!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
-
Γραφικός
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
Γιατί ρε παίδες σας χαλνάει δηλαδίς να τα έχει μορφοποιήσει ελαφρώς; Τι αφαιρείται από το τελικό αποτέλεσμα; Να τα έχει να τα χαίρεται η κοπέλα.
-
Nero
άμα ήμουν σίγουρος από πριν ότι είναι ψεύτικα δε θα υπήρχε θέμα αλλά έχω ένα κολληματάκι: δε θέλω να μαθαίνω ποτέ πως έκανε το ταδε τρικ ο ταχυδακτυλουργός και στις ταινίες αποφεύγω να βλέπω τα backstage,πως γυρίστηκε κλπ. Χαλάει τη μαγεία. Στο κάτω κάτω όπως είπα, είναι πολύ καλά για να πεις ότι έγιναν απο ανθρώπινο χέρι αλλά αν έχει προχωρήσει τόσο επιστήμη τέλος πάντων, γιατί δεν το κάνουν όλες και βλέπουμε ακόμα αυτά τα στρόγγυλα πεπόνια που είναι λες και τα κόλλησε ο γιατρός στον κορμό με στόκο;Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:30Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον καημό. Ακόμη κι αν δεν είναι φυσικά, είναι πάρα πολύ ωραία.
- Eθνικοκοινωνιστης
ερχεται το μπαμ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero
Νταντάριο, λέγε
- Eθνικοκοινωνιστης
η πιο πανω εχει ασχημο βλεμμα,ειναι χοντροκομμενη και ασχημα φρυδια
φυσικα 2.5
φυσικα 2.5
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί στην περίπτωση της ανέβηκε μόνο ένα νούμερο και όχι 2 ή 3. Από φουλ c πήγε σε φουλ d. Δεν πήγε από το άπλο b στο double d. Οπότε τα cc που έβαλε είναι ελάχιστα σε σχέση με άλλες που ακούς πως βάλανε από κανένα 800αρι σε κάθε μεριά.Nero έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:35άμα ήμουν σίγουρος από πριν ότι είναι ψεύτικα δε θα υπήρχε θέμα αλλά έχω ένα κολληματάκι: δε θέλω να μαθαίνω ποτέ πως έκανε το ταδε τρικ ο ταχυδακτυλουργός και στις ταινίες αποφεύγω να βλέπω τα backstage,πως γυρίστηκε κλπ. Χαλάει τη μαγεία. Στο κάτω κάτω όπως είπα, είναι πολύ καλά για να πεις ότι έγιναν απο ανθρώπινο χέρι αλλά αν έχει προχωρήσει τόσο επιστήμη τέλος πάντων, γιατί δεν το κάνουν όλες και βλέπουμε ακόμα αυτά τα στρόγγυλα πεπόνια που είναι λες και τα κόλλησε ο γιατρός στον κορμό με στόκο;Gherschaagk έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:30Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον καημό. Ακόμη κι αν δεν είναι φυσικά, είναι πάρα πολύ ωραία.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Eθνικοκοινωνιστης
3αρι
μου θυμιζει κατι νεροβραστες με ταγιερ της δεκαετιας του 80 τυπου τολμη και γοητεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 11 Σεπ 2019, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ρέστα μου!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Nero
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:443αρι![]()
μου θυμιζει κατι νεροβραστες με ταγιερ της δεκαετιας του 80 τυπου τολμη και γοητεια![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδωλο

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γραφικός έγραψε: 11 Σεπ 2019, 00:32 Γιατί ρε παίδες σας χαλνάει δηλαδίς να τα έχει μορφοποιήσει ελαφρώς; Τι αφαιρείται από το τελικό αποτέλεσμα; Να τα έχει να τα χαίρεται η κοπέλα.
σκοπος ειναι να τα χαιρεται κανας αλλος, οχι μοναχη της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

αφου κοντευουμε να ξεμεινουμε απο αληθινες, ας βαλω μια ψευτικη.
η ντρουνα, ειναι ζωγραφισμενη ετσι ωστε να ειναι τελεια. δεν εχει κανενα απολυτως ψεγαδι, ειναι ακριβως οπως θαθελε καθε αντρας να ειναι η γυναικα διπλα του.
δεν υπαρχει περιθωριο για κατι λιγοτερο απο 10αρι. στο 9.9 αρχιζει να τρεμοπαιζει η βελονα του γκειομετρου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ήρθα να ενισχύσω....
Τελικά η γυναικάρα του Εθνι δεν υπάρχει ούτε ζωγραφιστή;
Τελικά η γυναικάρα του Εθνι δεν υπάρχει ούτε ζωγραφιστή;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έβαλε 2.5 στην Καρα ζορ-ελ ;;;;;; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nero
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1262 Προβολές
-