Μα δεν το λέω ειρωνικά. Δεν νομίζω ότι φτάνουν 4,πρεπει να να αλλάξει η γενιά.opsimasmenos έγραψε: 19 Οκτ 2019, 23:09Τέσσερα χρόνια φθάνουν.
Αν συνεχιστούν οι αναβολές θα φθάσουμε τα 20 έτη να συζητάμε τα ιδια ακόμα.
Κάνει κακό η όλη φάση στο ιμαντζ, δεν το καταλαβαίνεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
- Dwarven Blacksmith
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
- Northern Spirit
Πολυ κλαμα στην μπρεξιτικη telegraph:
https://www.telegraph.co.uk/politics/20 ... s-johnson/'An act of sabotage': how Sir Oliver Letwin took control and denied Boris Johnson his super Saturday
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Αν και θα ηθελα να ληξει το θεμα σημερα πολυ το ευχαριστηθηκα που ο αλλαζονας και δημαγωγος αυτος αναγκαζεται να καταπιει την γραβατα του και να ζητησει νεα παραταση..Πουλουσε τρελλα οτι προτιμουσε να ειναι νεκρος παρα να ζητησει παραταση...Τωρα παραταση και σκασμος..
https://www.theguardian.com/politics/20 ... s-brusselsBoris Johnson confirms he will seek Brexit delay, says Brussels
Donald Tusk says he is ‘waiting for letter’ that PM promised in phone call after Commons vote
Boris Johnson has confirmed in a phone call with the European council president Donald Tusk that he is sending a letter requesting a further Brexit delay beyond 31 October.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- EKPLIKTIKOS
Οι Άγγλοι επικοι καθυστερες. Ο Τσιπρας και το Συριζισταν μπροστά τους φαντάζει κολοσσός πολιτικής σκέψης και 7D chess. Δε θα βγουν ποτε απο την ΕΕ. Ακομα και να βγουν θα ειναι μονο στο ονομα, στην πράξη θα ακολουθούν πλήρως τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Εκτος αν πάρουν κεφάλι τοσο πολυ οι εγκληματιες που τα αφεντικά τους θα κερδίσουν απο τις post Brexit συνθηκες
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Καραγκιοζιλίκια, ας ξανακάνουν δημοψήφισμα να τελειώνουμε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
σταμάτα να κάνεις σαν κακογαμημένη γκόμεναDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:54Ισχύει απολύτως αυτό που ακούγατε και έχει αποδειχθεί πολλακις. Ωστόσο δεν είναι δίκαιο ότι όταν ψήφισαν για Μπρεξιτ δεν ήξεραν τι είδους Μπρεξιτ. Τώρα που ξέρουν μπορούν να ψηφίσουν καλύτερα.likosmokeses έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:42 Χαίρομαι που το φιλοευρωπαϊκό μπλόκ προκρίνει την λύση του δεύτερου δημοψηφίσματος. Φαντάζομαι το θεωρεί πλέον ένα μέσο επίλυσης ζητημάτων γιατί μέχρι τώρα το μόνο που ακούγαμε είναι οτι τα δημοψηφίσματα δεν μπορούν να επεξεργαστούν σύνθετα ζητήματα, κυριαρχούν οι λαϊκιστές αφού ο κόσμος που ψηφίζει είναι αμόρφωτος.
Εγώ ακόμα εύχομαι πουλο, να βγουν έξω και μάλιστα με πραξικόπημα ακραίων.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Dwarven Blacksmith
Σοβαρό επιχείρημα.elchav έγραψε: 20 Οκτ 2019, 13:45σταμάτα να κάνεις σαν κακογαμημένη γκόμεναDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:54Ισχύει απολύτως αυτό που ακούγατε και έχει αποδειχθεί πολλακις. Ωστόσο δεν είναι δίκαιο ότι όταν ψήφισαν για Μπρεξιτ δεν ήξεραν τι είδους Μπρεξιτ. Τώρα που ξέρουν μπορούν να ψηφίσουν καλύτερα.likosmokeses έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:42 Χαίρομαι που το φιλοευρωπαϊκό μπλόκ προκρίνει την λύση του δεύτερου δημοψηφίσματος. Φαντάζομαι το θεωρεί πλέον ένα μέσο επίλυσης ζητημάτων γιατί μέχρι τώρα το μόνο που ακούγαμε είναι οτι τα δημοψηφίσματα δεν μπορούν να επεξεργαστούν σύνθετα ζητήματα, κυριαρχούν οι λαϊκιστές αφού ο κόσμος που ψηφίζει είναι αμόρφωτος.
Εγώ ακόμα εύχομαι πουλο, να βγουν έξω και μάλιστα με πραξικόπημα ακραίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ακόμη ασχολούμαστε με αυτούς τους γελοίους;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
hellegennes το μπόρις παίρνει s μετά την απόστροφο;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μιλάμε για τελευταίας υποστάθμης εθνολαϊκιστές κρετίνους που δεν ξέρουν να γράψουν το όνομά τους. Με σταυρό υπογράφουν
- hellegennes
Εννοείται πως όχι. Αν μια λέξη τελειώνει σε s, η γενική κτητική είναι απόστροφος μετά το s. Σκέτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Εμπεδοκλής
Τουλάχιστον τον Πούτιν τον είδαμε να σώζει τη χώρα του και τον Αλέξη να κερδίζει τέσσερις εκλογές...Northern Spirit έγραψε: 19 Οκτ 2019, 21:29Aφου ο Πουτιν σωσει τη χωρα και ο αλεξης κερδισει τις εκλογες..Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Οκτ 2019, 20:35Πριν ή μετά την κρεμάλα στον Ασσάντ, και την πτώση του Πούτιν;Northern Spirit έγραψε: 19 Οκτ 2019, 19:36 Να δουμε αν στο τελος ο Τζονσον θα φορεσει ..βραχιολια, αν θα παραιτηθει η θα κανει κωλοτουμπα..![]()
Τα ψεκασμένα σου ακόμα τα περιμένουμε...
Μια χαρα ειναι γραμμενο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης