πλαστικο βυζι και φάτσα σπασμένης ινδιανας
Αλλά κωλαρα
4,5/10, ο εθνι θα βαζε 4
πλαστικο βυζι και φάτσα σπασμένης ινδιανας

Μα με SUV;;;Nero έγραψε: 10 Σεπ 2019, 19:56 Gherschaagk εσένα τώρα αυτός σε είπε suv. Εγώ θα ένοιωθα μεγάλη περηφάνια
κάτσε να ξαναδοκιμάσωMaspoli έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:30 Ξαναρώτησα κάτι σελίδες πριν αλλά δεν πήρα απάντηση. Την Ντανταριο τη βαθμολόγησε ο έθνι; Αν ναι, τι βαθμό έβαλε;

Όχι, απλά έχω μια δυσκολία να το χωνέψω.enaon έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:29 και εσύ όμως πολύ σκληρή, κίνηση επί τέσσερα, υπερυψωμένα, και εκτός δρόμου και βραδινής εξόδου.
θες να στο αναλύσει ε;
είναι πλαστικά τα μεμέ.
δεν νομίζω ότι είναι συμπάθεια, μην νιώθεις άβολα. Βάλε φώτο και αν σου βάλει 2 θα του πάρουμε το κρανίο άπαξ και διά παντός.Gherschaagk έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:35 Όχι, απλά έχω μια δυσκολία να το χωνέψω.
Δλδ, ο Έθνι με συμπαθεί ένα κατιτίς παραπάνω από τις άλλες εδώ μέσα..![]()
Όμως αν βάλω φώτο και δεν πω ότι είναι δικιά μου τον βλέπω να τη βαθμολογεί με κανένα 2άρι και να τα παίρνω στο κρανίο άπαξ και δια παντός.
Άσε μας κυρά μου
Αν δεν είναι συμπάθεια, τι είναι; Αντιπάθεια;enaon έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:39δεν νομίζω ότι είναι συμπάθεια, μην νιώθεις άβολα. Βάλε φώτο και αν σου βάλει 2 θα του πάρουμε το κρανίο άπαξ και διά παντός.Gherschaagk έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:35 Όχι, απλά έχω μια δυσκολία να το χωνέψω.
Δλδ, ο Έθνι με συμπαθεί ένα κατιτίς παραπάνω από τις άλλες εδώ μέσα..![]()
Όμως αν βάλω φώτο και δεν πω ότι είναι δικιά μου τον βλέπω να τη βαθμολογεί με κανένα 2άρι και να τα παίρνω στο κρανίο άπαξ και δια παντός.
άλλο δεν μπορείς να το δεχτείς άλλο το τι ισχύει.Nero έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:40δεν μπορώ να το δεχτώ
viewtopic.php?f=55&t=6064&hilit=daddario
σε τσουξε πολύ μπάρμπα ;
Με ενοχλεί το κόμπλεξ μαντάμακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Σεπ 2019, 21:46άλλο δεν μπορείς να το δεχτείς άλλο το τι ισχύει.
αλλά κουλ απόδεξου ότι σου αρέσουν ελάχιστα πλαστικά μεμέ κι όχι όλα.
(αν γουγλίσεις θα βρείς λινκ)
σε τσουξε πολύ μπάρμπα ;![]()
![]()