Τι θα πει αναγκη; Αφου μαρεσουν. Δε σε καταλαβαινω. Διαφωνει η κοινωνια; Καταπατω καποιο ταμπου;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:38Οχι, αυτα τα κανεις στα 20 ή στα 70 αν θες να ξεχνας τα γηρατια σου.
Εσυ δεν εχεις αναγκη απο τετοια,ουτε καν σαν φαντασιωση.
Κανε οτι σου λεω. Οπου και να πας,δεν εχει σημασια,απο τον εαυτο σου δεν ξεφευγεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
-
Ορέστης 35
Re: Πως να εκμεταλλευτω το υπολοιπο καλοκαιριου;
Ρε μλκ ορεστη για να κανεις παρτουζες με ρωσιδες χρειαζεσαι λεφτα και κοκαινες.
Που θα τα βρεις τα λεφτα εαν δεν δουλευεις;
-
Ορέστης 35
Θελω να δω που το παει ο υπερκουλ.Pedro έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:45 Ρε μλκ ορεστη για να κανεις παρτουζες με ρωσιδες χρειαζεσαι λεφτα και κοκαινες.
- Υπερκουλτουριάρης
Νομιζεις, μια φαντασιωση ειναι,ενα απωθημενο. Δεν αλλαζουν πολλα, αν γαμησεις μια,πεντε ή εκατο γκομενες ετσι. Νομιζεις οι καμμενοι που γραφουν στο bourdela. com βρισκουν καμια nirvana; Κλαίν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:44Τι θα πει αναγκη; Αφου μαρεσουν. Δε σε καταλαβαινω. Διαφωνει η κοινωνια; Καταπατω καποιο ταμπου;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:38Οχι, αυτα τα κανεις στα 20 ή στα 70 αν θες να ξεχνας τα γηρατια σου.
Κανε οτι σου λεω. Οπου και να πας,δεν εχει σημασια,απο τον εαυτο σου δεν ξεφευγεις.
Βαλε simple man, απο lynyrd skynyrd καλα τα λενε.
-
Ορέστης 35
Τι νομιζω ρε συ; Αυτα τα πραγματα δε χωρανε αμφιβολια. Διαφορετικα μπορει να νομιζω οτι μου αρεσουν οι γυναικες γενικοτερα. Μπορει να ειμαι γκευ και να μην το ξερω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:01Νομιζεις, μια φαντασιωση ειναι,ενα απωθημενο. Δεν αλλαζουν πολλα, αν γαμησεις μια,πεντε ή εκατο γκομενες ετσι. Νομιζεις οι καμμενοι που γραφουν στο bourdela. com βρισκουν καμια nirvana; Κλαίν.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:44Τι θα πει αναγκη; Αφου μαρεσουν. Δε σε καταλαβαινω. Διαφωνει η κοινωνια; Καταπατω καποιο ταμπου;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 22:38
Οχι, αυτα τα κανεις στα 20 ή στα 70 αν θες να ξεχνας τα γηρατια σου.
Βαλε simple man, απο lynyrd skynyrd καλα τα λενε.
Ακου φιλε μου, μονογαμια του εφικτου δεν εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια της ανθρωποτητας. Η οδος Φυλης ειναι πρωι μεσημερι βραδυ γεματη παντρεμενους που παντρευτηκαν γιατι επρεπε, αυτην που ηταν εφικτο να παντρευτουν. Και αν πεσει διαφημιση για κανα καινουριο 18χρονο ρωσιδι, κανουν ουρα στο μπουρδελο και τσακωνονται με τα εικοσαευρα στο χερι ποιος θα πρωτοπληρωσει.
Ενας τετοιος υποκριτης θες να γινω; Ενα λαμογιο που το παιζει νοικοκυρης στα ματια της σκατοκοινωνιας και κρυφογαμαει στα μπουρδελα ή σε ακριβοτερες κατηγοριες αν τον παιρνει οικονομικα;
Ο ανθρωπος ειναι μονογαμικος οταν το νιωθει και για οσο το νιωθει. Δεν υπακουει στα πρεπει το συναισθημα.
Το ταξιδι μου στην Ιο μου αποκαλυψε οτι ειμαι ακομα αρκετα ρομαντικος και επιρρεπης στο να ερωτευθω.
Ταυτοχρονα εχω και καποιο γονιδιο περιπετειας μεσα μου. Ισως το πηρα απ τον πατερα μου.
Δεν ξερω που με οδηγουν αυτα, σιγουρα οχι στην υποκριτικη ζωη που ζουν οι περισσοτεροι Ελληνες. Στα μπουρδελα οσες φορες πηγα, μπηκα χαρουμενος και βγηκα αδειος και θλιμμενος, γιατι εκει δεν υπαρχει ποτε ερωτισμος και σπανια βλεπεις κατι αληθινο. Χιλιες φορες ξαπλωμενος στην ξαπλωστρα του Φαραουτ να παρακουθω τους αλλους να καμακωνουν και να χορευουν με τις Γαλλιδες, να ειμαι δηλαδη θεατης σε κατι ομορφο και αληθινο, παρα να συμνετεχω σε κατι ψευτικο.
Οι παντρεμενοι που παντρευτηκαν λογω εφικτοτητας, εχουν αποκτηνωθει, δεν τους νοιαζει.
- Eθνικοκοινωνιστης
ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε
διαχρονικο και παντα αποτελεσματικο ρητο Ορεστη
διαχρονικο και παντα αποτελεσματικο ρητο Ορεστη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:34 ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε
διαχρονικο και παντα αποτελεσματικο ρητο Ορεστη![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
o νοικοκυραιος ειναι το βγεδυλγμα και η ριζα της καταπτωσης σε ολα τα επιπεδα της γιολαντας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υπερκουλτουριάρης
Ορεστη μιλησες, εισαι ρομαντικος ανθρωπος, οχι πουτανιαρης.
Βρες δουλεια, βρες γκονενα,αυτο βασικα θελω να πω.
-
Ορέστης 35
Με αηδιαζουν. Ακομα και οι φατσες τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:43 o νοικοκυραιος ειναι το βγεδυλγμα και η ριζα της καταπτωσης σε ολα τα επιπεδα της γιολαντας![]()
- hellegennes
Εξαρτάται σε ποια χώρα ζεις. Στην Αμερική είναι ακόμα Καλοκαίρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ναι αλλά εμείς αναφερόμαστε στην Ελλάδα. Φθινόπωροhellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:50Εξαρτάται σε ποια χώρα ζεις. Στην Αμερική είναι ακόμα Καλοκαίρι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ε, ενταξει, αυτα καλα ειναι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:47 Ορεστη μιλησες, εισαι ρομαντικος ανθρωπος, οχι πουτανιαρης.
Θελω να βρω μια δουλεια που θα με φερνει σε επαφη με τουριστριες. Σκεφτομαι να κανω το σπιτι στο χωριο ενοικιαζομενα δωματια, αλλα υπαρχουν προβληματα ιδιοκτησιας.
-
Ορέστης 35
Παρεπιπτοντως πετυχα στο τιντερ μια γκομενα που ειδα στην παραλια γυμνιστων. Ειναι βιολογος.
Σατανικό!Γραφικός έγραψε: 07 Σεπ 2019, 17:511. Φαντάσου την ιδανική κατάσταση που θα ήθελες να είσαι. Γράψτη σε ένα χαρτί.Ορέστης 35 έγραψε: 07 Σεπ 2019, 15:10 Επειδη και ο Σεπτεμβρης καλοκαιρι ειναι και επειδη δεν εχω υποχρεωσεις, πως με συμβουλευετε να εκμεταλλευτω τον υπολοιπο μηνα;
2. Αναλογίσου τι σε εμποδίζει να είσαι σε αυτή.
3. Βρες πώς θα ξεπεράσεις τα εμπόδια ώστε να την προσεγγίσεις όσο γίνεται περισσότερο.
4. Άρχισε να τα προσπερνάς.
5. Βολέψου με την καλύτερη δυνατή απομίμηση της ιδανικής κατάστασης.