Ορίστε και κάποιος που πιάνει το χιούμορ μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγρια γκομενακια
Re: Αγρια γκομενακια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δε μου απαντησες στην απαντηση της ερωτησης που μου εκανες
Εγώ τι ν' απαντήσω;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:14Δε μου απαντησες στην απαντηση της ερωτησης που μου εκανες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν το σχολιασεςNaida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:16Εγώ τι ν' απαντήσω;
Δεν μου έδωσες ικανοποιητική απάντηση.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:18Δεν το σχολιασες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
ΟΚ τι θα ηθελες να προσθεσω στην απαντηση;Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:29Δεν μου έδωσες ικανοποιητική απάντηση.
Τι διαφορετικό θα έκανες με αυτές τις κοπέλες που σου φαίνονται αγριες;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:47ΟΚ τι θα ηθελες να προσθεσω στην απαντηση;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν ξερω αν θα εκανα κατι διαφορετικο μαζι τους. Κατι περιπετειωδη γκομενακια που εχω δει, δεν ειχαν ιδιαιτερο στυλ.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:49Τι διαφορετικό θα έκανες με αυτές τις κοπέλες που σου φαίνονται αγριες;
Εμ δε θα ρωτήσω ;θα ρωτήσω. Εσύ θα απαντησεις;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:54Δεν ξερω αν θα εκανα κατι διαφορετικο μαζι τους. Κατι περιπετειωδη γκομενακια που εχω δει, δεν ειχαν ιδιαιτερο στυλ.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:49Τι διαφορετικό θα έκανες με αυτές τις κοπέλες που σου φαίνονται αγριες;Ισως ομως το αγριο λουκ παραπεμπει σε περιπετειες. Τι ειδους περιπετειες θα ρωτησεις τωρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Θελει σκεψη βρε!Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:56Εμ δε θα ρωτήσω ;θα ρωτήσω. Εσύ θα απαντησεις;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:54Δεν ξερω αν θα εκανα κατι διαφορετικο μαζι τους. Κατι περιπετειωδη γκομενακια που εχω δει, δεν ειχαν ιδιαιτερο στυλ.Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:49
Τι διαφορετικό θα έκανες με αυτές τις κοπέλες που σου φαίνονται αγριες;Ισως ομως το αγριο λουκ παραπεμπει σε περιπετειες. Τι ειδους περιπετειες θα ρωτησεις τωρα.
Θα πηγαιναμε στην Αντιπαρο για γυμνισμο σιγουρα. Ειχε τετοια γκομενακια εκει. Θα πηγαιναμε καπου για καμπιγκ. Θα καναμε εκδρομες στην φυση σιγουρα. Και ταξιδια. Θα σουλατσαραμε τα βραδια. Εδω υπαρχει προβλημα γιατι μου αρεσουν τα παρτυ αλλα κανουν κακο στ' αυτια μου. Ιδανικα ομως θα πηγαιναμε σε μερη με εντονη ατμοσφαιρα για να ξεφαντωσουμε. Γενικα κατι με αδρεναλινη. Σεξ σε υπαιθριους χωρους. Προφανως θα ειχε πολλες ορμες και θα παρεσερνε κι εμενα σε υψηλους ρυθμους. Ισως αυτο να το εκφραζει σε μια προταση: Θα με εφερνε σε μια κατασταση ενθουσιασμου.
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 16:12Θελει σκεψη βρε!Naida έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:56Εμ δε θα ρωτήσω ;θα ρωτήσω. Εσύ θα απαντησεις;Ορέστης 35 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 15:54
Δεν ξερω αν θα εκανα κατι διαφορετικο μαζι τους. Κατι περιπετειωδη γκομενακια που εχω δει, δεν ειχαν ιδιαιτερο στυλ.Ισως ομως το αγριο λουκ παραπεμπει σε περιπετειες. Τι ειδους περιπετειες θα ρωτησεις τωρα.
Θα πηγαιναμε στην Αντιπαρο για γυμνισμο σιγουρα. Ειχε τετοια γκομενακια εκει. Θα πηγαιναμε καπου για καμπιγκ. Θα καναμε εκδρομες στην φυση σιγουρα. Και ταξιδια. Θα σουλατσαραμε τα βραδια. Εδω υπαρχει προβλημα γιατι μου αρεσουν τα παρτυ αλλα κανουν κακο στ' αυτια μου. Ιδανικα ομως θα πηγαιναμε σε μερη με εντονη ατμοσφαιρα για να ξεφαντωσουμε. Γενικα κατι με αδρεναλινη. Σεξ σε υπαιθριους χωρους. Προφανως θα ειχε πολλες ορμες και θα παρεσερνε κι εμενα σε υψηλους ρυθμους. Ισως αυτο να το εκφραζει σε μια προταση: Θα με εφερνε σε μια κατασταση ενθουσιασμου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-