Στο αφιερολογιο. Έχω την αίσθηση πως κανείς δεν έχει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:41Εχεις αφήσει κενά στο λεύκωμα σου και ειπες να το φτιάξεις σημερα πύτισσα;Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Και γυναίκες πείτε και εσείς πως διεκδικείτε έναν άντρα και να του αρέσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Gherschaagk έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:14Ότι κι αν είναι φρόντισε να είναι δερμάτινο.zoltan έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:08Το χόμπι της είναι να δουλεύει και μετά να γκρινιάζει. Σκέφτομαι να της πάρω δώρο κανά Τζακ αλλά θα ξεφτιλιστώ.Feindflug έγραψε: 16 Σεπ 2019, 18:54
Ρε τύπε, έχει 25αρες που κάνουν αναρρίχηση και έχει και 25αρες που είναι fashion icons. Βρες τι χόμπι έχει η τύπισσα και κινήσου εκεί. Δεν υπάρχει απάντηση πασπαρτού.
Και αν ειναι δονητής αλλα ειναι πλατωνικη του φιλη, παλι δερμάτινο;
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
Προφανώς. Αν την ειχε εδω μεσα θα την κατεθετε σε αγνωστους με κριντζ ψευδώνυμα (τυπου ναιδα) ρε πύτισσα;Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:43Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:41Εχεις αφήσει κενά στο λεύκωμα σου και ειπες να το φτιάξεις σημερα πύτισσα;Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Στο αφιερολογιο. Έχω την αίσθηση πως κανείς δεν έχει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
ωραία πύτισσα η ζωή
Ναι ρε φίλε ,γιατί να μην την καταθέσει να σπείρει λίγη γνώση;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:44Προφανώς. Αν την ειχε εδω μεσα θα την κατεθετε σε αγνωστους με κριντζ ψευδώνυμα (τυπου ναιδα) ρε πύτισσα;Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:43Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:41
Εχεις αφήσει κενά στο λεύκωμα σου και ειπες να το φτιάξεις σημερα πύτισσα;
Στο αφιερολογιο. Έχω την αίσθηση πως κανείς δεν έχει την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
Αλλά σοβαρά τώρα κλείσε μάτια και σκέψου την ερώτηση μου. Σου έρχεται κάποια απάντηση; Μη μου την πεις απλά αν σου έρχεται κάποια απάντηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Casper - έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:49https://cy.burberry.com/her-eau-de-parf ... -p40804591
Είναι πανάκριβο![]()
Τόσο ωραίο είναι; Δεν έχω ξαναδοκιμάσει.
Αν είναι τόσο ωραίο και ακριβό, καλύτερα που δεν το ξέρω.![]()
Για τα μάτια της Ναιδας τζάμπα είναι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:47Ναι ρε φίλε ,γιατί να μην την καταθέσει να σπείρει λίγη γνώση;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:44Προφανώς. Αν την ειχε εδω μεσα θα την κατεθετε σε αγνωστους με κριντζ ψευδώνυμα (τυπου ναιδα) ρε πύτισσα;Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:43
Αλλά σοβαρά τώρα κλείσε μάτια και σκέψου την ερώτηση μου. Σου έρχεται κάποια απάντηση; Μη μου την πεις απλά αν σου έρχεται κάποια απάντηση.
Κατι μου έρχεται τωρα που το λες
Σκύψε μία να στο πω
ωραία πύτισσα η ζωή
- Επικοινωνία:
LEONAS έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:48- Casper - έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:49https://cy.burberry.com/her-eau-de-parf ... -p40804591
Είναι πανάκριβο![]()
Ωρες ωρες δινεις την εντύπωση οτι αν σε γυρισει καποιος ανάποδα, θα πέσουν απο τις τσέπες ολες οι "αγροτικες" επιδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ μαζί, πύτε
ωραία πύτισσα η ζωή
Αν δεν πάρει τα χέρια μου να τα βάλει στο στήθος της, δεν καταλαβαίνω τίποτα.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δεν διεκδικώ. Και δεν μ' αρέσουν τα πολλά βζβζ και οι βολιδοσκοπήσεις. Αν μου αρέσει κάποιος, του το λέω.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:43
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε θέλω να το βάζω στα μάτιαLEONAS έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:48- Casper - έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:49https://cy.burberry.com/her-eau-de-parf ... -p40804591
Είναι πανάκριβο![]()
Εεεεεελααα τωωωρα πεεεεεςΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:49Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:47Ναι ρε φίλε ,γιατί να μην την καταθέσει να σπείρει λίγη γνώση;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:44
Προφανώς. Αν την ειχε εδω μεσα θα την κατεθετε σε αγνωστους με κριντζ ψευδώνυμα (τυπου ναιδα) ρε πύτισσα;
Κατι μου έρχεται τωρα που το λες
Σκύψε μία να στο πω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:50LEONAS έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:48- Casper - έγραψε: 16 Σεπ 2019, 19:49
https://cy.burberry.com/her-eau-de-parf ... -p40804591
Είναι πανάκριβο![]()
Ωρες ωρες δινεις την εντύπωση οτι αν σε γυρισει καποιος ανάποδα, θα πέσουν απο τις τσέπες ολες οι "αγροτικες" επιδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ μαζί, πύτε
Λεφτά υπάρχουν λέμε τώρα θέλω δόξα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Επικοινωνία:
Το κάνω εικόνα!

Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Έρχεται και μου το λέει
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Τα έχετε κάνει αυτά. Γουστάρεστε.Feindflug έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:51Αν δεν πάρει τα χέρια μου να τα βάλει στο στήθος της, δεν καταλαβαίνω τίποτα.Naida έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:38 Άντρες σας αρέσει να σας διεκδικούν; Δηλαδή τι κάνει μια γυναίκα και αισθάνεστε ότι σας διεκδικεί; Πρακτικά τι κάνει, όχι θεωρίες. Και σας αρέσει.
Είμαστε στο επόμενο στάδιο.
Ναι ας πούμε μέσα στη σχέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-