!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Πως θα μου ανοίξει η όρεξη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:06 Λέω να χτυπήσω και λίγο κόκα.
Μπα. Εχει καφεινη και σε τετοιες περιοδους καλυτερα να αποφευγεται.
Πιες μια Σουρωτη ή μια λεμοναδα Λουξ :hebit:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:06 Λέω να χτυπήσω και λίγο κόκα.
Όχι. Την κόβει πιο πολύ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Α, γιαυτό δεν μου την πρότεινε ο Οθωμανέλλην...
the end
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Πάνα, καλή δύναμη

Σε περιστάσεις που δεν μπορούσα να φαω λόγω στενοχωριας, ενα πραγμα με βοήθησε μονο (πέραν της υπομονής και της "χρονικης" επουλωσης. Δουλειές στο χωραφι/κηπο (ενίοτε δεν υπήρχαν, τις "εφηυηρα" εγω, πχ ασβεστωμα ή διανοιξη καθαρής λακουβας γυρω απο το φυτό, που υπό φυσιολογικές συνθηκες ουτε θα ασχολιομουν) και μίνι γεύματα με απλα υλικά, 2-3 μπουκιες την φορά, κατω απο τα δέντρα. Γενικά ηθελα να νιώθω λιγο πρωτογονα, οχι οτι και καλα θα στρώσω τραπέζι, θα σπαταλήσω χρονο για ετοιμασία γευματος και λοιπά. Και όσο πιεζομουν να φαω, τοσο αντιδρούσα. Όταν αφιοσιωθηκα στα πουλάκια να πετάνε και τι φυτό θα βάλω παρακειθε που ξεράθηκε, ξεχάστηκα. Φυσικά ολα αυτα δύσκολα αν εχεις υποχρεώσεις αλλα καπου θυμαμαι να εχεις επαφή με φύση. Γενικά οι άνθρωποι (καλή ωρα) εχουνε μια τάση να σε "θυμώνουν" που εκ των πραγμάτων λαμβάνουν την τραγωδία σου πιο ελαφρά απο οτι εσυ, ενώ η φύση, οι θόρυβοι της, τα χρωματα κλπ μοιαζουν να προσαρμοζονται στην διαθεση σου απολυτα. Πχ ο ήχος των κυματων αλλιώς φτάνει στα αυτια αν αράξεις μετα απο μια στιγμη θριάμβου και αλλιως στενοχωρημένος. Να εισαι καλα και πάντα ψύχραιμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ την 16 Οκτ 2019, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ντεμέκ πανικοβλήθηκα όταν είδα την ζυγαριά, πάντα το παθαίνω αλλά είναι υπερβολή τόσα λίγα κιλά.
the end
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν ειναι καλό που χάνεις τόσα κιλά. Πάνε σε γιατρό, να σου κάνει μια γαστροσκοπηση και ένα τεστ διαβήτη για αρχή και αργότερα μια αξονική για να δει το πάγκρεας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 22:47 Δεν ειναι καλό που χάνεις τόσα κιλά. Πάνε σε γιατρό, να σου κάνει μια γαστροσκοπηση και ένα τεστ διαβήτη για αρχή και αργότερα μια αξονική για να δει το πάγκρεας.
Ρε συ χαλάρωσε, αν δεν μπορέσω να φάω τις επόμενες μέρες θα πάω, δεν είμαι γκάου μπίου.. απλά περάσαμε λίγο άσχημα το τελευταίο διάστημα με αρκετές στεναχώριες... όχι ότι μου πέρασε η στεναχώρια αλλά σε κάποια φάση θα πρέπει να αρχίσω να λειτουργώ.

Έχει κλείσει το στομάχι μου που λένε..
the end
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πρέπει να ανοίξει όμως κάποια στιγμή.
Σου δίνουμε μια εβδομάδα διορία.
Είναι όμως μια ευκαιρία μετά την εβδομάδα για κάποιες εξετάσεις αίματος, υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας, στα πλαίσια του τσεκ απ που όλοι πρέπει να κάνουμε :)
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πάνας έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:07 Παιδιά τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνα, δεν πάει τίποτα κάτω εκτός από ριζόγαλο και αυτό με το ζόρι. Είναι η τέταρτη μέρα που δεν μπορώ να φάω.
Το χειρότερο είναι ότι ζυγιστικά και είμαι 66 κιλά :o κάτι μου περνούσε από το μυαλό γιατί μου πέφτουν τα παντελόνια και βάζω υποχρεωτικά ζώνη αλλά δεν το περίμενα και έτσι... τα κανονικά μου κιλά είναι γύρω στα 72.

Επίσης πείτε και πως μαζεύουν οι ραγάδες. :-?
Τρωγε φρυγανιες, γαλα, ρυζι, ευκολοχωνευτα φαγητα. Σα να εχεις γαστριτιδα. Η ορεξη θα ερθει οταν πρεπει. Μην πιεζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Πάνα,εγώ τρώω σαν μοσχάρι αφού κολυμπήσω συνεχόμενα επί μία ώρα και βάλε.Δοκίμασέ το,θα με θυμηθείς.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Papa John έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:09 Πάνα,εγώ τρώω σαν μοσχάρι αφού κολυμπήσω συνεχόμενα επί μία ώρα και βάλε.Δοκίμασέ το,θα με θυμηθείς.
Πάει πάγωσε η θάλασσα και δεν έχω λίπος !!!

Ορέστη αυτό θα κάνω.
the end
Άβαταρ μέλους
Papa John

Κολυμβητήριο ρε.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

stergiosbik έγραψε: 16 Οκτ 2019, 21:43 Tι του λετε ρε του ανθρωπου για εξετασεις και του βαζετε ιδεες στο μυαλο;
Ειναι απολυτα συνηθισμενο σε πολλους ανθρωπους να κοβεται η ορεξη οταν περνανε μια στεναχωρη κατασταση.
Περαστικο ειναι.Θα κανει τον κυκλο της η ολη κατασταση και θα επανελθει στα φυσιολογικα παλι.
Απλα θελει να μην αφηνει εντελως τον εαυτο του χωρις φαγητο.Να τρωει μικρες ποσοτητες και ολα θα πανε καλα.
Σωστός. Έτσι ακριβώς.

Πάνα, λυπάμαι για το σκυλάκι. Καλό κουράγιο.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Papa John έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:15 Κολυμβητήριο ρε.
Α.. καλά... θα πρέπει να κλείσω ραντεβού σε καρδιολόγο και δερματολόγο για εξετάσεις και να τους τα πάω να κάνουν νέα εγγραφή. Είχα μέχρι πριν κάτι χρόνια και έληξε. Μιλάμε μπορεί να περιμένω και μήνα με τους γιατρούς... ίσως να λέω και λίγο.

Ευχαριστώ Γιάννη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 16 Οκτ 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Άβαταρ μέλους
Papa John

Πάντως η κολύμβηση ανοίγει την όρεξη.Ίσως και το ποδήλατο αλλά έχω χρόνια να κάνω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”