αφου κοντευουμε να ξεμεινουμε απο αληθινες, ας βαλω μια ψευτικη.
η ντρουνα, ειναι ζωγραφισμενη ετσι ωστε να ειναι τελεια. δεν εχει κανενα απολυτως ψεγαδι, ειναι ακριβως οπως θαθελε καθε αντρας να ειναι η γυναικα διπλα του.
δεν υπαρχει περιθωριο για κατι λιγοτερο απο 10αρι. στο 9.9 αρχιζει να τρεμοπαιζει η βελονα του γκειομετρου.
Αν ήταν φυσικό, όπως σηκώνει το χέρι και βγάζει τη μπλούζα θα σηκωνόταν και λίγο απ' το μαστάρι. Αυτό μένει ακίνητο, σαν φωτογραφία.
Εξυπνοπούλια μου.
Βγάζει την μπλούζα και με τα δύο χέρια δεν υπάρχει λόγος να σηκωθεί το ΈΝΑ βυζί.
Βασικά τα χέρια τα έχει ήδη σηκώσει πριν βγάλει την μπλούζα, τα βυζιά της έχουν ήδη σηκωθεί.
Νομίζω το κάνει συνειδητά ώστε στην "καλή" λήψη να φανούν σηκωμένα, στην αμέσως επόμενη σκηνή είναι φανερά πεσμένα.
Ακολούθησα την συζήτηση και δεν βλέπω καμία ένδειξη πως το στήθος της Αλεξάνδρας είναι πειραγμένο. Πρώτη φορά το ακούω... και το ακούω στο πχόρουμ.
SuperRogue έγραψε: 11 Σεπ 2019, 10:31
Βγάζει την μπλούζα και με τα δύο χέρια δεν υπάρχει λόγος να σηκωθεί το ΈΝΑ βυζί.
Βασικά τα χέρια τα έχει ήδη σηκώσει πριν βγάλει την μπλούζα, τα βυζιά της έχουν ήδη σηκωθεί.
Νομίζω το κάνει συνειδητά ώστε στην "καλή" λήψη να φανούν σηκωμένα, στην αμέσως επόμενη σκηνή είναι φανερά πεσμένα.
Ακολούθησα την συζήτηση και δεν βλέπω καμία ένδειξη πως το στήθος της Αλεξάνδρας είναι πειραγμένο. Πρώτη φορά το ακούω... και το ακούω στο πχόρουμ.
Μα δεν κουνιέται κανένα!
Ούτε όταν σκύβει, που έχει γυρισμένη την πλάτη για να το κάνει, (γιατί άραγε;), φαίνεται να κρεμάει επαρκώς, όπως θα έπρεπε να κάνει ένα φουλ d.
Σηκώνει χέρι, δεν κουνιέται, σκύβει κουνιέται ελάχιστα. Και φταίω γω.
Τα ρέστα μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γραφικός έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:32
Γιατί ρε παίδες σας χαλνάει δηλαδίς να τα έχει μορφοποιήσει ελαφρώς; Τι αφαιρείται από το τελικό αποτέλεσμα; Να τα έχει να τα χαίρεται η κοπέλα.
σκοπος ειναι να τα χαιρεται κανας αλλος, οχι μοναχη της.
Μπορεί να κρατιέται αγνή μέχρι να συναντήσει τον άνδρα των ονείρων της: τον Ασέβαστο από την Ελλάδα.