!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Μαυροβασίλης
ίσως δεν είναι αστείο και χρειάζεται βοήθεια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Ο κ. Χιού Έθνερ δεν μπορει να σας απαντήσει τωρα, ειναι απομονωμενος στην έπαυλη του. Μόλις τελειώσει το μασαζ απο τα έξι κουνελάκια του, θα σας δεχτεί
ωραία πύτισσα η ζωή
- Μαυροβασίλης
απροπο, για να μην τον ενοχλώ με ψιλά, μιριαμ-ντιλετα δίκασε;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:20 Μόλις τελειώσει το μασαζ απο τα έξι κουνελάκια του, θα σας δεχτεί
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Μαυροβασίλης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:28απροπο, για να μην τον ενοχλώ με ψιλά, μιριαμ-ντιλετα δίκασε;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:20 Μόλις τελειώσει το μασαζ απο τα έξι κουνελάκια του, θα σας δεχτεί
Με τον τροπο του, όχι. Αν δεν πει "πρώην χοντρή" σημαίνει οτι τον εχει ηδη κουδουνίσει δυο φορες (ντιλέτα), ενώ αν δεν πει "ελληνιολες αυτα τα μπαζα κάνετε θεές" σημαίνει οτι ηδη εχει εκτυπωσει ολόσωμη αφίσα της και την εχει βάλει διπλα στα φωτεινά αστεράκια στικερ στο ταβάνι (μιριαμ)
ωραία πύτισσα η ζωή
- Otto Weininger
Είναι στατιστικά αδύνατο να παρουσιάσει κάποιο 8-9-10αρι που να μην έχει εξωφρενικές ομοιότητες με κάποια που ήδη ανέβηκε εδώ και την δίκασε. Έχουν ανέβει όλοι οι τύποι,φυλές κλπ γυναικών και μάλιστα στην πιο ωραία εκδοχή των.
Οπότε ή δεν θα βάλει τίποτα ή θα περάσουμε σε άλλες διαστάσεις.
Ο Άμπροουζ Μπιρς είχε πει ότι είναι αδύνατο να φανταστείς κάτι που να μην βασίζεται σε όσα έχεις ήδη δει.
Τουτέστιν,άδικα περιμένετε.
Οπότε ή δεν θα βάλει τίποτα ή θα περάσουμε σε άλλες διαστάσεις.
Ο Άμπροουζ Μπιρς είχε πει ότι είναι αδύνατο να φανταστείς κάτι που να μην βασίζεται σε όσα έχεις ήδη δει.
Τουτέστιν,άδικα περιμένετε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
το νήμα έχει τέτοια δυναμική που σκέφτηκα να διαβάσω 138 σελίδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Nero
γι'αυτό παραξενεύομαι με όσους λένε ότι φταίμε εμείς που δεν βάζουμε αυτές που έχουν τα κριτήρια που τάχα ζητάει. Έχουμε καλύψει κυριολεκτικά σχεδόν τα πάνταOtto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:48Έχουν ανέβει όλοι οι τύποι,φυλές κλπ γυναικών και μάλιστα στην πιο ωραία εκδοχή των.
Γω θα βάλω και Lykke Li
και σκασίλα μου για τον Έθνι.
- Μαυροβασίλης
διότι από κάθε άλλη άποψη ξεχειλίζει λογική το νήμαNero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:34γι'αυτό παραξενεύομαι με όσους λένε ότι φταίμε εμείς που δεν βάζουμε αυτές που έχουν τα κριτήρια που τάχα ζητάει. Έχουμε καλύψει κυριολεκτικά σχεδόν τα πάνταOtto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:48Έχουν ανέβει όλοι οι τύποι,φυλές κλπ γυναικών και μάλιστα στην πιο ωραία εκδοχή των.
![]()
είναι 138 σελίδες γμτ μου μη με μπριζώνετε να ξεκινήσωΜαυροβασίλης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:32διότι από κάθε άλλη άποψη ξεχειλίζει λογική το νήμαNero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:34γι'αυτό παραξενεύομαι με όσους λένε ότι φταίμε εμείς που δεν βάζουμε αυτές που έχουν τα κριτήρια που τάχα ζητάει. Έχουμε καλύψει κυριολεκτικά σχεδόν τα πάνταOtto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2019, 13:48Έχουν ανέβει όλοι οι τύποι,φυλές κλπ γυναικών και μάλιστα στην πιο ωραία εκδοχή των.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
ξεκινα απο την μεση και πηγαινε προς τα πισω και μπροστα στην συνεχεια για περισσοτερο ενδιαφερον 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 06 Οκτ 2019, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero
οι περισσότερες είναι φωτό, δεν έχει διάβασμα. Σε κάποια σημεία γίνονται και σούμες με τις βαθμολογίες. Αξίζει θα έλεγα, έχει πολύ γέλιοΕρμής έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:41είναι 138 σελίδες γμτ μου μη με μπριζώνετε να ξεκινήσωΜαυροβασίλης έγραψε: 06 Οκτ 2019, 15:32διότι από κάθε άλλη άποψη ξεχειλίζει λογική το νήμαNero έγραψε: 06 Οκτ 2019, 14:34
γι'αυτό παραξενεύομαι με όσους λένε ότι φταίμε εμείς που δεν βάζουμε αυτές που έχουν τα κριτήρια που τάχα ζητάει. Έχουμε καλύψει κυριολεκτικά σχεδόν τα πάντα![]()
νομίζω ο klg ετοίμαζε σκριπτάκι για να συγκεντρώσει το υλικό του νήματος
@ ερμης do it
@ ΜΒ συμμετοχή, όχι μόνο σχόλια, πχ η μεταφορά του πόστ του ΣΕ απ το libtgasm θα είχε ενδιαφέρον ως προς τις εθνικρίσεις
@ ΜΒ συμμετοχή, όχι μόνο σχόλια, πχ η μεταφορά του πόστ του ΣΕ απ το libtgasm θα είχε ενδιαφέρον ως προς τις εθνικρίσεις
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 11 Απαντήσεις