!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένας παπάς και μια ΔΑΠίτισσα μπαίνουν σε ένα μπαρ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
waldorf
Δημοσιεύσεις: 3612
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:47

Re: Ένας παπάς και μια ΔΑΠίτισσα μπαίνουν σε ένα μπαρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Γραφικός έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:49
dna replication έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:20 μην πατε να αλλάξετε θέμα
Σιγά το σημαντικό. Άντε να το δει ο Μανουσάκης να γυρίσει σειρά.
Αυτό που σκέφτομαι τώρα, είναι πώς μπορώ να το κάνω. Το πρώτο βήμα είναι εύκολο. Αγοράζω μια σπάλα, την κόβω σε μικρά κομμάτια, την μαρινάρω σε μείγμα λαχανικών για γύρο διαλυμένο σε λεμόνι. Μετά πώς γίνεται τα μικρά τα κομματάκια να μείνουν ζουμερά; Πρώτα να το περάσω από καλαμάκι κι ύστερα να το ψήσω ή να το ψήσω και να το περάσω από το καλαμάκι μετά; Μάλλον το πρώτο. Θα θέλει πολλή μαγκιά για να τα πιέσεις ακριβώς όσο χρειάζεται ώστε να μην τα ξεζουμίσεις, αλλά να έχουν μία συνάφεια ώστε να μην ξεροψηθεί το κρέας ανάμεσά τους.
Πόσο εφικτό θα ήταν να το κάνω αυτό με αρνίσιο κρέας και στο πάνω μέρος να έχει λίγη πέτσα ώστε να πετύχω μια αίσθηση σα να τρως πορκ μπέλι;
Σιγά το πρόβλημα...
Μισή με μία ώρα πριν τα σουβλίσεις τα βάνεις κατάψυξη (αναλόγως πόσο μπαρούτι είναι η κατάψυξή σου).Δεν θέλεις να παγώσουν εντελώς,τόσο όσο να "σταθεροποιηθούν" λίγο.Μετά τα διαχειρίζεσαι όπως θες.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Γραφικός

Re: Ένας παπάς και μια ΔΑΠίτισσα μπαίνουν σε ένα μπαρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

waldorf έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:55
Γραφικός έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:49
dna replication έγραψε: 06 Οκτ 2019, 21:20 μην πατε να αλλάξετε θέμα
Σιγά το σημαντικό. Άντε να το δει ο Μανουσάκης να γυρίσει σειρά.
Αυτό που σκέφτομαι τώρα, είναι πώς μπορώ να το κάνω. Το πρώτο βήμα είναι εύκολο. Αγοράζω μια σπάλα, την κόβω σε μικρά κομμάτια, την μαρινάρω σε μείγμα λαχανικών για γύρο διαλυμένο σε λεμόνι. Μετά πώς γίνεται τα μικρά τα κομματάκια να μείνουν ζουμερά; Πρώτα να το περάσω από καλαμάκι κι ύστερα να το ψήσω ή να το ψήσω και να το περάσω από το καλαμάκι μετά; Μάλλον το πρώτο. Θα θέλει πολλή μαγκιά για να τα πιέσεις ακριβώς όσο χρειάζεται ώστε να μην τα ξεζουμίσεις, αλλά να έχουν μία συνάφεια ώστε να μην ξεροψηθεί το κρέας ανάμεσά τους.
Πόσο εφικτό θα ήταν να το κάνω αυτό με αρνίσιο κρέας και στο πάνω μέρος να έχει λίγη πέτσα ώστε να πετύχω μια αίσθηση σα να τρως πορκ μπέλι;
Σιγά το πρόβλημα...
Μισή με μία ώρα πριν τα σουβλίσεις τα βάνεις κατάψυξη (αναλόγως πόσο μπαρούτι είναι η κατάψυξή σου).Δεν θέλεις να παγώσουν εντελώς,τόσο όσο να "σταθεροποιηθούν" λίγο.Μετά τα διαχειρίζεσαι όπως θες.
Οκ, με βλέπω προς μεθαύριο μεριά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Δημοσιεύσεις: 13626
Εγγραφή: 14 Ιαν 2019, 12:20
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Ένας παπάς και μια ΔΑΠίτισσα μπαίνουν σε ένα μπαρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:10
Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 18:07 Ωραία η Παπαδιά.
Θα την εξομολογήσει.
Πάνε για μάτι μπουμπη , η να τους ψησεις κανενα σουβλάκι . μετά την εξομολόγηση ο κόσμος πεινάει .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”