Κουμπάρα, ισχυειν τσε στους τσιπραίους, αυτο που ισχυειν σε μας τους καλαμαράδες για τους κουμπάρους, δηλαδην μίαν φοραν την εβδομαδαν;- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 17:42Ευχαριστώ πολλά κουμπάρε μου!Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 09:40Πολύν ωραίεσν κόρην- Casper - έγραψε: 15 Οκτ 2019, 21:25 Βροχή σήμερα αλλά με απίστευτη ζέστη. Χειμώνα τελείωνε. Μας έχεις βγάλει την ψυχή...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες μας
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Re: Φωτογραφίες μας
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Casper -
Όσο ισχύει και εκεί. Αν εννοείς αν έχουμε ακουστά την κουβέντα και την λέμε, ναι, αλλά χιουμοριστικά. Είναι στον άνθρωπο. Κουμπάρο/α βάζεις συνήθως τον καλύτερο σου φίλο/άτομο που εμπιστεύεσαι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:10Κουμπάρα, ισχυειν τσε στους τσιπραίους, αυτο που ισχυειν σε μας τους καλαμαράδες για τους κουμπάρους, δηλαδην μίαν φοραν την εβδομαδαν;
- Επικοινωνία:
- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:39Όσο ισχύει και εκεί. Αν εννοείς αν έχουμε ακουστά την κουβέντα και την λέμε, ναι, αλλά χιουμοριστικά. Είναι στον άνθρωπο. Κουμπάρο/α βάζεις συνήθως τον καλύτερο σου φίλο/άτομο που εμπιστεύεσαι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:10Κουμπάρα, ισχυειν τσε στους τσιπραίους, αυτο που ισχυειν σε μας τους καλαμαράδες για τους κουμπάρους, δηλαδην μίαν φοραν την εβδομαδαν;
Τελικά οι ορεστοτεληδες ειχανε δικιο
Εισαι οντως η πιο αθωαν ψυχουλαν
Έκφραση είναι : "ο κουμπάρος την κουμπάρα, μια φορα την εβδομάδα"....
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Casper -
Το κατάλαβα. Γι' αυτό σου είπα πως την ξέρουμε την κουβέντα, είναι χιουμοριστική και ότι είναι στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι ακριβώς με ρωτούσες και μάλλον μπερδεύτηκες από την απάντησή μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:46- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:39Όσο ισχύει και εκεί. Αν εννοείς αν έχουμε ακουστά την κουβέντα και την λέμε, ναι, αλλά χιουμοριστικά. Είναι στον άνθρωπο. Κουμπάρο/α βάζεις συνήθως τον καλύτερο σου φίλο/άτομο που εμπιστεύεσαι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:10
Κουμπάρα, ισχυειν τσε στους τσιπραίους, αυτο που ισχυειν σε μας τους καλαμαράδες για τους κουμπάρους, δηλαδην μίαν φοραν την εβδομαδαν;
- Επικοινωνία:
- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:49Το κατάλαβα. Γι' αυτό σου είπα πως την ξέρουμε την κουβέντα, είναι χιουμοριστική και ότι είναι στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι ακριβώς με ρωτούσες και μάλλον μπερδεύτηκες από την απάντησή μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:46- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:39
Όσο ισχύει και εκεί. Αν εννοείς αν έχουμε ακουστά την κουβέντα και την λέμε, ναι, αλλά χιουμοριστικά. Είναι στον άνθρωπο. Κουμπάρο/α βάζεις συνήθως τον καλύτερο σου φίλο/άτομο που εμπιστεύεσαι.
Σε ρωτούσα ποια μεραν της εβδομάδος θα το καθιερωσουμεν. Τετάρτες παρασκευές εχω πιλατες, Κυριακές τρολαρω τον Τελην
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Casper -
Α μάλιστα. Οκ τώρα κατάλαβα. Δεν ξέρω αν τελικά είμαι αθώα ή απλά χαζή. Αλλά οκ δεν νομίζω πως ισχύει το 2ο. Έκανα ολοκλήρωση κατά παράγοντες 4ις φορές για να λύσω διαφορική εξίσωση και άνοιξα 30 παρενθέσεις. Νομίζω πως δεν έχασα κάποιο πρόσημο. Θα το τσεκάρω τώραΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:18- Casper - έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:49Το κατάλαβα. Γι' αυτό σου είπα πως την ξέρουμε την κουβέντα, είναι χιουμοριστική και ότι είναι στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι ακριβώς με ρωτούσες και μάλλον μπερδεύτηκες από την απάντησή μου.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:46
Σε ρωτούσα ποια μεραν της εβδομάδος θα το καθιερωσουμεν. Τετάρτες παρασκευές εχω πιλατες, Κυριακές τρολαρω τον Τελην
Προηγείται να σε βάλω κουμπάρο βρε. Άρα... προηγείται να παντρευτώ. Κάνε υπομονή. Μπόοοολικη.
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
-
- Casper -

Ήταν η αγαπημένη μου. Αυτήν έτρωγα στην Πάτρα. Στην χαρίζω.
-
Ορέστης 35
Ωντως!the comet the course the tail έγραψε: 15 Οκτ 2019, 00:19
δεν φαίνεται σαν i; ε;
χάλια φώτο, γιατί είναι από κινητό, αλλά αυτό έβλεπα πριν λίγο από το μπαλκόνι. φεγγαράκι, θαλασσίτσα.![]()
-
Ορέστης 35
Σκισανε οι φωτο τους! Μπραβο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 19 Οκτ 2019, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ωραία χρώματα. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει πίνακα Ελλήνων ζωγράφων του προπερασμένου αιώνα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 19 Οκτ 2019, 15:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 105 Απαντήσεις