!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Στο συγκεκριμένο σημείο (που δεν δέχεται πιέσεις,δεν σηκώνει φορτίο κλπ) μάλλον δεν παίζει και μεγάλο ρόλο,αλλά γενικά η λογική "βάλε μωρέ πολλές βίδες να γίνει γερό" μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχει.
δες εδώ, ίδια ιδέα, υλικά που περισσέψανε, πλέξι στο πάτωμα για έυκολο καθάρισμα, το πλεξι στους μεντεσέδες ειναι για να μην σκίζουν την σακούλα όταν βγαίνει, και χωράει και το ρολάκι με τις ανταλακτικές, η σακούλα μπαίνει στο δακτυλίδι κλπ.Πάνας έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:23Γιαυτό τον λόγο άφησα την πατούρα... βάλε φώτο να πάρω ιδέες. Σκεφτόμουν λυγισμένη μπετόβεργα... έχω και ηλεκτοκόλληση για τα αυτιά.Spoiler
enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:20έχεις τέλεια πατούρα, φτιάξε ένα περιμετρικό πηχάκι όσο είναι η εσωτερική πατούρα σου, και βάζε την σακούλα εκεί.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:18 Άσε τον μηχανικό να λέει.Με μιά σακούλα κήπου μέσα είσαι full extra στην διαχείριση.
θα ειναι τέλειο, λες και το έχεις υπολογίσει ειναι.
θα σου δείξω σε λίγο τους δικούς μου.
Spoiler

Μα για αυτό σου λέω... βαριόμουνα, θα μπορούσα και καλύτερα αλλά έκοψα τα ξύλα κοντά με το μάτι.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:32 Στο συγκεκριμένο σημείο (που δεν δέχεται πιέσεις,δεν σηκώνει φορτίο κλπ) μάλλον δεν παίζει και μεγάλο ρόλο,αλλά γενικά η λογική "βάλε μωρέ πολλές βίδες να γίνει γερό" μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχει.
Θα τα βγάλω και θα βάλω καινούργια νεύρα, μεγαλύτερα με κόλα και δύο βίδες.
the end
Μια χαρά, θα το κάνω με μπετόβεργα όμως το πλαίσιο.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:36δες εδώ, ίδια ιδέα, υλικά που περισσέψανε, πλέξι στο πάτωμα για έυκολο καθάρισμα, το πλεξι στους μεντεσέδες ειναι για να μην σκίζουν την σακούλα όταν βγαίνει, και χωράει και το ρολάκι με τις ανταλακτικές, η σακούλα μπαίνει στο δακτυλίδι κλπ.Πάνας έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:23Γιαυτό τον λόγο άφησα την πατούρα... βάλε φώτο να πάρω ιδέες. Σκεφτόμουν λυγισμένη μπετόβεργα... έχω και ηλεκτοκόλληση για τα αυτιά.Spoiler
enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:20
έχεις τέλεια πατούρα, φτιάξε ένα περιμετρικό πηχάκι όσο είναι η εσωτερική πατούρα σου, και βάζε την σακούλα εκεί.
θα ειναι τέλειο, λες και το έχεις υπολογίσει ειναι.
θα σου δείξω σε λίγο τους δικούς μου.
Spoiler
the end
Πάνα ψησταριά στην αυλή έχεις φτιάξει;
κάνε κάτι με το πάτωμα, τρύπησε το και βάλε τάπα. Να καθαρίζει εύκολα, να είναι απλό με το λάστιχο κλπ.
Αραιές τάβλες είναι το πάτωμα και θα είναι κρεμαστό με 10 πόντους ύψος από κάτω. Τη δευτέρα θέλω να πάρω χρώμα εμποτισμού για να συνεχίσω, θα βάλω και αλυσιδάκι στο καπάκι να μη πέφτει πίσω.
the end
Έχει πλάκα σ`αυτό το νήμα που ο καθένας έχει μια ιδέα ή μια πρόταση ή τέλος πάντων κάτι που έχει να κάνει με το νήμα και την ανάρτηση του προηγούμενου,και έρχεται και ο μηχανικός και πετάει μια πίπα.
Πχ:Έφτιαξα κάδο για τα φύλλα της αυλής.
Μηχανικός:Υδραυλικό σύστημα για να ανεβάζεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στον πρώτο όροφο έχεις;
Μα έχω ασανσερ.
Εεεε παπάρια μάστορας είσαι.
Πχ:Έφτιαξα κάδο για τα φύλλα της αυλής.
Μηχανικός:Υδραυλικό σύστημα για να ανεβάζεις τα ψώνια του σούπερ μάρκετ στον πρώτο όροφο έχεις;
Μα έχω ασανσερ.
Εεεε παπάρια μάστορας είσαι.
ναι και αυτό ωραίο, αλλά δεν θέλει δύναμη μεγάλη, σιγά. Εγώ έχω και έναν με πλαίσιο από πλέξι, μια χαρά είναι, δεν το έχουμε σπάσει ακόμα
μποντεξ πάρε, ό,τι θες δηλαδή, αλλά μποντεξ περφεκτ πάρε
το πάτωμα εγώ λέω να βγαίνει όσο γίνεται. Για το καθάρισμα.
γιαυτό εγώ έβαλα μεντεσέδες απο ντουλάπια
δες και τον αποσβεστήρα που έβαλα, βοηθάει πολύ, το αφήνεις απο πάνω και κλείνει σαν πόρτα αυτοκινήτου
Όχι, έχω ένα μικρό με κάρβουνα. Δεν μου αρέσουν τα μπάρμπεκιου, πιάνουν χώρο για 10 μέρες τον χρόνο μόνο...
the end
Πάνα άμα ο κάδος είναι για φύλλα και σκουπίδια αυλής, όχι δηλαδή για τροφές
έπρεπε μέσα να παίρνει έναν πλαστικό κάδο και όχι σακούλα.
Όταν γέμιζε ο πλαστικός κάδος τον αδειάζεις κατευθείαν στα σκουπίδια.
Εννοείται πρώτα θα έπρεπε να έχεις αγοράσει έναν πλαστικό κάδο χωρίς καπάκι και μετά να έφτιαχνες το εξωτερικό κάλυμμα.
Και όποτε ήθελες έβαζες και σακούλα, όπως στους κλασικούς διπλούς κάδους που έχουμε.
έπρεπε μέσα να παίρνει έναν πλαστικό κάδο και όχι σακούλα.
Όταν γέμιζε ο πλαστικός κάδος τον αδειάζεις κατευθείαν στα σκουπίδια.
Εννοείται πρώτα θα έπρεπε να έχεις αγοράσει έναν πλαστικό κάδο χωρίς καπάκι και μετά να έφτιαχνες το εξωτερικό κάλυμμα.
Και όποτε ήθελες έβαζες και σακούλα, όπως στους κλασικούς διπλούς κάδους που έχουμε.
Το αφεντικό δεν είχε χρήματα για πέταμα, όλα τα υλικά υπήρχαν, δεν αγοράστηκε τίποτα.
the end
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Eδώ στο νησί το κάθε σπίτι έχει 3 κάδους του δήμου με ροδάκια, έναν για φύλλα/πράσινα, έναν για γενικά σκουπίδια και έναν για ανακυκλώσιμα, τους βγάζεις κάθε κυριακή βράδυ στο πεζοδρόμιο μπροστά στην πόρτα σου και δευτέρα πρωί έρχεται η σκουπιδιάρα του δήμου και τους αδειάζει.
Μοιάζουνε πολύ με αυτούς που φτιάξατε αλλά είναι πλαστικοί και κακάσχημοι, οι δικοί σας είναι πολύ πιό εμφανίσιμοι. Θα έφτιαχνα κι εγώ αλλά η σκουπιδιάρα είναι αυτόματη με μηχανικό βραχίονα ο οποίος είναι ρυθμισμένος για τους συγκεκριμένους πλαστικούς κάδους, αν φτιάξω εγώ άλλον δε θα τον πάρει.
Μοιάζουνε πολύ με αυτούς που φτιάξατε αλλά είναι πλαστικοί και κακάσχημοι, οι δικοί σας είναι πολύ πιό εμφανίσιμοι. Θα έφτιαχνα κι εγώ αλλά η σκουπιδιάρα είναι αυτόματη με μηχανικό βραχίονα ο οποίος είναι ρυθμισμένος για τους συγκεκριμένους πλαστικούς κάδους, αν φτιάξω εγώ άλλον δε θα τον πάρει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
τοτε... κρακ!Chilloutbuddy έγραψε: 26 Μάιος 2018, 15:11 καλή τύχη φίλε δε νομίζω να υπάρχει απόλυτη λύση, υπομονή και προσεκτικά.
Στο παξιμάδι που κόλλησες με tig έμπαινε σταυρός αυτοκινήτου; Αν μπει αυτός και τον πλακώσεις στις καρπαζιές με μια βαριά;
τεσπα, ολα καλα, ξετρυπησε.
τωρα εχω αλλο διλλημα.
αυτο που ξεκινησε ολη τη φασαρια, και εσπασα τις βιδες για να λυθει, ειναι ο κεντρικος αξονας πανω στον οποιο ανεβοκατεβαινει η μηχανη, ο οποιος σκουριασε, εσπασαν οι βολτες, βγηκε με πολλη-πολλη βια, και τελοσπαντων ειναι για πεταμα.
μιλαμε για ενα σωληνα περιπου 30εκ, με διαμετρο περιπου 3.5 και τρυπα 2. με βολτα και απο τις 2 μεριες. δεν ξερω απο τι μεταλλο ηταν, παντως οχι ινοξ, το πιανει ο μαγνητης.
μπορωνα κανω τα εξης
1. να αγορασω. καινουριος 300 ευρω απο αμερικη και χανω το μισο καλοκαιρι μεχρι ναρθει, μεταχειρισμενος απο γαλλια 70 ευρω και φανταζομαι σε καναδυο βδομαδες θαναι εδω.
2. να φτιαξω στον τορνο, απο σιδερο. κοστος κατι ψιλα το σιδερο και 2 μπυρες στον τορναδορο γιατι ειναι φιλος. εχω το φοβο μηπως σκουριασει πολυ γρηγορα και ξανατραβηξω τον αλιμονο να τον αλλαξω.
2, οπως αποπανω, αλλα ινοξ. μου αρεσει το ινοξ, αλλα εχει μικροτερη αντοχη, και ειναι σε κομβικο σημειο που αν κατι παει στραβα αποχαιρετώ το μοτερ και μενω καραβοφαναρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.