ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ
προτείνω την αποβολή όλων των γυναικών μελών απο το τοπικ, οκ έχετε και εσεις μεγάλα βυζά, το εμπεδώσαμε...
ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ
Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:30
Τι λες μωρέ;
Όταν ανεβάζουμε χέρι ψηλά, ανεβαίνει και το στήθος μαζί. Τι να κουνήσει; Πάνω - κάτω φάση είναι, εντελώς φυσική κι αναμενόμενη.
Ρε σεις δεν έχετε δει φυσικό στήθος από c και πάνω πώς πάει;
Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:35Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:30
Τι λες μωρέ;
Όταν ανεβάζουμε χέρι ψηλά, ανεβαίνει και το στήθος μαζί. Τι να κουνήσει; Πάνω - κάτω φάση είναι, εντελώς φυσική κι αναμενόμενη.
Ρε σεις δεν έχετε δει φυσικό στήθος από c και πάνω πώς πάει;
ημουν αρκετα τυχερος στη ζωη μου, να εχω κουτουπωσει αρκετα μεγαλα βυζγια.
δεν μπορω να αναγνωρισω το μεγεθος, ουτε εκανα ποτε διατριβη στο πως κινουνται σε συνδυασμο με αλλα μελη του σωματος, τα φυσικα η τα ψευτικα. δεν ξερω καν αν εχω πεσει ποτε σε ψευτικα.
μα ποιος καθεται να υπολογιζει τροχιες μετακινησης βυζομπαλων, αντι να τα ζουληξει και να τα ρουφηξει;
Άστο καλό, και νόμιζα οτι σκεφτόσουν τα τετοια του ΝάνουNaida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:34Μπερδεύτηκε ο κορεκτοραςistoria m amartia m έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:32Ειναι ειδικός στο θεμα ο Νάνος για να μας το δειξει; Δεν το περίμενα να εχει ιδιο νουμερο σουτιέν με την κορασίδα , ένας τοσο σεμνός χρηστης...![]()
Ίσως επειδή σκεφτόμουν τα ντόνατς της γνωστής αλυσίδας![]()
Γιατί ρε φίλε; Δεν μπορούμε εμείς να έχουμε δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας; Τι κομπλεξικοί είστε εσείς ωρε.istoria m amartia m έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:34ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ
προτείνω την αποβολή όλων των γυναικών μελών απο το τοπικ, οκ έχετε και εσεις μεγάλα βυζά, το εμπεδώσαμε...
Χμ, το έκανα εικόνα, δεν με ενδιαφέρει.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:35
μα ποιος καθεται να υπολογιζει τροχιες μετακινησης βυζομπαλων, αντι να τα ζουληξει και να τα ρουφηξει;
Μην τον ακούς, να την έχετε και είναι πολύτιμηNaida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:44
Γιατί ρε φίλε; Δεν μπορούμε εμείς να έχουμε δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας; Τι κομπλεξικοί είστε εσείς ωρε.
Η τροχιά μετακίνησης;Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:46Χμ, το έκανα εικόνα, δεν με ενδιαφέρει.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:35
Δε παθαίνετε τίποτα.
Πολύ αλλα ασχέτως με αυτό, η εμμονή 3 σελίδες τωρα, έχετε δει πώς κουνιέται ενα βυζόμπαλο c και δεν ειναι φυσικό γιατι τα φυσικά μπλαμπλα δείχνει το συγκεκριμένο ζόρι που υπονοώ . Επισης οντας εγω η ιδια φεμινίστρια, ντρέπομαι εκ μέρους σας για την αντικειμενοποιηση του γυναικειου σώματος και την υφερποντα σεξισμο που ως γνωστόν τροφοδοτειται συντριπτικα απο γυναίκες και δευτερευοντως απο αντρες. Φαντάζεσαι να περιφερανε αντρες μια φωτο απο παργαλατσο και να αναλυαν αν ειναι φυσικός; οχι, ούτε στα ονειρα του σουβλατζη. Θα μου πεις, ενα χαζοχαρούμενο τοπικ ειναι, αφιερωμένο σε εναν τύπο που εκανε σταση ζωης αυτο που ολοι οι υπόλοιποι κανουμε πιο ερασιτεχνικά: Τα κρεμαστάρια της αλεπούς. Και γύρω ο αρχιδοκαμπος να φαντασιωνεται με την προφαση του χαβαλέ. Οποτε ναι μείνετε και εσεις, ολα καλα. Αλλα ξεκαθαριστε οτι τα έχετε ιδια/μεγαλυτερα και φυσικά και η καριέρα στο χολιγουντ χάθηκε λόγω μητρικης γλώσσας, να συνεχίσουμε απροσκοποι το μπανιστήρι με το ποντίκι αν χειρας....ελεος πια...Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:44Γιατί ρε φίλε; Δεν μπορούμε εμείς να έχουμε δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας; Τι κομπλεξικοί είστε εσείς ωρε.istoria m amartia m έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:34ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ
istoria m amartia m έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:56ντρέπομαι εκ μέρους σας για την αντικειμενοποιηση του γυναικειου σώματος και την υφερποντα σεξισμο που ως γνωστόν τροφοδοτειται συντριπτικα απο γυναίκες και δευτερευοντως απο αντρες. Φαντάζεσαι να περιφερανε αντρες μια φωτο απο παργαλατσο και να αναλυαν αν ειναι φυσικός; οχι, ούτε στα ονειρα του σουβλατζη. Θα μου πεις, ενα χαζοχαρούμενο τοπικ ειναι, αφιερωμένο σε εναν τύπο που εκανε σταση ζωης αυτο που ολοι οι υπόλοιποι κανουμε πιο ερασιτεχνικά: Τα κρεμαστάρια της αλεπούς. Και γύρω ο αρχιδοκαμπος να φαντασιωνεται με την προφαση του χαβαλέ. Οποτε ναι μείνετε και εσεις, ολα καλα.
Ωραιότατο κείμενο.parafrwn έγραψε: 11 Σεπ 2019, 10:28Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:57
αφου κοντευουμε να ξεμεινουμε απο αληθινες, ας βαλω μια ψευτικη.
η ντρουνα, ειναι ζωγραφισμενη ετσι ωστε να ειναι τελεια. δεν εχει κανενα απολυτως ψεγαδι, ειναι ακριβως οπως θαθελε καθε αντρας να ειναι η γυναικα διπλα του.
δεν υπαρχει περιθωριο για κατι λιγοτερο απο 10αρι. στο 9.9 αρχιζει να τρεμοπαιζει η βελονα του γκειομετρου.![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, τα άλλα.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:49Η τροχιά μετακίνησης;Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:46Χμ, το έκανα εικόνα, δεν με ενδιαφέρει.Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 12:35