παραμύθια κληρονομιά. για να θεωρείσαι αθηναίος έπρεπε να είναι και οι δύο γονείς σου αθηναίοι, ενώ οι σπαρτιάτες δεν επέτρεπαν καν την είσοδο ξένων στην πόλη τους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Οκτ 2019, 11:57 Κατ' αρχάς, ένα πολύ μικρό ποσοστό των λαθρομεταναστών θα καταγράφονται πλέον ως πρόσφυγες. Κατά δεύτερον, να είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα σαν χώρα με αρχίδια ακόμα και σε εποχή χρεοκοπίας αγκαλιάζει πρόσφυγες που θέλουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία της. Αυτό μας ξεχωρίζει σαν χώρα αλλά και σαν άτομα τον καθένα από εμάς ξεχωριστά ως τύπους με φιλότιμο και ενσυναίσθηση. Σε αντίθεση με ευρωπαικές χώρες που σημειώνονται χιλιάδες επιθέσεις σε μετανάστες κάθε χρόνο εδώ δεν καταγράφεται τίποτα παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι όταν ακούμε ένα αραπάκι να τραγουδά τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι όταν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα Αλβανάκι από ένα ελληνάκι. Η ελληνικότητα είναι στάση ζωής και φιλοσοφία που ανέκαθεν υιοθετούσε το πάντρεμα πολιτισμών. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Σε αυτή την κληρονομιά θα μείνουμε πιστοί. Ζήτω ο Μητσοτάκαρος. Ζήτω η ΝΔ. Είθε να κυβερνήσει πολλά πολλά χρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριακος: τα προφυγοπουλα που αριστευουνε να σηκωνουνε την σημαια
- metaxoskolikas
Re: Κυριακος: τα προφυγοπουλα που αριστευουνε να σηκωνουνε την σημαια
Σε όλους τους αριστερούς που μιλάνε με γενικολογίες και ευχολόγια για ένα υπαρκτό πρόβλημα και ρίχνουν κι ένα κήρυγμα από πάνω.Pedro έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:04 Δεν ξερω πραγματικα σε ποιους απευθυνεσαι οταν λες οτι δημιουργησαμε χαος.![]()
Τους μικρούς, καθημερινούς και άθεους αναρχοπαπάδες της καθημερινότητας μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
perseus έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:17Κσι γιατι δεν κανει τοτε?Northern Spirit έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:13perseus έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:06 Ναι αλλα εσεις δεν εχετε συνορα με Τουρκία και αν σα γκαβλωσει το ξερετε το κολπο ,αουσβιτς και ετσι.
Με η χωρις μεταναστες αν η Τουρκια κανει ντου ετοιμαστειτε για γιουσουφακια.
Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:31perseus έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:17Κσι γιατι δεν κανει τοτε?Northern Spirit έγραψε: 05 Οκτ 2019, 12:13
Με η χωρις μεταναστες αν η Τουρκια κανει ντου ετοιμαστειτε για γιουσουφακια.γιατι θα κανουμε οσες υποχωρησεις χρειαζεται ωστε να μην κανει ντου
Ή ότι όσοι το παίζουν εθναμύντορες, προτίθενται να κάνουν κάτι τέτοιο;
Με το μαλακό παίδες γιατί με ξένους κώλους, όλοι Μεγαλέξαντροι γινόμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;
το προβλημα δεν ειναι στρατιωτικο αλλα πολιτικο και κοινωνικο
Ναι, αλλά στον πόλεμο είναι αμιγώς στρατιωτικό.bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:40ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:31
γιατι θα κανουμε οσες υποχωρησεις χρειαζεται ωστε να μην κανει ντου
Με το μαλακό παίδες γιατί με ξένους κώλους, όλοι Μεγαλέξαντροι γινόμαστε.αν χρειαστει θα κανω οτι και οι προγονοι μου. για τους αλλους δεν ξερω.
Και δεν κατάλαβα σε ποιους προγόνους αναφέρεσαι. Στους σφαγείς ή τους άλλους; Απ' ό,τι έχω καταλάβει εγώ, οι πυροβολημένοι ισχυρίζονται ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι κάποιων άλλων, που έχουν κατατσεκαρισμένους προγόνους.
Άντε μπράβο με τον κάθε χλιμίντζουρα, που δίνει iso πατριωτισμού και εθνικής αξιοπρέπειας σύμφωνα με ό,τι βολεύει το μέγεθος του πραγματικού ή ιδεολογικού φαλλού του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγραψα για τους 2 παππουδες μου αλλα και τους αλλους του πιο παλιους που δεν εμαθα η δεν θυμαμε, αλλα ξερω τι εκαναν για να ζω τωρα σε κρατοςΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:46Ναι, αλλά στον πόλεμο είναι αμιγώς στρατιωτικό.bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:40ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37
Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;
Με το μαλακό παίδες γιατί με ξένους κώλους, όλοι Μεγαλέξαντροι γινόμαστε.αν χρειαστει θα κανω οτι και οι προγονοι μου. για τους αλλους δεν ξερω.
Και δεν κατάλαβα σε ποιους προγόνους αναφέρεσαι. Στους σφαγείς ή τους άλλους; Απ' ό,τι έχω καταλάβει εγώ, οι πυροβολημένοι ισχυρίζονται ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι κάποιων άλλων, που έχουν κατατσεκαρισμένους προγόνους.
Άντε μπράβο με τον κάθε χλιμίντζουρα, που δίνει iso πατριωτισμού και εθνικής αξιοπρέπειας σύμφωνα με ό,τι βολεύει το μέγεθος του πραγματικού ή ιδεολογικού φαλλού του.
Και προσέξτε πολύ τι θα απαντήσετε όσοι απαντήσετε.
Θέλω να είναι διαφωτισμένη η τοποθέτηση σας.
Θέλω να είναι διαφωτισμένη η τοποθέτηση σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι έκαναν;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:50
εγραψα για τους 2 παππουδες μου αλλα και τους αλλους του πιο παλιους που δεν εμαθα η δεν θυμαμε, αλλα ξερω τι εκαναν για να ζω τωρα σε κρατος![]()
Γιατί αν δεν είχαν ενσυναίσθηση των προβλημάτων του κάθε αντιπάλου τους και δεν προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν με τρόπο που να μη θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του, θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:54Τι έκαναν;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:50
εγραψα για τους 2 παππουδες μου αλλα και τους αλλους του πιο παλιους που δεν εμαθα η δεν θυμαμε, αλλα ξερω τι εκαναν για να ζω τωρα σε κρατος![]()
Γιατί αν δεν είχαν ενσυναίσθηση των προβλημάτων του κάθε αντιπάλου τους και δεν προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν με τρόπο που να μη θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του, θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτούς.
fixedNorthern Spirit έγραψε: 04 Οκτ 2019, 18:06Η μαχη δεν ειναι αναμεσα σε δεξια και αριστερα αλλα ανεμσα σε ξενοφοβικους-ρατσιστες έθνος - κράτος και προοδευτικους οπαδους της παγκοσμιοποιησης ψεκασμένους γκαίουλες φιλοισλαμιστές.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κακώς, κάκιστα.bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:58ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:54Τι έκαναν;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:50
Γιατί αν δεν είχαν ενσυναίσθηση των προβλημάτων του κάθε αντιπάλου τους και δεν προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν με τρόπο που να μη θίγει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του, θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτούς.πολεμησαν οταν χρειαστηκε και εκαναν οτι μπορουσαν για να περνανε οι απογονοι τους καλυτερα απο αυτους.
Οι πραγματικοί Έλληνες πρέπει να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να περνάνε καλύτερα οι απόγονοι άλλων κρατών, φυλών και θρησκειών, ανεξαρτήτως των δικών τους απωλειών.
Αν δεν είσαι τελειωμένος μαζοχιστής, δεν δικαιούσαι να ονομάζεσαι Έλληνας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά τα επιχειρήματα τα έχεις κλέψει από εμέναΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;
Ανήκουν στον φιλοσοφικό τρόπο σκέψης του Αινειαν
Εκτός από τα δικά σου, έχω κλέψει και επιχειρήματα άλλων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Οκτ 2019, 14:06Αυτά τα επιχειρήματα τα έχεις κλέψει από εμέναΓΑΛΗ έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:37Γουάου. Να υποθέσω ότι είσαι από αυτούς που θα παίξεις πρώτη γραμμή ή θα πας εθελοντής για να μην υποχωρήσεις;bolek έγραψε: 05 Οκτ 2019, 13:31
γιατι θα κανουμε οσες υποχωρησεις χρειαζεται ωστε να μην κανει ντου
Με το μαλακό παίδες γιατί με ξένους κώλους, όλοι Μεγαλέξαντροι γινόμαστε.![]()
Ανήκουν στον φιλοσοφικό τρόπο σκέψης του Αινειαν
Είμαι πολυσυλλεκτικό κλεφτρόνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού κορμού διεγείρεται σεξουαλικά με τα κοντάρια και τις σημαίες και αυτή η σεξουλικη διαστροφή αποκαλείται εθνική ανάταση;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 43 Απαντήσεις