!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γκρέτα Τούνμπεργκ και πώς έγινα εκατομμυριούχος
Νομίζω ότι ο Hell κάνει το διαχωρισμό μεταξύ της επιστημονικής και ακαδημαϊκής θεώρησης των πραγμάτων.
Και ναι, πιστεύω ότι έχει δίκιο. Είναι σχεδόν κωμικό αυτό που συμβαίνει.
Η επιστήμη βασίζεται σε αριθμούς τους οποίους η ακαδημαϊκή θεώρηση απορρίπτει ή χρησιμοποιεί αποσπασματικά/επιλεκτικά ως αποδεικτικό στοιχείο της όποιας προσέγγισης.
Η Greta είναι από τα είδωλα αυτής της θεώρησης.
Και ναι, πιστεύω ότι έχει δίκιο. Είναι σχεδόν κωμικό αυτό που συμβαίνει.
Η επιστήμη βασίζεται σε αριθμούς τους οποίους η ακαδημαϊκή θεώρηση απορρίπτει ή χρησιμοποιεί αποσπασματικά/επιλεκτικά ως αποδεικτικό στοιχείο της όποιας προσέγγισης.
Η Greta είναι από τα είδωλα αυτής της θεώρησης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αυτός ο πίνακας είναι τελείως παραπλανητικός. Αν δεις τα δεδομένα, ο πίνακας εξαιρεί μόνο αυτούς που απάντησαν ότι δεν πιστεύουν καθόλου στην κλιματική αλλαγή, αυτούς που απάντησαν ότι οφείλεται κατά 100% σε φυσικές διεργασίες και τους δεν ξέρω/δεν απαντώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 17:53Αυτά είναι από δέκα χρόνια πριν.hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 17:47 Κάνεις λάθος. Μπορεί να σε μπερδεύει η στάση στην Ελλάδα, που το 90% συμφωνεί ότι είναι σοβαρό πρόβλημα και ανθρωπογενές. Στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη οι μισοί είναι αρνητές.
Θα ήθελα να είναι αλλιώς, αλλά δεν είναι:
https://news.gallup.com/poll/147203/Few ... hreat.aspx
https://news.gallup.com/poll/117772/awa ... dwide.aspx
Πιο πρόσφατα:
https://www.europeansocialsurvey.org/do ... change.pdf
Σε μια πραγματική ερώτηση αν πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενής, οι απαντήσεις που μετράνε ως θετικές είναι μόνο αυτές που καταδεικνύουν είτε σαν αποκλειστικό αίτιο τον άνθρωπο είτε σαν κύριο. Πόσοι ήταν αυτοί, σύμφωνα με την έρευνα που παράθεσες; 43%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- OrderAndChaos
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι λέει το βίντεο, το έκλεισα στη μέση.
- OrderAndChaos
Arnold Schwarzenneger Lends Greta Thunberg His Tesla Model 3

https://interestingengineering.com/arno ... 8DW_cQPbgg

https://interestingengineering.com/arno ... 8DW_cQPbgg
- hellegennes
Το ίδιο το βίντεο περιγράφει το πρόβλημα με την υπόθεση. She is a distraction from the real issue.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 19:39 https://www.facebook.com/bbcworldservic ... 810183817/
Άνοιξε τώρα στο φουλ την θέρμανσή σου για να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Georg Von Balkanen
Η Thunberg βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία/αποστολές.
Η πιο σημαντική αποστολή που της έχει ανατεθεί αυτην την στιγμή ειναι να βγάλει τους μαθητές απο τα σχολεια.
Οσο πιο αμόρφωτοι/αγράμματοι τοσο πιο χειραγωγισημοι. Τα καταφέρνει μια χαρα οπως φαίνεται.
Η πιο σημαντική αποστολή που της έχει ανατεθεί αυτην την στιγμή ειναι να βγάλει τους μαθητές απο τα σχολεια.
Οσο πιο αμόρφωτοι/αγράμματοι τοσο πιο χειραγωγισημοι. Τα καταφέρνει μια χαρα οπως φαίνεται.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί γράφεις εκεί, παιδάκι μου είσαι με τα καλά σου ή έχεις εξωκείλει εντελώς;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:07 Άνοιξε τώρα στο φουλ την θέρμανσή σου για να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου.
- Μαυροβασίλης
ώρα να πεις και ότι δεν καις λάστιχο, παλιοβοηερΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:12Τί γράφεις εκεί, παιδάκι μου είσαι με τα καλά σου ή έχεις εξωκείλει εντελώς;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:07 Άνοιξε τώρα στο φουλ την θέρμανσή σου για να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου.![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Σεπ 2019, 14:48 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι πολιτικοί μας πρόδωσαν, κανένα νέο μέτρο δεν ανακοινώθηκε στο UN climate summit.
Η συνέχιση των κλιματικών εξεγέρσεων είναι απολύτως απαραίτητη.

- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι δουλειά ειπαμε οτι κανεις Νανε?
- hellegennes
Αλήθεια, το ξέρεις ότι οι Ολλανδοί κατά πλειοψηφία δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:12Τί γράφεις εκεί, παιδάκι μου είσαι με τα καλά σου ή έχεις εξωκείλει εντελώς;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:07 Άνοιξε τώρα στο φουλ την θέρμανσή σου για να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί ακριβώς πιστεύεις ότι πετυχαίνεις κατασυκοφαντώντας το ευγενές, φιλεύσπλαχνο όσο και περήφανο έθνος ευεργετών και χρηματοδοτών σου; Σε παίρνει πιο εύκολα ο ύπνος τα στοιχειωμένα από τις ερινύες της προσωπικής σου ματαίωσης βράδυα; Αναρωτιέμαιhellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 21:37Αλήθεια, το ξέρεις ότι οι Ολλανδοί κατά πλειοψηφία δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:12Τί γράφεις εκεί, παιδάκι μου είσαι με τα καλά σου ή έχεις εξωκείλει εντελώς;hellegennes έγραψε: 30 Σεπ 2019, 20:07 Άνοιξε τώρα στο φουλ την θέρμανσή σου για να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-