!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: η συμμαθήτρια της κόρης μου είχε facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Στο τμήμα για ανάκριση ως εν δυνάμει παιδόφιλος.
Νέο άρθρο στον ποινικό κώδικα.

:fp:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2019, 20:44
Nero έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:45 έχει και χειρότερα. Κρατήσου

Δεν θα έβλεπα ποτέ παιδιά να το κάνουν αυτό, αλλά το ASMR δεν έχει σχέση με σεξ. Ακολουθώ το κίνημα από όταν προέκυψε, περίπου εδώ και μια δεκαετία, γιατί είμαι ηχητικά ευαίσθητος και μου δημιουργεί αυτό που λένε tingles. Για την ακρίβεια, μπορώ να το αισθανθώ και χωρίς ήχους, απλώς και μόνο με την σκέψη, πράγμα σχετικά σπάνιο.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το να παρακολουθείς βίντεο που φτιάχνουν παιδιά στο youtube είναι από μόνο του παράξενο, ό,τι κι αν κάνουν στα βίντεο αυτά.
Ποσα θα με πληρωνες για να σου κανω asmr;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

0 ευρώ. Θα ζητούσα λεφτά για να το δω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Κατα βαθος συμφωνω με τον Φοσιλι,αλλα διασκεδαζω με το συμπερασμα του οτι εκοψε το κακο στην ριζα του
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

πρεπει να ξεχωρισουμε το μεσον, απο τις πραξεις που κανει καθενας με αυτο.

το φβ δεν ειναι κατι κακο. η χρηση του, μπορει να ειναι. εκανα φβ του γιου μου, απο οταν ηταν 3 χρονων. κρεμαστε με.

πιο πριν, του ειχα κανει viber. το εκανα για να επικοινωνει μαζι μου απο το ταμπλετ του, να χρησιμοποιει γραπτο λογο. ειχα χρησιμοποιησει ενα δευτερο νουμερο κινητης που ειχα, και ειχε επαφες εμενα, τη μανα του, το θειο, και τη γιαγια στην αμερικη. οταν αλλαξε ταμπλετ, δεν ειχα πλεον αυτο το νουμερο, και δεν μπορουσα να του κανω παλι viber.

ηθελε ομως εναν τροπο να επικοινωνει, και το πρωτο που σκεφτηκα ηταν το μεσσεντζερ, που απλως θελει email. τωρα που το σκεφτομαι, αυτο ειναι standalone, δεν ηταν τελικα απαραιτητο να του κανω πρωτα φβ. :102: το εχει 4 χρονια τωρα, δεν εχει ανεβασει ποτε, τιποτα, εχει φιλο μονο εμενα, ουτε καν τη μανα του, α, και επαιξε για κανα τριμηνο candy crush.αυτη ειναι ολη η χρηση που του εχει κανει.

απο την αλλη, παρομοια χρηση κανω κι εγω. σχεδον ολα οσα ανεβαινουν ειναι καποιος που με κανει ταγκ, μονος μου ουτε μια φορα το χρονο δεν ανεβαζω, αντε κανα ψαροβιντεο, μια στο τοσο. οποτε, εμενα εχει να αντιγραψει.

μπορειτε ελευθερα να με βρισετε για το κακο που εχω κανει στο παιδι μου, που κοροιδεψα το συστημα και του εκανα φβ, αμα ξερατε ποιος ειμαι, θα με καταγγελατε κιολας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 08:49 πρεπει να ξεχωρισουμε το μεσον, απο τις πραξεις που κανει καθενας με αυτο.

το φβ δεν ειναι κατι κακο. η χρηση του, μπορει να ειναι. εκανα φβ του γιου μου, απο οταν ηταν 3 χρονων. κρεμαστε με.

πιο πριν, του ειχα κανει viber. το εκανα για να επικοινωνει μαζι μου απο το ταμπλετ του, να χρησιμοποιει γραπτο λογο. ειχα χρησιμοποιησει ενα δευτερο νουμερο κινητης που ειχα, και ειχε επαφες εμενα, τη μανα του, το θειο, και τη γιαγια στην αμερικη. οταν αλλαξε ταμπλετ, δεν ειχα πλεον αυτο το νουμερο, και δεν μπορουσα να του κανω παλι viber.

ηθελε ομως εναν τροπο να επικοινωνει, και το πρωτο που σκεφτηκα ηταν το μεσσεντζερ, που απλως θελει email. τωρα που το σκεφτομαι, αυτο ειναι standalone, δεν ηταν τελικα απαραιτητο να του κανω πρωτα φβ. :102: το εχει 4 χρονια τωρα, δεν εχει ανεβασει ποτε, τιποτα, εχει φιλο μονο εμενα, ουτε καν τη μανα του, α, και επαιξε για κανα τριμηνο candy crush.αυτη ειναι ολη η χρηση που του εχει κανει.

απο την αλλη, παρομοια χρηση κανω κι εγω. σχεδον ολα οσα ανεβαινουν ειναι καποιος που με κανει ταγκ, μονος μου ουτε μια φορα το χρονο δεν ανεβαζω, αντε κανα ψαροβιντεο, μια στο τοσο. οποτε, εμενα εχει να αντιγραψει.

μπορειτε ελευθερα να με βρισετε για το κακο που εχω κανει στο παιδι μου, που κοροιδεψα το συστημα και του εκανα φβ, αμα ξερατε ποιος ειμαι, θα με καταγγελατε κιολας.
Έχεις δηλαδή τους κωδικούς του και μπαίνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:06
φυσικα. εννοειται πως παρακολουθω ολη τη χρηση που κανει στο ταμπλετ του, το ιστορικο κλπ. και το ξερει και δεν εχει κανενα προβλημα. ακομη. καταλαβαινω οτι θα μεγαλωσει και θα θελησει να με βγαλει εξω, αλλα μεχρι τοτε θα εχει παρει μια σωστη σειρα, θα ξερει πως να κινείται στο νετ αφου θα το εχει κανει για πολυ καιρο με την καθοδηγηση μου.

το προτιμω απο το να μπει πρωτη φορα στα 15, χωρις να εχω καμμια εικονα για το τι κανει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:17
φυσικα. εννοειται πως παρακολουθω ολη τη χρηση που κανει στο ταμπλετ του, το ιστορικο κλπ. και το ξερει και δεν εχει κανενα προβλημα. ακομη. καταλαβαινω οτι θα μεγαλωσει και θα θελησει να με βγαλει εξω, αλλα μεχρι τοτε θα εχει παρει μια σωστη σειρα, θα ξερει πως να κινείται στο νετ αφου θα το εχει κανει για πολυ καιρο με την καθοδηγηση μου.

το προτιμω απο το να μπει πρωτη φορα στα 15, χωρις να εχω καμμια εικονα για το τι κανει.

Στο νήμα με την ανάγνωση του ημερολογίου,θύμισε μου λίγο τι έλεγες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:30

δε θυμαμαι καν το νημα :102:

θυμισε μου εσυ.....

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:35
Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:30

δε θυμαμαι καν το νημα :102:

θυμισε μου εσυ.....
Για το αν θα διαβαζες το ημερολόγιο του παιδιού σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20. "Όλο ανεβάζει φωτογραφίες και μετά κοιτάει πόσα λάικ της κάνανε" μας είπε καμαρωτή. Δηλαδή το είχε στη δευτέρα και στην τρίτη. Public οι φωτογραφίες εννοείται.

Οι υπόλοιποι γονείς δεν εγκρίνουν αλλά την είχαν όλοι φίλη. Μεταξύ τους γνωστές μανούλες που ανακατεύονται στις ηλίθιες ψευτοϊντριγκες των παιδιών, και μπαμπάδες που ποστάρουν "ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ" κάθε φορά που κερδάει ο Ολυμπιακός.

wtf;

Τι γονείς είναι αυτοί ρε μαλάκα που ο σαραντάρης γείτονας έχει φίλη το εννιάχρονο και νιώθουν ΟΚ; Εγώ αν μου έκανε αίτημα φιλίας η εννιάχρονη απέναντι θα τους έκραζα και θα έκανα ριπορτ, δε θα τη δεχόμουν να βρεθώ μπλεγμένος! Και της δείχνει η ίδια της η μάνα πώς να δηλώνει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης στο FB; Κι η άλλη που έκανε φίλη την πιτσιρίκα για να παρακολουθεί αν πήγε πλατεία και δεν είπε στην κόρη της;

Τι Βοθρομπύθουλας είναι αυτός;

Τέλος πάντων επειδή δεν έχω καμία όρεξη αυτό να γίνει μόδα στην τάξη και να τα ακούω αργότερα στη χρονιά επειδή είναι η μόνη που δεν έχει facebook, έκοψα το κακό στη ρίζα του:

αναφορά ανηλίκου

μισή ώρα μετά το προφίλ κατέβηκε.
Δεν περίμενα να στο πω εγώ αυτό αλλά πολύ καλά έκανες
Βασικά και λίγα έκανες

Σε ομάδες γονέων του φεισμπουκ να δεις τί γίνεται.
Ανεβάζουν τα παιδιά τους να κάνουν μπάνιο σε σ3λιδα με 160 χιλιάδες κοσμο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 09:47
στα κρυφα η αν μου το εδειχνε απο μονο του; δεν ειναι καθολου το ιδιο.

και τι ειχα απαντησει, δε θυμαμαι. :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 10:05

Για κρυφά εννοείται. Τώρα τι θα απαντούσες;θα διαβαζες το ημερολόγιο του παιδιού σου κρυφα;

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

istoria m amartia m έγραψε: 10 Σεπ 2019, 16:11
Athos έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:30
foscilis έγραψε: 10 Σεπ 2019, 11:08 Μιλάμε για Τετάρτη Δημοτικού. Δηλαδή ούτε καν, αύριο ξεκινάνε. Τρίτη δημοτικού πρακτικά. Της το άνοιξε η μαμά της πριν 2 χρόνια(!) δηλώνοντάς την 18 χρονών κι έτσι τώρα φαίνεται 20.
σωστός ως προς την κόρη.
με τη μαμά πώς την πάτησες ;

Τι εννοεις τυπε;
αυτό. Ψώνισε από σβέρκο ο Φόσι.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 11 Σεπ 2019, 10:12
Ασέβαστος έγραψε: 11 Σεπ 2019, 10:05

Για κρυφά εννοείται. Τώρα τι θα απαντούσες;θα διαβαζες το ημερολόγιο του παιδιού σου κρυφα;
οχι.

εκτος ισως απο τιποτε εξτριμ καταστασεις, οπου π.χ. θα ειχε κανει καμμια αποπειρα αυτοκτονιας η ξερογωτιαλλο, και θα ηταν ζητημα ζωης και θανατου να ξερω τι σκεφτεται.

αν εχεις μεγαλωσει σωστα το παιδι σου, οτιδηποτε σημαντικο θα μπορουσες να μαθεις απο το ημερολογιο, το ξερεις ηδη, γιατι σε εμπιστευεται και στο εχει πει. δεν εχεις λογο να διαβασεις, για να μαθεις τιποτα ασημαντες προεφηβικες σαχλαμαρες και γκομενιλικια.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”