!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είσαι δεξιός; Έχεις χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είσαι δεξιός; Έχεις χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη...
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
the end
-
the comet the course the tail
ποιοι πύτοι;
Μια απλή ερώτηση, απολύτως εντός του θέματος, έκανα.the comet the course the tail έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:23γιατί τα βάλατε με μένα τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:16 Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση για τον νηματοθέτη.
Θεωρεί την επιλογή του θέματος που ανέβασε και τις προσωπικές του τοποθετήσεις ως ένδειξη υψηλής συναισθηματικής ευφυίας;![]()
Μπορώ να εκλάβω και την απορία σου ως απάντηση αλλά δεν νομίζω να σε συμφέρει ως μέτρηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα σε γαμήσω λες, αλλά τεσπα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε μπορείς να δεχτείς χαρακτηρισμούς "χαζομαρες" και ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ μετά το καλοκαίρι του 15;the comet the course the tail έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:09δεν γίνεται κουβέντα με τέτοιους χαρακτηρισμούς. "χαζομάρες"Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:35 Τι δλδ;
Εξηγησε μας τότε γιατί ψήφισες Τσιπρα; τι σχέση έχει αυτές οι χαζομάρες που ανέφερες ενάντια στην ιεραρχία και τα υπόλοιπα αστεία με το να ψηφίσεις τον σπιρτζη ή τον Κατρουγκαλο.
Καταλαβαίνεις ότι είναι τραγελαφικό έτσι δεν ειναι;
Και κάτι ακόμη. Ψήφισες Τσίπρα ακόμη και μετά το δημοψήφισμα του 15;να το δεχτώ από κάποιον εξ αριστερών μου, αλλά όχι από ημι-αυγά.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οπαδιλίκι δηλαδή. Εγώ δύσκολα μπαίνω σε τέτοιο μοντ. Τες πα, ας μη χαλάμε το νήμα άλλο και να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πόσο ευφυείς είστε συναισθηματικά.
the end
-
η συνεισφορά σου στον νήμα πάντως δείχνει συναισθηματική ακράτεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:32Μια απλή ερώτηση, απολύτως εντός του θέματος, έκανα.the comet the course the tail έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:23γιατί τα βάλατε με μένα τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:16 Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση για τον νηματοθέτη.
Θεωρεί την επιλογή του θέματος που ανέβασε και τις προσωπικές του τοποθετήσεις ως ένδειξη υψηλής συναισθηματικής ευφυίας;![]()
Μπορώ να εκλάβω και την απορία σου ως απάντηση αλλά δεν νομίζω να σε συμφέρει ως μέτρηση.
οπαδιλικι?Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:36Οπαδιλίκι δηλαδή. Εγώ δύσκολα μπαίνω σε τέτοιο μοντ. Τες πα, ας μη χαλάμε το νήμα άλλο και να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πόσο ευφυείς είστε συναισθηματικά.
ναι φιλε, αν το να ψηφιζεις τους τιμιους που προσπαθησαν, τους καλυτερους εβερ και οχι τα λαμογια που καταστρεψαν τη χωρα ειναι οπαδιλικι, ναι! ειμαι οπαδος
-
που λέω κάτι τέτοιο;Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:35Δε μπορείς να δεχτείς χαρακτηρισμούς "χαζομαρες" και ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ μετά το καλοκαίρι του 15;the comet the course the tail έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:09δεν γίνεται κουβέντα με τέτοιους χαρακτηρισμούς. "χαζομάρες"Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:35 Τι δλδ;
Εξηγησε μας τότε γιατί ψήφισες Τσιπρα; τι σχέση έχει αυτές οι χαζομάρες που ανέφερες ενάντια στην ιεραρχία και τα υπόλοιπα αστεία με το να ψηφίσεις τον σπιρτζη ή τον Κατρουγκαλο.
Καταλαβαίνεις ότι είναι τραγελαφικό έτσι δεν ειναι;
Και κάτι ακόμη. Ψήφισες Τσίπρα ακόμη και μετά το δημοψήφισμα του 15;να το δεχτώ από κάποιον εξ αριστερών μου, αλλά όχι από ημι-αυγά.
![]()
![]()
Έχεις κάποια πρόταση;Πάνας έγραψε: 10 Οκτ 2019, 23:40Δηλαδή την επόμενη τετρετήα πάλι ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα κάνει πάλι σκατά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μαζί σου, μόνο ένας τίμιος θα μπορούσε να εφαρμόσει τα μνημόνια! Πες κι' άλλα θα με πείσεις στο τέλος.πήζον bot έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:38οπαδιλικι?Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:36Οπαδιλίκι δηλαδή. Εγώ δύσκολα μπαίνω σε τέτοιο μοντ. Τες πα, ας μη χαλάμε το νήμα άλλο και να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πόσο ευφυείς είστε συναισθηματικά.πήζον bot έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:32
φιλε οταν πας σε καυγα, λες στον αλλο: θα σε μαμησω. οχι μη με δειρεις πολυ, οπως οι προηγουμενοι.![]()
ναι φιλε, αν το να ψηφιζεις τους τιμιους που προσπαθησαν, τους καλυτερους εβερ και οχι τα λαμογια που καταστρεψαν τη χωρα ειναι οπαδιλικι, ναι! ειμαι οπαδος
the end
ναι, τι ψηφισες εσυ? πιο παλια?Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:41Μαζί σου, μόνο ένας τίμιος θα μπορούσε να εφαρμόσει τα μνημόνια! Πες κι' άλλα θα με πείσεις στο τέλος.πήζον bot έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:38οπαδιλικι?Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2019, 00:36
Οπαδιλίκι δηλαδή. Εγώ δύσκολα μπαίνω σε τέτοιο μοντ. Τες πα, ας μη χαλάμε το νήμα άλλο και να επιστρέψουμε στο θέμα μας, πόσο ευφυείς είστε συναισθηματικά.![]()
Το πιο χτυπητό παράδειγμα είναι ο Σεφέρης.
Σου κάνει;
Ο Ελύτης;
Οι δύο μόνοι Ελ με νόμπελ, δηλαδή .
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 425 Προβολές