Να φωνάξουμε τα ες ες νήρο μου, τα ες ες.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:04τι θα γίνει ρε παιδιά, θα τη μαζέψει κανείς αυτή τη σκατόγρια;Naranjita έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:15 όταν ήρθαν στην χώρα μας οι υπόλοιπες φυλές του ισραήλ,
αλβανοί, βουλγαροι, ρουμάνοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεσιανοι κτλ κτλ κτλ
πήγαν και βρήκαν όχι μονο μια δουλειά, αλλά δυο τρεις ο καθένας, για αυτό και προκοψαν.
αυτά εδώ τα κοπρόσκυλα, εκτός απο το να γεννοβολάνε, δεν κάνουν τίποτα άλλο.
είναι ανώτεροι από όλους εμάς τους υπόλοιπους - ανεξαρτήτου φυλής - που εργαζομαστε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φέρτε κι άλλους: Φωτιά κι εξέγερση στη Μόρια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:01Εγώ Νάρα μου έχω δώκει αρκετές φορές ρούχα και ακόμη και στην δουλειά που με φέρνουν μερικούς που και πω καθόμαστε στο μπαλκονάκι τους κερνάω μπύρες (αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, να κερνάω αλκοόλ - άφθονοNaranjita έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:53 δεν ειδα κανα κκε να κανει ερανο, συναυλια κτλ και το κώμα τους να φτιάχνει χώρους για τους καημένους τους λαθρομετανάστες.
ούτε να πηγαίνει να καθαρίζει, να ταιζει και τα λοιπα αυτους τους ταλαιπωρους.
από τον καναπε μου και εγώ κανω αγώνα για τις ευπαθείς ομάδες, παιδιά.) σε μουσουλμάνους μετανάστες και πρόσφυγες άμα λάχει ναούμ και να συζητάμε αποκλειστικά και μόνον για τα προβλήματα τους!
100% τρου στόρυ παιδιά και γουστάρω και πολύ άσχημα κιόλα, ειδικά όταν βλέπω τι γράφουν οι αλληλέγγυες εδώ μέσα κλαίω, κλαίω από τα γέλια, αλήθεια ρε.
![]()
ε ναι, έτσι κανουν οι σωστοι οι ανθρωποι. δινουν. αλλά των κουκουεδων οι τσεπες, έχουν μέσα καβουρια ειρηνικού.
τα καβουρια του κωματος:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- ΜπλεΜπουμπυς
Ποιος κρατάει εδώ στην Ελλάδα εγκλωβισμένους παρά την θέλησή τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου ;
Τους κρατάνε αυτοί που τους ξεσπίτωσαν με τις επεμβάσεις τους στην περιοχή!
Τους κρατάνε εγκλωβισμένους οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ της ΕΕ με την συγκατάθεση των Ελληνικών κυβερνήσεων πρώην και νυν !
Ποιος εξουσιοδοτεί τις Ελληνικές κυβερνησεις στο να συναινούν στις προσταγές των ιμπεριαλιστών για μετατροπή της χώρας σ' ένα απέραντο στρατόπεδο-κολαστήριο εγκλωβισμένων ψυχών ;
Αυτοί που τις ψηφίζουν !
Μήπως εσυ που εξοργίζεσαι για όλη αυτή την κατάσταση είσαι ένας απ' αυτούς ;
Αν είσαι ένας απο αυτούς δεν νομίζεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξοργιστείς με τον εαυτο σου και τις επιλογές σου ;
Τους κρατάνε εγκλωβισμένους οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ της ΕΕ με την συγκατάθεση των Ελληνικών κυβερνήσεων πρώην και νυν !
Ποιος εξουσιοδοτεί τις Ελληνικές κυβερνησεις στο να συναινούν στις προσταγές των ιμπεριαλιστών για μετατροπή της χώρας σ' ένα απέραντο στρατόπεδο-κολαστήριο εγκλωβισμένων ψυχών ;
Αυτοί που τις ψηφίζουν !
Αν είσαι ένας απο αυτούς δεν νομίζεις πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξοργιστείς με τον εαυτο σου και τις επιλογές σου ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Όλη η ρητορική που επιβλήθηκε από κατεστημένα ΜΜΕ και διανόηση στο ζήτημα των αλλοδαπών, στο μεγαλύτερο κομμάτι δεν είναι παρά συνδυασμός αναπόδεικτων ισχυρισμών, σοφιστείας και ρετσέτας/ταμπέλας.sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:39Και τα αμνοερίφια τα γίδια τα μπρόκολα και οι μπετόστοκοι μιλάνε για Άουσβιτς μαλάκα μου, φασίστες φασίστες ουουου.
![]()
Το μοναδικό σοβαρό κομμάτι στο οποίο κολλάει η όλη ιστορία είναι το ζήτημα του εργατικού δυναμικού σε επαγγέλματα τα οποία οι νεοέλληνες δεν επιθυμούν να κάνουν λόγω επίσης κατεστημένης νεοελληνικής αντίληψης ζωής.
Ποιος; ποιος; ποιος μωρό μου ποιος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:06 Ποιος κρατάει εδώ στην Ελλάδα εγκλωβισμένους παρά την θέλησή τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου ;
Αυτοί που τις ψηφίζουν !
.
.
-
Nero
εσύ πονηρούλη πρέπει να έχει τελειώσει 2 κουτιά μαντηλάκια σήμερα που βγήκε όλο το παραπχορουμ παγανιά. Καλά κάνεις και χαίρεσαι αλλά pls, μη δίνεις πάσες στην ξινομουνα να ανοίγει τον βόθρο. Είσαι καλύτερος απ'αυτό. Το ξέρω, μπορείςsys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:05Να φωνάξουμε τα ες ες νήρο μου, τα ες ες.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:04τι θα γίνει ρε παιδιά, θα τη μαζέψει κανείς αυτή τη σκατόγρια;Naranjita έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:15 όταν ήρθαν στην χώρα μας οι υπόλοιπες φυλές του ισραήλ,
αλβανοί, βουλγαροι, ρουμάνοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεσιανοι κτλ κτλ κτλ
πήγαν και βρήκαν όχι μονο μια δουλειά, αλλά δυο τρεις ο καθένας, για αυτό και προκοψαν.
αυτά εδώ τα κοπρόσκυλα, εκτός απο το να γεννοβολάνε, δεν κάνουν τίποτα άλλο.
είναι ανώτεροι από όλους εμάς τους υπόλοιπους - ανεξαρτήτου φυλής - που εργαζομαστε;![]()
![]()
Σαφέστατα, γι' αυτό ακριβώς και θα πρέπει να υπαρχει πρόβλεψη και ξεσκαρτάρισμα, όχι όπως κάναν οι Γερμανοί τους γονείς μου βέβαια αλλά ευτυχώς εμείς εδώ δεν είμαστε ναζί.jimdenin έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:07Όλη η ρητορική που επιβλήθηκε από κατεστημένα ΜΜΕ και διανόηση στο ζήτημα των αλλοδαπών, στο μεγαλύτερο κομμάτι δεν είναι παρά συνδυασμός αναπόδεικτων ισχυρισμών, σοφιστείας και ρετσέτας/ταμπέλας.sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:39Και τα αμνοερίφια τα γίδια τα μπρόκολα και οι μπετόστοκοι μιλάνε για Άουσβιτς μαλάκα μου, φασίστες φασίστες ουουου.
![]()
Το μοναδικό σοβαρό κομμάτι στο οποίο κολλάει η όλη ιστορία είναι το ζήτημα του εργατικού δυναμικού σε επαγγέλματα τα οποία οι νεοέλληνες δεν επιθυμούν να κάνουν λόγω επίσης κατεστημένης νεοελληνικής αντίληψης ζωής.
.
.
Η κατάσταση στη Μόρια είναι τραγική, εδώ και χρόνια. Άντρες, γυναίκες, παιδιά βιάζονται σχεδόν καθημερινά και κανεις δεν τιμωρείται. Μαχαιρωματα, ξυλο κλπ είναι καθημερινό φαινόμενο. Γυναίκες που γεννάνε μες τις λάσπες, άλλες που φοβούνται να πάνε και στην τουαλέτα ακόμη, γενικά η κατάσταση είναι χειρότερη κι απ το να έμεναν στην Τουρκία. Όλα αυτά με τη σφραγίδα του "πονοψυχου" Σύριζα που δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όσων εκμεταλλεύτηκε, αλληλέγγυα πάντα.
Και υπάρχουν λύσεις, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν, απλά δε θέλουν να τις εφαρμόσουν για άγνωστους λόγους. Ένας απλός διαχωρισμός ας πούμε των οικογενειών, των ασυνόδευτων παιδιών και γυναικών απ τον υπόλοιπο πληθυσμό θα μείωνε την εγκληματικότητα μέσα στα καμπ δραστικά.
Αν υπήρχε σαφής εντολή άμεσης απέλασης όσων βιάζουν, σκοτωνουν, εγκληματουν θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Αν καλλιεργούσαν αυτά τα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει και συνεταιρισμό, να πουλάνε τα προϊόντα τους παγκοσμίως ονλάιν. Όχι για να πλουτίσουν, απλώς για να εργάζονται, να νιώθουν παραγωγικοί.
Θα μπορούσαν να υπάρχουν σχολεία μέσα στα καμπ για τα παιδιά τουλάχιστον για όσο χρόνο βρίσκονται εκεί να μορφώνονται. Τίποτα. Στα 5 χρόνια που είναι εδώ ορισμένοι θα μπορούσαν να έχουν μάθει Ελληνικά και Αγγλικά, ούτε γι αυτο δεν φρόντισε το κράτος. Έχω δύο γνωστούς σε καμπ, ένας στη Μόρια, ένας στην Κω. Αριστεροί από σόι. Εκείνος στην Κω προσπάθησε να φτιάξει τμήμα για να μάθουν τα παιδάκια Ελληνικά και Αγγλικά. Η ίδια η ΜΚΟ του κανε τη ζωή δύσκολη ως προς το έργο του σε σημείο που παραιτηθηκε.
Όχι, τα επιδόματα δεν είναι λύση, η εργασία είναι. Δεν μπορείς να επιδοτείς αιωνίως τους μεταναστες. Ούτε τους βοηθάς μ αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στην κοινωνία. Ασε που σε μια χρεωκοπημένη χώρα σαν την Ελλάδα δημιουργεις κι εχθροτητα μεταξυ μεταναστων και Ελληνων. Το να φέρεσαι στους μετανάστες σαν σε προνομιούχα κλίκα εις βάρος των ημεδαπών που παλεύουν για τα προς το ζην δε λύνει το προβλημα, δημιουργεί καινούργιο.
Κι όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση θα την πληρώνουν πάντα οι αθώοι, όπως και χθες στη Μορια
Και υπάρχουν λύσεις, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν, απλά δε θέλουν να τις εφαρμόσουν για άγνωστους λόγους. Ένας απλός διαχωρισμός ας πούμε των οικογενειών, των ασυνόδευτων παιδιών και γυναικών απ τον υπόλοιπο πληθυσμό θα μείωνε την εγκληματικότητα μέσα στα καμπ δραστικά.
Αν υπήρχε σαφής εντολή άμεσης απέλασης όσων βιάζουν, σκοτωνουν, εγκληματουν θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Αν καλλιεργούσαν αυτά τα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει και συνεταιρισμό, να πουλάνε τα προϊόντα τους παγκοσμίως ονλάιν. Όχι για να πλουτίσουν, απλώς για να εργάζονται, να νιώθουν παραγωγικοί.
Θα μπορούσαν να υπάρχουν σχολεία μέσα στα καμπ για τα παιδιά τουλάχιστον για όσο χρόνο βρίσκονται εκεί να μορφώνονται. Τίποτα. Στα 5 χρόνια που είναι εδώ ορισμένοι θα μπορούσαν να έχουν μάθει Ελληνικά και Αγγλικά, ούτε γι αυτο δεν φρόντισε το κράτος. Έχω δύο γνωστούς σε καμπ, ένας στη Μόρια, ένας στην Κω. Αριστεροί από σόι. Εκείνος στην Κω προσπάθησε να φτιάξει τμήμα για να μάθουν τα παιδάκια Ελληνικά και Αγγλικά. Η ίδια η ΜΚΟ του κανε τη ζωή δύσκολη ως προς το έργο του σε σημείο που παραιτηθηκε.
Όχι, τα επιδόματα δεν είναι λύση, η εργασία είναι. Δεν μπορείς να επιδοτείς αιωνίως τους μεταναστες. Ούτε τους βοηθάς μ αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στην κοινωνία. Ασε που σε μια χρεωκοπημένη χώρα σαν την Ελλάδα δημιουργεις κι εχθροτητα μεταξυ μεταναστων και Ελληνων. Το να φέρεσαι στους μετανάστες σαν σε προνομιούχα κλίκα εις βάρος των ημεδαπών που παλεύουν για τα προς το ζην δε λύνει το προβλημα, δημιουργεί καινούργιο.
Κι όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση θα την πληρώνουν πάντα οι αθώοι, όπως και χθες στη Μορια
Είμαι αλλά όχι γι' αυτόν τον λόγο.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:09εσύ πονηρούλη πρέπει να έχει τελειώσει 2 κουτιά μαντηλάκια σήμερα που βγήκε όλο το παραπχορουμ παγανιά. Καλά κάνεις και χαίρεσαι αλλά pls, μη δίνεις πάσες στην ξινομουνα να ανοίγει τον βόθρο. Είσαι καλύτερος απ'αυτό. Το ξέρω, μπορείς![]()
Κ γω σας αγαπάω ρε μλκ αλλά ξινομούνα δε ξέρω, δε δοκίμασα, δε γνωρίζω.
Επίσης ο Χου μας ρίχνει από 30 έως 50 μονάδες, μη γίνεσαι ρόμπα ρε, και γω έχω πίστη σε σένα, θα ωριμάσεις.
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Nομικά μπορείς να τους χώσεις μέσα εάν έκαναν καταστροφές όπως κάθε άλλον.Αυτό βέβαια συμπαρασύρει και την αίτηση ασύλου που απορρίπτεται.Μπίστης έγραψε: 30 Σεπ 2019, 12:47 Επειδη η πλάκα θα συνεχίζεται ...
Αν ξέρει κάποιος τρουθ ...
Νομικά έχουμε την δυνατότητα να πάρουν μπούλο οι ταραξίες ΜΟΝΟ (βούληση δεν έχουμε) ή κολλάει στα γραφειοκρατικά περί ασύλου (ή άλλου προσχήματος) οπότε τους ταίζουμε και περιμένουμε τους επόμενους...![]()
-
Nero
ελα ρε θηρίο, έχουμε κι άλλο μέλος της μενσα εκτος του ριτζερι;sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:14Είμαι αλλά όχι γι' αυτόν τον λόγο.Nero έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:09εσύ πονηρούλη πρέπει να έχει τελειώσει 2 κουτιά μαντηλάκια σήμερα που βγήκε όλο το παραπχορουμ παγανιά. Καλά κάνεις και χαίρεσαι αλλά pls, μη δίνεις πάσες στην ξινομουνα να ανοίγει τον βόθρο. Είσαι καλύτερος απ'αυτό. Το ξέρω, μπορείς![]()
Κ γω σας αγαπάω ρε μλκ αλλά ξινομούνα δε ξέρω, δε δοκίμασα, δε γνωρίζω.
Επίσης ο Χου μας ρίχνει από 30 έως 50 μονάδες, μη γίνεσαι ρόμπα ρε, και γω έχω πίστη σε σένα, θα ωριμάσεις.
![]()
- Υδράργυρος
Επ καλώς το φασιστάκι φασιστάκι.Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2019, 13:12 Η κατάσταση στη Μόρια είναι τραγική, εδώ και χρόνια. Άντρες, γυναίκες, παιδιά βιάζονται σχεδόν καθημερινά και κανεις δεν τιμωρείται. Μαχαιρωματα, ξυλο κλπ είναι καθημερινό φαινόμενο. Γυναίκες που γεννάνε μες τις λάσπες, άλλες που φοβούνται να πάνε και στην τουαλέτα ακόμη, γενικά η κατάσταση είναι χειρότερη κι απ το να έμεναν στην Τουρκία. Όλα αυτά με τη σφραγίδα του "πονοψυχου" Σύριζα που δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης όσων εκμεταλλεύτηκε, αλληλέγγυα πάντα.
Κάτσε να εντοπίσουμε με τον Χαοτικός παρέα από που στάζει χολή (και) αυτή η δημοσίευση.
Spoiler
έχω και γω φίλους και γνωστούς σε αυτά τα μέρη και έχω σχεδόν ακριβώς την ίδια εικόνα, ναι είμαι φασίστας φασίστας κ γω.
.
.
Χαρά στο κουράγιο σου
Υπάρχει λύση για τους λαθρομετανάστες.
Στο ένα τρίτο απ' αυτούς τους δίνουμε ελληνικές ταυτότητες και τους αμολάμε σε γερμανίες
αγγλίες, ιταλίες, γαλλίες, αυστρίες κλπ. Θα θεωρούνται ελληνες πολιτες, οποτε έτσι και οι γερμαναράδες τους πειράξουν θα έχουν να κανουν μαζι μας.
Το άλλο ένα τρίτο τους αμολάμε μέσα και απέξω απ' τις πρεσβείες των ηπα, αγγλίας, γερμανίας, γαλλίας κλπ.
Το τελευταίο ένα τρίτο τους αμολάμε στα βόρεια προάστεια, να δουν και οι πλούσιοι τι εστι βερύκοκο,
και πέριξ του κοινοβουλίου...
Τί; Όχι;
Στο ένα τρίτο απ' αυτούς τους δίνουμε ελληνικές ταυτότητες και τους αμολάμε σε γερμανίες
αγγλίες, ιταλίες, γαλλίες, αυστρίες κλπ. Θα θεωρούνται ελληνες πολιτες, οποτε έτσι και οι γερμαναράδες τους πειράξουν θα έχουν να κανουν μαζι μας.
Το άλλο ένα τρίτο τους αμολάμε μέσα και απέξω απ' τις πρεσβείες των ηπα, αγγλίας, γερμανίας, γαλλίας κλπ.
Το τελευταίο ένα τρίτο τους αμολάμε στα βόρεια προάστεια, να δουν και οι πλούσιοι τι εστι βερύκοκο,
και πέριξ του κοινοβουλίου...
Τί; Όχι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος