!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Καλή δύναμη και καλή λευτεριά στους Κούρδους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ίφιδα έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:30 Το πρόβλημα είναι πως ο πίθηκας είναι μακρυα, τα κολληταρια του θα τα δούμε εμείς πρώτοι.
Κι αν ποτέ φτάσουν ως τον πίθηκα θα πάρει ένα αεροπλάνακι θα φτάσει ως την Αμερική και θα συνεχίσει από κει την ίδια προπαγανδα
Εσεις συνεχειστε να στηριζετε εθνικισμο που ευνοει τις μεγαλες δυναμεις και αφηστε με εμενα..

Ζητω ο εθνικισμος κατω η παγκοσμιοποιηση! Α ναι και η ΕΕ :lol:

Ερντογαν εγκρινει
Τραμπ εγκρινει
Πουτιν εγκρινει
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Η ΙΒΑΝΚΑ τι γνωμη εχει για ολ'αυτα?
Αχ και να ειχα το τηλεφωνο της...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

stergiosbik έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:34
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:24 γιατι ασε να δει ο πιθηκας τα κολληταρια του.
Επειδη ο ανοητος ο Πιθηκας μας εχει πρηξει τ αρχιδια για το ποσο κακος ειναι ο βαψομαλλιας και ποσο καλες οι ΗΠΑ,λες και ο εκαστοτε προεδρος δεν εχει καμμια σχεση με την χωρα του :smt005:,ας ριξει μια ματια κι εδω μπας και καταλαβει τιποτα.

Οι άλλες επτά φορές που οι ΗΠΑ πρόδωσαν τους Κούρδους
https://www.huffingtonpost.gr/entry/oi- ... efdba57f7b
Ελληνικες παπραλογιες ειναι αυτες..

Τραμπ και Πουτιν λεμε foreva! :lol:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:07
πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:06
kameron έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:34 Ειδικά με την προσθήκη του μεταναστευτικού στη φαρέτρα της, απέκτησε στην κυριολεξία ένα πυρηνικό όπλο

Αυτό είναι όπλο επειδή οι άλλοι θέλουν/αφήνουν να είναι όπλο.Με ποιό τρόπο προστέθηκε δηλαδή,γιατί δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο και πριν δέκα χρόνια;και τότε η γεωγραφία ήταν ίδια και τα μέσα συγκοινωνίας ίδια.
Αυτό που άλλαξε είναι η δυνατότητα των μεταναστών να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.

Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από τις δυνατότητες πριν δέκα χρόνια.Τα ίδια κυκλώματα διακινητών υπήρχαν και οι ίδιες συγκοινωνίες και τιμή πετρελαίου.Για να μην πάω δέκα χρόνια πίσω θα έλεγα ότι το 2014,μόλις πέντε χρόνια πίσω κανείς δεν έλεγε ότι η Τουρκία έχει κάποιο πυρηνικό όπλο ονομαζόμενο μεταναστευτικό. :D Θυμάσαι εσύ ποτέ πριν σε δεκάδες αναλύσεις για τα ελληνοτουρκικά να αναφέρεται ως όπλο το μεταναστευτικό;εγώ όχι.
Θυμάμαι όμως κάτι άλλο : στις συζητήσεις για το σχέδιο Ανάν το 2004 στην Κύπρο,το επιχείρημσ των ανανιστών ήταν ότι δεν πρέπει να έχουμε χερσαία σύνορα με την Τουρκία.Επανειλημμένα έκαναν τη σύγκριση με τα ελληνοαλβανικά σύνορα και έλεγαν ότι εάν υπάρχει λύση δύο κρατών θα υπάρχει συνεχής διαρροή λαθρομεταναστών από τη Βόρειο στη Νότιο Κύπρο γιατί κάποιοι στην ξηρά περνάνε ενώ εάν υπάρχει ένα ομοσπονδιακό κράτος με όποιες αβαρίες η ακτοφυλακή του δεν θα αφήνει να περνάνε λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Κύπρο.Μάλιστα μας έλεγαν οι ίδιοι ανανιστές - εκσυγχρονιστές ότι είναι πολύ πιο εύκολο για τους Αλβανούς να περάσουν στην Ελλάδα από ότι στην Ιταλία διότι Ελλάδα - Αλβανία έχουν χερσαία σύνορα ενώ Ιταλία - Ελλάδα θαλάσσια. :D
Είχα παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τα θυμάμαι όλα,ήταν δεδομένο ότι τα θαλάσσια σύνορα είναι πιο δύσκολο να τα περάσεις από τα χερσαία.Τώρα,λίγα χρόνια μετά,μας λένε ακριβώς το αντίθετο : ότι τα χερσαία μπορείς να τα φυλάξεις εύκολα ενώ τα θαλάσσια όχι γιατί ο άλλος θα βυθίσει τη βάρκα του και είσαι υποχρεωμένος να τον μαζέψεις.Βασίζονται φυσικά στο ότι κάποιοι θα το φάνε επειδή δεν θυμούνται ότι έλεγαν τα αντίθετα λίγα χρόνια πριν.Για όσους όμως θυμούνται,είναι ένα ακόμη δείγμα της αναξιοπιστίας του πολυπολιτισμικού κατεστημένου και μετά αναρωτιούνται πως ξεφυτρώνουν οι λαϊκιστές.Άπειρα παρόμοια υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

nemo έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:40 Γιατί δεν μπαίνετε στην ουσία που είναι οτι εμάς μας συμφέρει μια μικρή και αδύναμη Τουρκία και αυτό θα γίνει μόνο αν δημιουργηθεί
ενα μεγάλο Κουρδιστάν στην πλάτη της Τουρκίας και οτι περιμένουμε την Αμερική να συμβάλει σε αυτό;
Kαι την ρωσια..Το ορθοντοξ μπραδερ Βαδιμηρο..
πατησιωτης

Northern Spirit έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:21 Τραμπ και Πουτιν λεμε foreva!
Κανένα πρόβλημα εάν έχω και εγώ Σαμαρά ή κάποιον παρόμοιο : βυθίστε τις βάρκες των προσφυγων.Δικό μου είναι το πρόβλημα που δεν έχω και όχι των άλλων που έχουν.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

SDF Press Office announced the balance sheet of battle in Serêkaniyê, Amûde, Qamişlo, Dêrik, Hesekê, Kobanê and Girê Spî areas on 12 October, the fourth day of the Turkish military offensive to invade North and East Syria.

According to the statement, 87 members of Turkish-backed terrorist groups were killed on 12 October, while 31 SDF fighters and 4 civilians lost their lives.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αρθρο Τσαβούσογλου στους New York Times: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία
https://www.kathimerini.gr/1046934/arti ... -sth-syria
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:22

Αυτό είναι όπλο επειδή οι άλλοι θέλουν/αφήνουν να είναι όπλο.Με ποιό τρόπο προστέθηκε δηλαδή,γιατί δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο και πριν δέκα χρόνια;και τότε η γεωγραφία ήταν ίδια και τα μέσα συγκοινωνίας ίδια.
Αυτό που άλλαξε είναι η δυνατότητα των μεταναστών να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.

Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από τις δυνατότητες πριν δέκα χρόνια.Τα ίδια κυκλώματα διακινητών υπήρχαν και οι ίδιες συγκοινωνίες και τιμή πετρελαίου.Για να μην πάω δέκα χρόνια πίσω θα έλεγα ότι το 2014,μόλις πέντε χρόνια πίσω κανείς δεν έλεγε ότι η Τουρκία έχει κάποιο πυρηνικό όπλο ονομαζόμενο μεταναστευτικό. :D Θυμάσαι εσύ ποτέ πριν σε δεκάδες αναλύσεις για τα ελληνοτουρκικά να αναφέρεται ως όπλο το μεταναστευτικό;εγώ όχι.
Θυμάμαι όμως κάτι άλλο : στις συζητήσεις για το σχέδιο Ανάν το 2004 στην Κύπρο,το επιχείρημσ των ανανιστών ήταν ότι δεν πρέπει να έχουμε χερσαία σύνορα με την Τουρκία.Επανειλημμένα έκαναν τη σύγκριση με τα ελληνοαλβανικά σύνορα και έλεγαν ότι εάν υπάρχει λύση δύο κρατών θα υπάρχει συνεχής διαρροή λαθρομεταναστών από τη Βόρειο στη Νότιο Κύπρο γιατί κάποιοι στην ξηρά περνάνε ενώ εάν υπάρχει ένα ομοσπονδιακό κράτος με όποιες αβαρίες η ακτοφυλακή του δεν θα αφήνει να περνάνε λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην Κύπρο.Μάλιστα μας έλεγαν οι ίδιοι ανανιστές - εκσυγχρονιστές ότι είναι πολύ πιο εύκολο για τους Αλβανούς να περάσουν στην Ελλάδα από ότι στην Ιταλία διότι Ελλάδα - Αλβανία έχουν χερσαία σύνορα ενώ Ιταλία - Ελλάδα θαλάσσια. :D
Είχα παρακολουθήσει τις συζητήσεις και τα θυμάμαι όλα,ήταν δεδομένο ότι τα θαλάσσια σύνορα είναι πιο δύσκολο να τα περάσεις από τα χερσαία.Τώρα,λίγα χρόνια μετά,μας λένε ακριβώς το αντίθετο : ότι τα χερσαία μπορείς να τα φυλάξεις εύκολα ενώ τα θαλάσσια όχι γιατί ο άλλος θα βυθίσει τη βάρκα του και είσαι υποχρεωμένος να τον μαζέψεις.Βασίζονται φυσικά στο ότι κάποιοι θα το φάνε επειδή δεν θυμούνται ότι έλεγαν τα αντίθετα λίγα χρόνια πριν.Για όσους όμως θυμούνται,είναι ένα ακόμη δείγμα της αναξιοπιστίας του πολυπολιτισμικού κατεστημένου και μετά αναρωτιούνται πως ξεφυτρώνουν οι λαϊκιστές.Άπειρα παρόμοια υπάρχουν.
Εχει ανέβει το ανά κεφαλή εισόδημα στις χώρες αναχώρησης.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

kameron έγραψε: 13 Οκτ 2019, 11:34 Ειδικά με την προσθήκη του μεταναστευτικού στη φαρέτρα της, απέκτησε στην κυριολεξία ένα πυρηνικό όπλο

Εγώ νομίζω ότι άλλαξε η ενημέρωση, λόγω μαζικότερου Ίντερνετ. Είναι πιο άμεση και ρήαλ τάιμ.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:24
Κανένα πρόβλημα εάν έχω και εγώ Σαμαρά ή κάποιον παρόμοιο : βυθίστε τις βάρκες των προσφυγων.Δικό μου είναι το πρόβλημα που δεν έχω και όχι των άλλων που έχουν.
Ακριβώς.Όσο υποχωρούμε φοβούμενοι μην βλάψουμε τους καημένους τους εισβολείς, τόσο εκείνοι θα έρχονται. Όταν καταστεί σαφές ότι η καλοπέρασή τους και η επιβίωσή τους δεν είναι προτεραιότητα, τότε θα λυθεί το πρόβλημα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Daje έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:30 Αρθρο Τσαβούσογλου στους New York Times: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία
https://www.kathimerini.gr/1046934/arti ... -sth-syria
Επικοινωνιακοτατος. Αν γίνει σύγκριση με τους Έλληνες ομολόγους ειναι για να μας πιάνει θλιψη
πατησιωτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:33 Εχει ανέβει το ανά κεφαλή εισόδημα στις χώρες αναχώρησης.

Η άποψή σου για αυτό που έγραψα ποιά είναι;είναι τα θαλάσσια σύνορα ή τα χερσαία πιο δύσκολα να τα περάσουν λαθρομετανάστες;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:42
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:33 Εχει ανέβει το ανά κεφαλή εισόδημα στις χώρες αναχώρησης.

Η άποψή σου για αυτό που έγραψα ποιά είναι;είναι τα θαλάσσια σύνορα ή τα χερσαία πιο δύσκολα να τα περάσουν λαθρομετανάστες;
Γιατί ρε πατ πρέπει εγώ να αλλάξω το θέμα όποτε σου τη βαρέσει; Απαντάω στο τι έχει αλλάξει από τότε. Το δέχεσαι; Μετά πάμε παρακάτω, η ερώτηση σου δεν έχει απλή απάντηση. Η δυσκολία των χερσαίων είναι στα φυσικά ή τεχνητά εμπόδια που είναι διαφορετικά για κάθε πέρασμα. Η δυσκολία των θαλάσσιων είναι ότι απαγορεύονται τα pushbacks και ότι το σταμάτημα ισοδυναμεί με πιθανό θάνατο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

πατησιωτης έγραψε: 13 Οκτ 2019, 15:24
Βύθισε βάρκα ο Σαμαράς τόσα χρόνια στην εξουσία;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”