Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς ένα burger αποδείχτηκε σημαντικότερο από ένα θύμα bullying
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς ένα burger αποδείχτηκε σημαντικότερο από ένα θύμα bullying
-
Δημοκράτης
μια χαρά, έκανα ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθένας που σέβεται το ότι γεννήθηκε με @@bolek έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:49Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε.πας καλα;
- Highlander
Στο βίντεο πρόκειται για 13-14χρονα που κάνουν μπουλινγκ σε συνομήλικο τους ,άρα ο δικαιολογημένος φόβος δεν παίζει σαν εξήγηση.Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 έλεος με τις μαλακίες με τα φτιαχτά βίντεο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι είναι τραμπούκοι και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν αντιδρά. πως περιμένετε δηλαδή αυτό να αλλάξει; Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε. Οι άλλοι 3 έκαναν ότι κοιτούσαν αλλού και ότι και καλά δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και κόντεψα να αρχίσω να "ελληνικά" και σε έναν από αυτούς. που ήταν ακριβής δίπλα και γύρισε το κεφάλι. Ναι οκ, ο κόσμος είναι γεμάτος κότες. το βίντεο περιμένατε να το πάρετε πρέφα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Σεπ 2019, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Λιγότερο από όσο έφαγα εγώ ποσοτικα, αλλά περισσότερο ποιοτικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:50μια χαρά, έκανα ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθένας που σέβεται το ότι γεννήθηκε με @@bolek έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:49Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε.πας καλα;
- Highlander
Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει στο φόρουμ. Δε σημαίνει ότι είναι κι αλήθεια.bolek έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:53Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:50μια χαρά, έκανα ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθένας που σέβεται το ότι γεννήθηκε με @@αυτο ειναι ενα στερεοτυπο που δεν ευνοει την επιβιωση σου.
-
Ορέστης 35
Γιατι εχουν σημασια οι ηλικιες τους; Θα ηταν πιο αποδεκτο αν την παρενοχλουσε ενας εικοσιπενταρης;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 έλεος με τις μαλακίες με τα φτιαχτά βίντεο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι είναι τραμπούκοι και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν αντιδρά. πως περιμένετε δηλαδή αυτό να αλλάξει; Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε. Οι άλλοι 3 έκαναν ότι κοιτούσαν αλλού και ότι και καλά δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και κόντεψα να αρχίσω να "ελληνικά" και σε έναν από αυτούς. που ήταν ακριβής δίπλα και γύρισε το κεφάλι. Ναι οκ, ο κόσμος είναι γεμάτος κότες. το βίντεο περιμένατε να το πάρετε πρέφα;
-
Δημοκράτης
φυσικά και παίζει και μάλιστα είναι χειρότερο. Θα μπλέξεις με γονείς και αστυνομίεςHighlander έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:51Στο βίντεο πρόκειται για 13-14χρονα που κάνουν μπουλινγκ σε συνομήλικο τους ,άρα ο δικαιολογημένος φόβος δεν παίζει σαν εξήγηση.Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 έλεος με τις μαλακίες με τα φτιαχτά βίντεο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι είναι τραμπούκοι και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν αντιδρά. πως περιμένετε δηλαδή αυτό να αλλάξει; Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε. Οι άλλοι 3 έκαναν ότι κοιτούσαν αλλού και ότι και καλά δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και κόντεψα να αρχίσω να "ελληνικά" και σε έναν από αυτούς. που ήταν ακριβής δίπλα και γύρισε το κεφάλι. Ναι οκ, ο κόσμος είναι γεμάτος κότες. το βίντεο περιμένατε να το πάρετε πρέφα;
φίλε αν εσύ έχεις τα τέτοια σου μόνο για να τα βλέπεις οκ, είσαι η ντροπή του φύλουbolek έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:53Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:50μια χαρά, έκανα ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθένας που σέβεται το ότι γεννήθηκε με @@αυτο ειναι ενα στερεοτυπο που δεν ευνοει την επιβιωση σου.
τι να κάνουμε τώρα;
- Highlander
Πώς θα μπλέξεις άμα τους πεις να αφήσουν ήσυχο το παιδί;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57
φυσικά και παίζει και μάλιστα είναι χειρότερο. Θα μπλέξεις με γονείς και αστυνομίες
Αντιλήψεις και τρόπος έκφρασης από το '50.Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57φίλε αν εσύ έχεις τα τέτοια σου μόνο για να τα βλέπεις οκ, είσαι η ντροπή του φύλου
τι να κάνουμε τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 17 Σεπ 2019, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
όχι και αυτός θα τις άρπαζε αν δεν έκοβε τις μαλακίες. Απλώς ακόμα θυμάμαι την σκατόφατσα του καραφλομαλλιά και με έκανε εντύπωση που ο λέρας δεν είχε πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο μπροστά σε άλλους άντρες που ήξερε ότι άνετα τον είχανΟρέστης 35 έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57Γιατι εχουν σημασια οι ηλικιες τους; Θα ηταν πιο αποδεκτο αν την παρενοχλουσε ενας εικοσιπενταρης;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 έλεος με τις μαλακίες με τα φτιαχτά βίντεο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι είναι τραμπούκοι και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν αντιδρά. πως περιμένετε δηλαδή αυτό να αλλάξει; Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε. Οι άλλοι 3 έκαναν ότι κοιτούσαν αλλού και ότι και καλά δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και κόντεψα να αρχίσω να "ελληνικά" και σε έναν από αυτούς. που ήταν ακριβής δίπλα και γύρισε το κεφάλι. Ναι οκ, ο κόσμος είναι γεμάτος κότες. το βίντεο περιμένατε να το πάρετε πρέφα;
-
Δημοκράτης
γιατί δεν ξέρουν πως θα αντιδράσουν βρε ούφο. Δηλαδή αν το κωλόπαιδο σταματήσει να πειράζει το άλλο παιδάκι και πετάξει την κόκα κόλα πάνω σου πως θα αντιδράσεις;Highlander έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:58Πώς θα μπλέξεις άμα τους πεις να αφήσουν ήσυχο το παιδί;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57
φυσικά και παίζει και μάλιστα είναι χειρότερο. Θα μπλέξεις με γονείς και αστυνομίες
- Highlander
Α δηλαδή καλύτερα να συνεχίσουν να ενοχλούν το παιδάκι από το να κινδυνεύσεις να λερωθείς με κοκακολα.Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 23:00γιατί δεν ξέρουν πως θα αντιδράσουν βρε ούφο. Δηλαδή αν το κωλόπαιδο σταματήσει να πειράζει το άλλο παιδάκι και πετάξει την κόκα κόλα πάνω σου πως θα αντιδράσεις;Highlander έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:58Πώς θα μπλέξεις άμα τους πεις να αφήσουν ήσυχο το παιδί;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57
-
Δημοκράτης
ναι και η 2η κότα από εδώ που κατά τα άλλα τον έπαισε ο πόνος για τον συνάνθρωπο
οκ ζαίε, εσύ αν δεις κοπέλα σε πρόβλημα να πάρεις το 100 και να πας του κάνεις ανάλυση γιατί πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες
τίγκα στους σκατόφλωρους είμαστε
Τι θα πει αυτό; Τους ξάπλωσες;Otto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:51Λιγότερο από όσο έφαγα εγώ ποσοτικα, αλλά περισσότερο ποιοτικά.
Όπως και να 'χει μπράβο σου!
Ο κόσμος γύρω πώς αντέδρασε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Ορέστης 35
Εχω υπαρξει καραφλομαλλιας. Ειναι αναγκαιο να αποδιδονται τετοιοι χαρακτηρισμοι; Δεν ειναι αρκετη η παρανομη πραξη του για να τον χαρακτηρισει;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:59όχι και αυτός θα τις άρπαζε αν δεν έκοβε τις μαλακίες. Απλώς ακόμα θυμάμαι την σκατόφατσα του καραφλομαλλιά και με έκανε εντύπωση που ο λέρας δεν είχε πρόβλημα να κάνει κάτι τέτοιο μπροστά σε άλλους άντρες που ήξερε ότι άνετα τον είχανΟρέστης 35 έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:57Γιατι εχουν σημασια οι ηλικιες τους; Θα ηταν πιο αποδεκτο αν την παρενοχλουσε ενας εικοσιπενταρης;Δημοκράτης έγραψε: 17 Σεπ 2019, 22:47 έλεος με τις μαλακίες με τα φτιαχτά βίντεο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι είναι τραμπούκοι και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν αντιδρά. πως περιμένετε δηλαδή αυτό να αλλάξει; Εγώ έχω δει χειρότερη φάση, ήμουν σε στάση λεωφορείου μεσημέρι, εγώ άλλοι 3 μαντραχαλάδες και ένας αληταράς κάπου στα 40 που παρενοχλούσε μια κοπέλα κάπου στα 25 και πήγα να τον αρπάξω αλλά μαζεύτηκε. Οι άλλοι 3 έκαναν ότι κοιτούσαν αλλού και ότι και καλά δεν καταλάβαιναν τι γίνεται και κόντεψα να αρχίσω να "ελληνικά" και σε έναν από αυτούς. που ήταν ακριβής δίπλα και γύρισε το κεφάλι. Ναι οκ, ο κόσμος είναι γεμάτος κότες. το βίντεο περιμένατε να το πάρετε πρέφα;
Πως την παρενοχλησε, δε μας ειπες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
-