επρόκειτο για σχεδιασμένη ενέργεια, αλλά για θάνατο σε συμπλοκή.
Είναι σα να μου λές οτι για τον οπαδό του Παναθηναϊκού που είχε σκοτωθεί πρίν από κάποια χρόνια σε συμπλοκή με γαύρους, θα'πρεπεπ να μπουζουριαστούν όλοι οι γαύροι, μέχρι και τον πρόεδρο της ομάδας. Ε, δε στέκει (εκτός αν έχεις αποδείξεις οτι εκείνος (τότε ήταν ο Κοκκαλης, ο φίλος σου) έδωσε εντολή).
Οχι δεν ειναι μια τυχαια συμπλοκη. Ειναι μια επιθεση που οργανωθηκε απο την ΤΟ της ΧΑ. Δεν μαζευτηκαν αυθορμητα ολοι αυτοι 12 η ωρα τη νυχτα και γυρευε ποσες ωρες πριν ηταν στην γυρα ψαχνοντας. Μου αρεσει το γεγονος οτι κανεις ακροβασιες και λογικα αλματα προκειμενου να δικαιολογησεις το γεγονος, μιας βγαζοντας το τυχαια συμπλοκη, την αλλη οτι ο Φυσσας ηταν παραβατικος, Γιαγκουλας κτλ. Ομως οταν ερχεται το θεμα στην ΧΑ θελεις να σου δειξουμε καταγεγραμμενο ντοκουμεντο εντολων που δοθηκαν εκεινο το βραδυ. Τι να πω. Θα πω οτι τουλαχιστον οι αλλοι τσιμπαγαν και κανα χαρτζηλικι.
Ακόμα περιμένω να μου εξηγήσεις για ποιό λόγο να κάτσει η ΧΑ να σκοτώσει έναν τύπο σαν τον Φύσσα, που δεν ήταν καν πολιτικό πρόσωπο.
Όσο για τον ιδιοκτήτη καταστήματος που μου λες, κι εγώ κάτι τέτοια ίσως να 'λεγα για να μη με χαρακτηρίσουν "φασίστα" τα συντρόφια και βρώ το μαγαζί μου καμμένο. Είναι γνωστά αυτά. Εδώ και σε αστυνομικούς-μάρτυρες έχουν ασκήσει κανονική βία οι αριστεροί, εκεί θα κολλήσουν?
1. Θέλω να δώ το βίντεο απ' τη συμπλοκή.
2. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος ποιά ήταν η σημασία του Φύσσα, ωστε να κάνουν "επιχείρηση" και μάλιστα σε κοινή θέα για να τον σκοτώσουν, ή ακόμα και να τον δείρουν.
Αλλιώς το όλο θέμα μπάζει.
οτι ο Φυσσας ηταν παραβατικος, Γιαγκουλας κτλ
Ρε συ Σνόου, ορίστε τί έλεγε ο "θανάσιμος" (κι αυτός θανάσιμος για το παρελθόν του, φαντάζομαι):
Οι πιο πολλές ιστορίες που θυμάμαι μαζί του έχουν να κάνουν με ξύλο. Ήμασταν στην Αγία Παρασκευή σε ένα hip hop πάρτι. Έπαιζαν οι Βήτα Πεις κάπου σε ένα υπόγειο γκαράζ που μετά βίας χωρούσε 500-600 άτομα. Είχε και προβολή μιας ταινίας skate. Γινόταν χαμός είχε μαζέψει 2.000-2.500 χιλιάδες κόσμο. Είχε κλείσει η μισή Μεσογείων. Και κάποια στιγμή έρχεται ένας και τσακώνεται με ένα άλλο τύπο επειδή έλεγε ότι είναι φασίστας. Κι αρχίζει να πέφτει ξύλο. Με τα πολλά σκάνε οι αναρχικοί από τη Μεσολογγίου και αρχίζουν να βαράνε αδιακρίτως, ακόμα και δικούς μας. Σκέψου σε 2.000 κόσμο παντού πηγαδάκια που να παίζει ξύλο. Πανζουρλισμός.

Με το που βαράνε έναν από την παρέα μας, από ένα χιπ χοπ συγκρότημα, στραβώνει ο Παύλος κι αρχίζει και τους κυνηγάει. Αυτοί ήταν κάπου στα 30 – 40 άτομα. Μόνος του. Και τους φώναζε. Κάποια στιγμή τον άκουσαν, γύρισαν πίσω και τον κόλλησαν πάνω σε μια τζαμαρία αλυσίδας αυτοκινήτων. Όση ώρα τον χτυπούσαν εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε κόσμο από πάνω του. Που να βγάλεις 30 άτομα; Κάποια στιγμή έσπασε η τζαμαρία κι ο Παύλος πετάχτηκε μέσα στην αντιπροσωπεία. Όποιος έμπαινε μέσα τους πέταγε έξω με κλωτσιές. Πρέπει να έδειρε 15 άτομα εκείνη τη μέρα επειδή τον πέρασαν για φασίστα. Με το που έφυγαν, σκάσανε μηχανές ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑΔΕΣ, ΜΑΤΑΔΕΣ, ρίχνανε χημικά μέσα στο γκαράζ, έγινε χαμός. Εκείνο το βράδυ περπατήσαμε 5 ώρες δρόμο να βγούμε κάπου κεντρικά για να πάρουμε συγκοινωνία να φύγουμε. Ήταν ένα σκηνικό που το λέγαμε μετά με τον Παύλο και γελούσαμε.
http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE% ... %85%CE%BB/

Τελευταία φορά που κοίταξα ήταν παράνομο το να παίζεις ξύλο στο δρόμο. Άλλαξε? Παραβατικός ήταν. Δε θα παίζουμε με τις λέξεις, όπως με το "παράτυπος μετανάστης". Παραβατικός.
Εχεις πληρη αγνοια μου φαινεται για το τι επαιζε στην σκηνη του χιπ χοπ (low bap) κτλ. Εχω αναφερθει κατα καιρους στα καμωματα του Χοντρου και πως ειχε πυροδοτησει μια ολοκληρη κατασταση. Μπλεκεις 2 τελειως διαφορετικα θεματα με την παραθεση. Το ''θανασιμος'' δεν εχει σχεση με κανενα παρελθον, ειναι προιον ΕΛ μαιμουδισμου, ολοι υιοθετουσαν ψευδωνυμα και καλα. Συμπτωματικα εχει τυχει να βρεθω στο κεντρο ολης αυτης της φασης ως ανεξαρτητος παρατηρητης, γνωριζω προσωπα και πραγματα και μπορω να καταθεσω πολλα αστεια περιστατικα. Τα καραγκιοζιλικια της ελληνικης χιπ χοπ σκηνης μεσα απο τα ματια ενος μεταλλα :lol:

Δευτερον, πως να σου εξηγησω εγω με λογικη τις πραξεις μεσηλικων ανθρωπων που εχουν αφησει τα παιδια τους στο σπιτι αταιστα και αυτοι τριγυρνανε 12 η ωρα την νυχτα ψαχνοντας φανταστικους εχθρους για να τους δειρουν? Μου ζητας να μπω στο μυαλο χαμενων κρικων της εξελικτικης αλυσιδας. Ο ιδιοκτητης του καταστηματος αυτα που ειπε τα ειπε σε εμενα προσωπικα. Με γνωριζει απο τοτε που πηγαινα Λυκειο. Δεν εβγαλε ντουντουκα ουτε φοβηθηκε κανεναν μην του καψει το μαγαζι και λοιπες αηδιες. Το μαγαζι ετσι κι αλλιως δεν πηγαινε καλα και τωρα εχει κλεισει. Το περιστατικο δεν επαιξε ρολο ουσιαστικα. Ολα τα στοιχεια συνηγορουν στο οργανωμενο πεσιμο. Εγω λεω πως δεν ηθελαν να τον σκοτωσουν. Προεκυψε. Ειναι σαν να δωσω ενα απασφαλισμενο οπλο σε 5χρονα. Καπου καπως θα βρουν πως δουλευει και θα γινει η μαλακια. Πηγαν 20+ ατομα να δειρουν ενα. ''Ω του θαυματος'' κατεληξε σε φονικο. Δεν ειναι ακριβως πυρηνικη φυσικη. Ανοιξε το μπουρδελο το street view δες την περιοχη και ακολουθησε την πορεια που εγινε. Θα καταλαβεις αμεσως τι συνεβη ακομα κι αν αγνοησεις ολες τις αλλες πηγες.

Αυτο που μπαζει ειναι οτι σωνει και καλα θες να δικαιολογησεις τα αυγα γιατι για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω νομιζεις οτι αποτελουν μια πολυ ωραια θεσουλα για να φωλιασεις. Σημειωνω δε πως εισαι οψιμος οπαδος. Δηλαδη δεν εισαι ουτε απο τους παλαιους παραμενοντες νεοναζι που τις επαιζαν με τους αναρχικους στα 90'ς στην Αθηνα, ουτε καν απο τους μετεπειτα υποστηρικτες που και καλα εκαναν οτι δεν ηξεραν δεν γνωριζαν. Ξερεις πολυ καλα τι ηταν και τι ειναι η ΧΑ. Τουλαχιστον πες μας ενα ''ναι ρε γουσταρω ναζι'' να τελειωνουμε, δεν ειναι αναγκη να καταληξεις Δημητρακης. Τι να πω ξερω γω... τι βιτσια ειναι αυτα...
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Lord Snow έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 21:33Τι να πω ξερω γω... τι βιτσια ειναι αυτα...
ειλικρινά πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που αποφάσισε ότι τον εκφράζει η χ.α γύρω στο 2016. Σαν να μπήκε απο περιστρεφόμενη πόρτα και δεν παρατήρησε το τσούρμο που έβγαινε απο την άλλη μεριά. Είναι αστείο που μου είναι και φανατικός κιόλας αλλά νομίζω νιώθει λίγο πολύ υποχρεωμένος γιατί μιας και μπήκε αργά δεν είναι εύκολο να σηκωθεί να φύγει χωρίς να ξεφτιλιστεί, γιαυτό έφυγε ο καπετάνιος, πήδηξαν τα ποντίκια, τα γυναικόπαιδα βρήκαν ήδη στεριά κι'αυτός εκεί, έβαλε έναν αναπνευστήρα και κρατιέται απο την κουπαστή :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Nero έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 21:43
Lord Snow έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 21:33Τι να πω ξερω γω... τι βιτσια ειναι αυτα...
ειλικρινά πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που αποφάσισε ότι τον εκφράζει η χ.α γύρω στο 2016. Σαν να μπήκε απο περιστρεφόμενη πόρτα και δεν παρατήρησε το τσούρμο που έβγαινε απο την άλλη μεριά. Είναι αστείο που μου είναι και φανατικός κιόλας αλλά νομίζω νιώθει λίγο πολύ υποχρεωμένος γιατί μιας και μπήκε αργά δεν είναι εύκολο να σηκωθεί να φύγει χωρίς να ξεφτιλιστεί, γιαυτό έφυγε ο καπετάνιος, πήδηξαν τα ποντίκια, τα γυναικόπαιδα βρήκαν ήδη στεριά κι'αυτός εκεί, έβαλε έναν αναπνευστήρα και κρατιέται απο την κουπαστή :lol:
:smt005:
Δεν ξερω, μου ειναι συμπαθης ο χελωνος, δεν πιστευω οτι ειναι κακο παιδι και γιαυτο δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα ακριβως σκεφτεται με το να καταταγει στα ss την μερα που μπαιναν οι σοβιετικοι στο βερολινο :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Τουλαχιστον πες μας ενα ''ναι ρε γουσταρω ναζι'' να τελειωνουμε, δεν ειναι αναγκη να καταληξεις Δημητρακης. Τι να πω ξερω γω... τι βιτσια ειναι αυτα...
Είχα κάνει μια ερώτηση, και δεν απάντησε κανένας.
Θέλω να μου πεί κάποιος έναν άλλο τρόπο για ν' απαλλαγούμε απ' όλους αυτούς που μας έχουν κουβαληθεί.
Επίσης θέλω να δώ την Ελλάδα να λειτουργεί ως Ισραήλ. Πχ, παραβίασες εναέριο χώρο-σε καταρρίπτω. Και φυσικά να βάζει πρώτα απ' όλα την ευημερία των πολιτών του. Κράτος που λειτουργεί, μ' άλλα λόγια.
ειλικρινά πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος παγκοσμίως που αποφάσισε ότι τον εκφράζει η χ.α γύρω στο 2016.
Εσύ δεν είχες πεί πριν λίγες μέρες οτι θα ξεκουμπ... εεεε, θ' αποχωρούσες?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Kauldron έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 23:44
Είχα κάνει μια ερώτηση, και δεν απάντησε κανένας.
Θέλω να μου πεί κάποιος έναν άλλο τρόπο για ν' απαλλαγούμε απ' όλους αυτούς που μας έχουν κουβαληθεί.
Επίσης θέλω να δώ την Ελλάδα να λειτουργεί ως Ισραήλ. Πχ, παραβίασες εναέριο χώρο-σε καταρρίπτω. Και φυσικά να βάζει πρώτα απ' όλα την ευημερία των πολιτών του. Κράτος που λειτουργεί, μ' άλλα λόγια.
Μια χαρά σου απαντήσαμε. Επιμένεις όμως να δικαιολογείς την επιλογή σου να στηρίζεις νεοναζί ως αναγκαίο κακό. Ε, τι να κάνουμε, δε βάζουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Και στη Γερμανία οι ναζί ως λύση σε προβλήματα παρουσιάστηκαν. Το τι ακολούθησε, ακόμα και πριν το Β' ΠΠ, είναι γνωστό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”