!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΚΛΕΒΟΥΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:13
mao mao έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:09 Το πχώρουμ αποφάσισε: Νόμιμη η απαγόρευση εισόδου όλων των γύφτων από τα σούπερ-μάρκετ.
Το σκεπτικό της απόφασης : Όλοι θυμόμαστε μια ιστορία όπου μας έκλεψαν γύφτοι, και αν όχι εμάς κάποιο συγγενή.
Αν πάνε κάποιοι αθίγγανοι και ζητήσουν να καθήσουν σε μια ακριβή κοσμική καφετέρια , κάνοντας όμως θόρυβο και φασαρία ..θα τους επιτρέψουν την είσοδο ;
Στο καφε του μεγαλη βρεττανια δεν μου ειχαν επιτρεψει την εισοδο οταν ημουν 20. Μια μεσοκοπη κυρια ειχε σοκαριστει πολυ απο την προσπαθεια μου να εισελθω και εστριβε το κεφαλι της μια για να κοιταξει εμενα, μια το συνομιλητη της. Βεβαια αν ημουν 20χρονη γυναικα δε θα ειχα τετοιο προβλημα. Μπορει να με κερνουσαν και καφε. Μονο αν ημουν αγριο γκομενακι με πιρσιγκ και πανκ μαλλια θα αντιμετωπιζα ρατσισμο.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:07
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:50 Άλλο πράγμα οι δημόσιοι χώροι και άλλο οι χώροι μιας ιδιωτικής επιχείρησης. Εγω μπορεί να έχω ένα μπαρ και να σερβίρω όποιον θέλω. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για ένα σουπερμάρκετ. Κακός ο ρατσισμός δε λέω,αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί η κατάργησή του,θα γίνει στην πράξη όταν οι άνθρωποι κρίνουν ότι τους συμφέρει να συναλλάσσονται και γενικά να έχουν επαφές.

Δεν μπορείς να σερβίρεις όποιον θέλεις. Άλλο είναι νομικά ο ιδιωτικός χώρος και άλλο ο ιδιόκτητος. Ιδιωτικός είναι ο χώρος που ανήκει σε κάποια οντότητα, νομική ή φυσική, όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος στους μη ιδιοκτήτες χωρίς πρότερη πρόσκληση των ιδιοκτητών. Ιδιόκτητος είναι ο χώρος που η πρόσβαση στους μη ιδιοκτήτες είναι ελεύθερη και ο νόμος ορίζει ότι είναι ελεύθερη για τους πάντες, εκτός αν υπάρχει λόγος να απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω από μια ηλικία.

Ο νόμος σε υποχρεώνει να δέχεσαι τους πάντες και όχι όποιον θες εσύ γιατί το να διατηρείς επιχείρηση είναι προνόμιο όσον αφορά τον φυσικό χώρο και όχι ανάγκη.
Δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να σε επιβεβαιώσω ή να
σε διαψεύσω αναφορικά με το γράμμα του νόμου.Υποθέτω όμως
ότι έχεις δίκιο,καθότι η φιλοσοφία που είναι κυρίαρχη στο ελληνικό
πολιτικό σύστημα λέει όσα γράφεις πιο πάνω.Ο επιχειρηματίας πήρε
το προνόμιο να ανοίξει σουπερμάρκετ άρα έχει υποχρέωση να ανοίξει
τις πόρτες σε όλους.Είναι μια τεκμηριωμένη άποψη και τη σέβομαι ως
τέτοια,δε συμφωνώ όμως.Αν το σουπερμάρκετ θεωρείται ιδιόκτητος
και όχι ιδιωτικός χώρος τότε μπορεί να δημευτεί ανά πάσα στιγμή για
όποιον λόγο θέλει η εκαστοτέ κυβέρνηση.Αν το κράτος μπορεί να
παρεμβαίνει με νόμους για να καταπολεμήσει τον ρατσισμό,τότε μπορεί
να καταστείλει οποιαδήποτε ιδεολογία στο όνομα των διακρίσεων.Και
δεν είναι το θέμα ότι ο Βασιλόπουλος είναι μεγάλη επιχείρηση άρα αδικεί
εξ'όρισμού και πρέπει το κράτος ως ένας Ρομπέν των Δασών να προστατεύει
τις λαικές τάξεις.Αυτό που μπορεί να απαγορευτεί στον Βασιλόπουλο,μπορεί
να απαγορευτεί και στη μικρή επιχείρηση ή στον απλό πολίτη.Επαναλαμβάνω,
μακριά από εμένα οι ρατσιστικές απόψεις σε προσωπικό επίπεδο.Θεωρώ όμως
ότι ο ρατσισμός θα καταπολεμηθεί από τα κάτω.Όταν ο Βασιλόπουλος έχει
ανάγκη τους Γύφτους θα τους βάλει μέσα στο κατάστημα.Και θα τους έχει
άργά ή γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:57
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:50
hellegennes έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:53

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παντού στον δυτικό κόσμο. Η μόνη δυτικού τύπου χώρα που επέτρεπε τέτοιο πράγμα ήταν η Νότιος Αφρική. Το λέγανε απαρτχάιντ. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι.

Φυσικά και θα πρέπει να ισχύει.
Άλλο πράγμα οι δημόσιοι χώροι και άλλο οι χώροι μιας
ιδιωτικής επιχείρησης.Εγω μπορεί να έχω ένα μπαρ και
να σερβίρω όποιον θέλω.Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και
για ένα σουπερμάρκετ.Κακός ο ρατσισμός δε λέω,αλλά
δεν μπορεί να επιβληθεί η κατάργησή του,θα γίνει στην
πράξη όταν οι άνθρωποι κρίνουν ότι τους συμφέρει να
συναλλάσσονται και γενικά να έχουν επαφές.
Εσύ είσαι συμπάθεια, μου θυμίζεις τα νιάτα μου.
Κατα καιρούς, όπως εδώ, κάνεις καθαρά θεολογικό κύρηγμα για τη μέρα που θα ξημερώσει ο καθαρός καπιταλισμός που δε δοκιμάστηκε ποτέ.
Αλλά σε άλλα ποστ φαίνεται πως έχει μπει μέσα σου ο σπόρος του πραγματισμού.
Φυσικά δεν έχει εφαρμοστεί τίποτα καθαρό ποτέ.Ούτε ο καπιταλισμός
ούτε και ο κομμουνισμός.Εμείς εδω εκφραζουμε τις προτάσεις μας για
το πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα,αλλά ερμηνεύουμε και την
πραγματικότητα με τα δικά μας υποκειμενικά κριτήρια.Προσωπικά,θεωρώ
ότι το πιο σωστό μοντέλο παγκοσμίως με τα όποια αρνητικά μπορεί να
προκύπτουν είναι το ελβετικό.Από εκεί και πέρα,ο κόσμος επιλέγει οπότε
η γνώμη μου περισσεύει.Υγεία πάνω απ'όλα και να κουβεντιάζουμε όσο
μπορούμε και θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:30
mao mao έγραψε: 23 Σεπ 2019, 20:09 Το πχώρουμ αποφάσισε: Νόμιμη η απαγόρευση εισόδου όλων των γύφτων από τα σούπερ-μάρκετ.
Το σκεπτικό της απόφασης : Όλοι θυμόμαστε μια ιστορία όπου μας έκλεψαν γύφτοι, και αν όχι εμάς κάποιο συγγενή.
Αν πάνε κάποιοι αθίγγανοι και ζητήσουν να καθήσουν σε μια ακριβή κοσμική καφετέρια , κάνοντας όμως θόρυβο και φασαρία ..θα τους επιτρέψουν την είσοδο ;
Στο καφε του μεγαλη βρεττανια δεν μου ειχαν επιτρεψει την εισοδο οταν ημουν 20. Μια μεσοκοπη κυρια ειχε σοκαριστει πολυ απο την προσπαθεια μου να εισελθω και εστριβε το κεφαλι της μια για να κοιταξει εμενα, μια το συνομιλητη της. Βεβαια αν ημουν 20χρονη γυναικα δε θα ειχα τετοιο προβλημα. Μπορει να με κερνουσαν και καφε. Μονο αν ημουν αγριο γκομενακι με πιρσιγκ και πανκ μαλλια θα αντιμετωπιζα ρατσισμο.
Δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιος και να κριτικάρει τη Μεγάλη Βρετάνια γιατί
αρνείται την είσοδο σε 20χρονους μπακούρηδες.Ούτε πολύ περισσότερο να
βρεθεί κάποιος που θα την καταγγείλει για θετικές διακρίσεις προς όφελος
των 20χρονων πιπινιών.Άρα που αρχίζουν και που τελειώνουν οι διακρίσεις?
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:38

Υπαρχουν. Οι mgtow.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:40
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:38

Υπαρχουν. Οι mgtow.
Σίγουρα,δε νομίζω να είναι και πολύ διαδεδομένες οι
απόψεις τους όμως.Γενικά,ζούμε στην εποχή που
πάμπολλες εταιρείες σε διάφορους κλάδους προσλαμβάνουν
γυναίκες μόνο και μόνο γιατί είναι ωραίες γκόμενες αλλά
μιλάμε ακόμα για την ισότητα αντρών και γυναικών.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:46 Εθνικοκοινωνιστης
Δεν λειτουργεί ετσι πυτε
Πρέπει να ανάψεις το μεγαλο φωτεινό E στον ουρανό για να καταφτασει με το εθνιάμαξο
ωραία πύτισσα η ζωή
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 00:31 Δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να σε επιβεβαιώσω ή να
σε διαψεύσω αναφορικά με το γράμμα του νόμου.Υποθέτω όμως
ότι έχεις δίκιο,καθότι η φιλοσοφία που είναι κυρίαρχη στο ελληνικό
πολιτικό σύστημα λέει όσα γράφεις πιο πάνω.Ο επιχειρηματίας πήρε
το προνόμιο να ανοίξει σουπερμάρκετ άρα έχει υποχρέωση να ανοίξει
τις πόρτες σε όλους.Είναι μια τεκμηριωμένη άποψη και τη σέβομαι ως
τέτοια,δε συμφωνώ όμως.Αν το σουπερμάρκετ θεωρείται ιδιόκτητος
και όχι ιδιωτικός χώρος τότε μπορεί να δημευτεί ανά πάσα στιγμή για
όποιον λόγο θέλει η εκαστοτέ κυβέρνηση.
Δήμευση μπορεί να γίνει είτε σε ιδιόκτητη είτε σε ιδιωτική περιουσία, αν συντρέχει λόγος.

Ο λόγος που σε όλην την δύση ισχύει το περί ελεύθερης εισόδου είναι λειτουργικός. Αν ο επιχειρηματίας μπορεί να επιλέγει τους πελάτες του, με τον ίδιο τρόπο που τους επιλέγει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, δημιουργεί ένα σύστημα απαρτχάιντ, γκετοποιήσεις και δυσλειτουργική κοινωνία και αστικό περιβάλλον με όλα τα κακά που συνεπάγονται.

Η διαφορά μεταξύ του ΕΕ και της επιχείρησης που έχει φυσικό χώρο είναι χωροταξική. Μια επιχείρηση που προσφέρει προϊόντα ή υπηρεσίες επιτόπια, έχει φυσική εμβέλεια. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αποκλεισμός ομάδας σημαίνει τον χωρικό τους αποκλεισμό. Αυτό δεν συμβαίνει με μη επιτόπιες υπηρεσίες και παροχή αγαθών, αν και είναι λιγότερο πιθανό να υπάρχει εκεί αποκλεισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

SuperRogue έγραψε: 23 Σεπ 2019, 21:30
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Σεπ 2019, 12:39 δεν είναι φυλετικά κριτήρια.

υπάρχουν 'ανθρωποι ρομά καταγωγής -μια μειοψηφία- που είναι εξαιρετικά άτομα.

η οργάνωση της κοινωνίας των τσιγγάνων είναι πα-ρα-σι-τι-κή. δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. και είναι τόσο ανθεκτική -1000 χρόνια τώρα στην Ευρώπη- και άσχετη με τη γεωγραφική διασπορά, που δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον.
nail on the head
αντιφατικά συμπεράσματα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πού είναι η αντίφαση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2019, 22:26Αυτό είναι ένα θέμα. Χωρίς να είμαι σίγουρος η εγκληματικότητά τους μου φαίνεται πως έχει αυξηθεί και επεκταθεί τα τελευταία χρόνια μετά την αλληλεπίδρασή τους με βουλγαρόγυφτους.
κοινωνιολογικές και οικονομικές εξελίξεις
Μια σειρά από νομαδικές επαγγελματικές δραστηριότητες σταμάτησαν :
γανωτήδες (καλαϊτζήδες) πεταλώτηδες, πλέχτες καρέκλας, τροχιστές ακονιστές, , έμποροι ζώων, μαναβική, περιστασιακοί εργάτες γης
ψυχαγωγία αρκουδιάρηδες μουσική χειρομαντία κ.λ.π.

το Datsun 620 έδωσε νέα πνοή και δυνατότητες στη μαναβική και το εμπόριο λευκής πλαστικής καρέκλας και χαλιών αλλά πάλι η οικονομία και η κοινωνία άλλαξε και αυτές οι δουλειές έκλεισαν

Από τα μέσα του '90 και μετά ήρθαν μαζικά τα ναρκωτικά στους καταυλισμούς, χασις από την αλβανία και ηρωϊνη από ανατολικά.
Έγιναν και οι οικισμοί του Σημιτη και εγκαταστάθηκαν και οι σκηνίτες.
Με την παγκόσμια άνοδο των τιμών πρώτων υλών τη δεκαετία του 2000 άρχισε η ανακύκλωση να δίνει καλά λεφτά ενώ η εισαγωγή κινέζικων προιόντων έδωσε νέα ώθηση στο μικρεμπόριο.
Οι πληθυσμοί αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της καλυτέρευσης των συνθηκών ζωής, ήρθαν και πολίτες της ΕΕ τσιγγάνοι από Βουλγαρία
η σχολική ένταξη που είναι ο σημαντικότερος μηχανισμός κοινωνικοποίησης είναι εξαιρετικά ελλιπής και κάπου εδώ περίπου βρισκόμαστε σημερα
Άβαταρ μέλους
dna replication

hellegennes έγραψε: 24 Σεπ 2019, 01:27 Πού είναι η αντίφαση;
απο τη μια εξαιρετική ανθεκτικότητα και 1000 χρόνια προσαρμοστικότητα και απο την άλλη - δεν έχει λέει θέση στον σύγχρονο κόσμο
ο δικός μας τρόπος ζωής δεν ξέρουμε καλά καλά αν θα έχει θέση..
Άβαταρ μέλους
dna replication

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

Οι γύφτοι είναι ένας λαός πρωτόγονος. Άγρια και ατίθασα παιδιά της φύσης, ζουν πάντοτε στην ύπαιθρο και στους δρόμους, έξω από την κοινωνία με τη συμβατικότητα της, έξω από τα υλικά της αγαθά, με μια λέξη: έξω από τον πολιτισμό. Με την ακατάβλητη ζωτικότητα, με την περιφρόνηση που αισθάνονται όσα εμείς προσκυνούμε ως απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας -αυτό ακριβώς τους χωρίζει από τους κοινούς χωρικούς, που ζουν και αυτοί στη φύση, αλλά και ποθούν τον βίο του πολιτισμένου-, ακόμη και με την ανεξαρτησία που δείχνουν προς ό,τι αποτελεί τον κύριο νόμο της δικής μας ζωής, προς την εργασία -ο Γύφτος είναι κατά κανόνα οκνηρός και εργάζεται μόνο τα απαραίτητα-, με την νωχέλεια που δέχονται τη ζωή και με τη στωικότητα που αντιμετωπίζουν τα αρρωστήματα, τις στερήσεις, τον θάνατο προσεγγίζουν οι Γύφτοι προς το ιδεώδες του φυσικού ανθρώπου, του αδιάφθορου και ολόκληρου τον οποίο αντέταξε ο Νίτσε προς τον άνθρωπο όπως τον ξεφύλλισε ο ορθολογιστικός μας πολιτισμός. Καμία κληρονομικότητα και καμία πρόληψη δεν βαρύνει τους Γύφτους, τους αθάνατους απολίτιστους, όπως τους αποκαλεί ο ποιητής· αλλά και κανένα ηθικό ιδεώδες ή λογική σκοπιμότητα δεν τους παραλύει την ορμή και την ζωτικότητα. Αυτά είναι η αρετή, τους φέρνουν πλησιέστερα και προς την ευτυχία, αλλά και προς την οργανική αρτιότητα. Έτσι οι γύφτοι ενσαρκώνουν ολοζώντανο το ιδεώδες της ελευθερίας, μίας ελευθερίας αναρχικής σχεδόν τόσο απόλυτος είναι!

Οι Γύφτοι δεν έχουν τα δεσμά της ιστορικότητας στερούνται όμως και την ευλογία της. Εκείνο που διακρίνει τον ήρωα του “Δωδεκαλόγου” από τους άλλους γύφτους είναι κατά το πρώτο η ζωηρή φωτεινή, έντονη συνείδηση εαυτού και η επίγνωση των ιδιοτήτων και των περιπετειών της φυλής του. Ότι δεν γνωρίζουν οι άλλοι Γύφτοι, το παρελθόν και την αποστολή της φυλής, την αρετή που υπάρχει στον παραδαρμένο και καταφρονεμένο αυτό τρόπο ζωής, αισθάνεται και βλέπει ζωηρότατα ο Γύφτος του “Δωδεκαλόγου”. Συλλαμβάνει διανοητικώς ότι εκείνη η κατάσταση υπάρχει· δια τούτο και στο Πανηγύρι της Κακάβας σιωπηροί, αλλά οδηγημένοι από ένα αλάθητο ένστικτο, συμμορφώνονται προς το κήρυγμά του.

Δεν είναι ελεύθεροι οι γύφτοι όταν για να ζήσουν αντί να εργάζονται “προτιμούν να κλέβουν, να απατούν κλπ.” ούτε “οι παραβάσεις αυτοί του ηθικού νόμου” έχουν οποιαδήποτε “ωραιότητα και αγνότητα” ούτε αυτός ο “βιολογικός νόμος”, υπήρξε πραγματικά τέτοιος ο βιολογικός νόμος είναι “σοφότερος και υψηλότερος από τους νόμους της ανθρώπινης κοινωνίας” και οποιασδήποτε μάλιστα κοινωνίας.

Δεν είναι ελεύθερος άνθρωπος ο γύφτος αλλά κτήνος όταν κανένα αίσθημα φιλανθρωπίας δεν θα τον εμποδίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ότι πονηρό και ολέθριο ως δήμιος ή ως βασανιστής.

Ούτε ο γύφτος είναι “ελεύθερος” να είναι ελεύθερος. Η “ελευθερία” του αυτή είναι μια παθολογική κατάσταση που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελευθερία. Βιολογικοί νόμοι, ανεξέλικτοι, αναμφίσβητα δρουν στον εσωτερικό κόσμο του γύφτου και συγκροτούν τον χαρακτήρα του. Αλλά η ζωώδης αυτή κατάσταση δεν μπορεί να είναι ιδανικό, ούτε για τον γύφτο ακόμη.

http://www1.aegean.gr/lykpeir/synergasi ... %CF%85.htm
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Τι σχέση έχει το πόνημα του Παλαμά με το ζήτημα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”