Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καλά ναι, μέχρι να πάρουνε μπρος αυτοί θα ζητήσουν στο τέλος συγγνώμη και θα αγκαλιαστούνε. Το κέρατο μου, θα δεις πουστο τέλος θα κάνουμε πολιτισμενές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ, το είπα, θα το δεις.
Αν ημασταν σε κανα τραπεζι μαζεμενοι θα ειχα πεταξει ενα "ωωωωωωωωωωω τι ειπε για τη μανα σου" εκει πανω στη βαβουρα και θα γινοταν της τρελης.Εδω δεν τραβαει το πραμα.
Εγώ το λέω στη δουλειά και απαντάει ο ένας στον άλλο και γίνεται της μουρλής
αλλά όχι για μανάδες.
Όχι, το τελευταιο ειναι αυτο. Ο παραλληλισμός στο ότι "επειδή σχολιάζω τα μοντέλια (που ειναι ενήλικα ατομα και πανε εκει με δική τους βουληση) δεν δικαιουμαι να μιλάω για 10χρονα που τα έχουν για προιόντα προβολής οι γονείς τους", ξερω 'γω. Ετσι το πηρα, γι' αυτο και ημουν τοσο εριστικος στη συνεχεια. Αν κανω λαθος, σορρυ.
Δεν καταπιέζω δικαιώματα βρε παπάρα! Σ' εμένα θα το προσάψεις αυτό; Που λέω ότι κι ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαιώματα;
Απλά προκλήσεις κάνω σε αυτά που θεωρώ κακώς κείμενα στο γαμωπολιτισμό μας και στη γαμωνοοτροπία μας!
Γιατί σκατάδες είμαστε ρε πάρτο χαμπάρι. θεωρούμε τον άνθρωπο αναλώσιμο.
Τα "παπάρα", " μαλάκα" κλπ θα τα πω και σε όσους συμπαθώ (δεν τους λες και φιλαράκια. Τι φιλία; Σιγά) και σε όσους αντιπαθώ. Είναι χαρακτηριστικό μου. ότι μιλάω ελεύθερα όπως σκέφτομαι και ότι δεν ωφελεί κανένα κόσκινο.
Θα λεγα να πάμε να τα σβήσουμε ή να τα διορθώσουμε για να μην τα δουν αυτοί εκεί πάνω. Από την άλλη μπορεί να είναι καλό και να τ' αφήσουμε για φαίνεται ως παράδειγμα πως αν υπάρχει θέληση γυρνάει θετικά το πράγμα. Το κακό είναι ότι εμένα μ' εχουν στη μπούκα κι όταν κάνω κρα με τη μία χτυπάει το καμπανάκι τους και με μπανάρουν. Εδώ μπανάρανε τον άλλον για δίμηνο επειδή είπε για τη μάνα μου την πόρνη κλπ αλλά μπανάρανε κι έμενα γιατί απάντησα αρχίδι πουστράκι κλπ της στιγμής. (Σκέφτομαι βέβαια πως λειτούργησε και κάτι άλλο. Εδώ μπανάραμε το χρήστη που μας είναι συμπαθής χρόνια και τον έχουμε δεχτεί και μοιραζόμαστε γούστα, θα αφήσουμε τον χαοτικό που μας ταράζει συνεχώς με το ύφος του; Λέω τώρα).
Ό, τι θες. Άμα θέτεις θέματα εγωισμού και τι θα φαίνεται μπορώ να τα διορθώσω. και το μπαγλαμα αλλά και το ότι σου λέω γιατί ο είσαι ο κατώτερος και ο άθλιος που κάνει αυτό και κείνο κλπ κλπ και μια σημειολογία που σε ενοχλεί τέλος πάντων.
Όχι, τίποτα να μη διορθωθεί/σβηστεί. Είσαι σωστός και ντρέτος. Απλα δεν σε παρακολουθώ καθολου εδώ μεσα και δεν ξερω να αναγνωρίζω σωστά το ύφος γραφής σου. Παρεξήγησα.
Spoiler
Μαλακία τωρα που τους δώσαμε χάπι εντ, ειναι αντιεμπορικό αυτό, αλλά δεν πειράζει.
Καλά ναι, μέχρι να πάρουνε μπρος αυτοί θα ζητήσουν στο τέλος συγγνώμη και θα αγκαλιαστούνε. Το κέρατο μου, θα δεις πουστο τέλος θα κάνουμε πολιτισμενές συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ, το είπα, θα το δεις.
Αν ημασταν σε κανα τραπεζι μαζεμενοι θα ειχα πεταξει ενα "ωωωωωωωωωωω τι ειπε για τη μανα σου" εκει πανω στη βαβουρα και θα γινοταν της τρελης.Εδω δεν τραβαει το πραμα.
αλλά όχι για μανάδες.
Λογικό, αν τις σπιουνιές τις βάζει γκόμενα, ειναι μακράν χειρότερο. Μην το κάνετε, ξύνετε βαθύτατες εγωιστικές πληγές τωναντρώνε και μπορει να εξελιχθεί σε φονικό η φάση Αν απ την άλλη, τις βάζει πσωλαραίος, ψιλοχέστηκες, δεν ασχολείσαι καν πολλες φορες.
Spoiler
Ποσο μαλλον αν ειναι και αεκτζής. Του απαντάς "τράβα φτιαξε ομαδα πρώτα και μετά μιλα", και εκει τελειωνει εντελώς το πανηγύρι.
αλλά όχι για μανάδες.
Λογικό, αν τις σπιουνιές τις βάζει γκόμενα, ειναι μακράν χειρότερο. Μην το κάνετε, ξύνετε βαθύτατες εγωιστικές πληγές τωναντρώνε και μπορει να εξελιχθεί σε φονικό η φάση Αν απ την άλλη, τις βάζει πσωλαραίος, ψιλοχέστηκες, δεν ασχολείσαι καν πολλες φορες.
Spoiler
Ποσο μαλλον αν ειναι και αεκτζής. Του απαντάς "τράβα φτιαξε ομαδα πρώτα και μετά μιλα", και εκει τελειωνει εντελώς το πανηγύρι.
Εννοείται χτυπάω στο ευαίσθητο σημείο. Ειδικά της ιεραρχίας. Αλλιώς δεν έχει πλάκα