Φρέσκια σάρκα και προστυχιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο έθνι μας γλεντάει
Re: Ο έθνι μας γλεντάει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
istoria m amartia m
τα χαλιά ή κάτι άλλο, Δάσκαλε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:36τιναξε και τα δικα σου μπροστα τηςistoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:32τυπε 7:16 ετσι τιναζει τα χαλια μια γειτονισσα μου, να κανω κονε;![]()
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
istoria m amartia m
b.u.m.p.istoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:38καποιος/καποια/βλατζή να μου στειλει τι ειχε ανεβασει ο τυπος, ευχαριστώ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το παραπάνω ξανθοτσοντικό όπως το γέννησε η μαμάκα του. Δεν ηταν και κανενα μυστικό απο την κρύπτη, αν τη γουγλαρεις καταλλήλως θα σου βγαλει μια ντουζίνα νουντιές της. Ε, μία απ'ολες αυτες ανεβασεistoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:39b.u.m.p.istoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:38καποιος/καποια/βλατζή να μου στειλει τι ειχε ανεβασει ο τυπος, ευχαριστώ
- Eθνικοκοινωνιστης
τα χαλια νερο τα χαλια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μπορώ από το κινητόistoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:39b.u.m.p.istoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:38καποιος/καποια/βλατζή να μου στειλει τι ειχε ανεβασει ο τυπος, ευχαριστώ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
istoria m amartia m
ρε δε δινω δεκαρα λεμε, εφτασα 46 χρονω και δεν εχω πληρωσει ποτε, τιποτα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2019, 19:46αρα πληρωνεις περισσοτερα για την ιδια (και χειροτερη) ποιοτηταΑσέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2019, 19:42Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2019, 19:18
και μετα απορειτε γιατι πληρωνετε πανακριβα το καθε δειγμα γυναικας που παλαιοτερα δεν θα αξιζε ουτε το 1/10 των χρηματων![]()
ε, ψιτ, δεν πλερωνουμε![]()
![]()
και τι ειναι αυτο το "ποιοτητα"; αυτο που βαθμολογεις εσυ; αυτο μαστορη ειναι η εξωτερικη εικονα, και οι καλυτεροι στην βαθμολογηση εξωτερικης εικονας γυναικων, ειναι συνηθως πουστηδοι, αν το ξερεις
γω μετρηση ποιοτητας και βαθμολογια δεν μπορω να δωσω, α δε γαμησω πρωτα. τι να μου λενε τα 5αρια και τα 8αρια και λοιπες σαχλαμαρες των αγαμητων, που το μονο που ξερουν ειναι να κοιταζουν. αμα δεν πεσει πουτσα, βαθμο δεν εχει. καθηστε σεις να γεμιζετε τα ματια σας με βυζια και κωλους που δεν θα αγγιξετε ποτε, και να βαθμολογειτε, δηθεν υπερανω.
εμεις οι κανονικοι ανθρωποι, κουτουπωνουμε, γλυφουμε, μπηγουμε, περναμε οσο καλυτερα μπορουμε,με αληθινες γυναικες με σαρκα και οστα, οχι εικονες. και μετα βαζουμε και κανα βαθμο, τον οποιο παντα τον κραταμε στο μυαλο μας, δεν εχουμε λογο να τον δηλωσουμε στον κοσμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
istoria m amartia m
να σαι καλα τυπε
vantono έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:41το παραπάνω ξανθοτσοντικό όπως το γέννησε η μαμάκα του. Δεν ηταν και κανενα μυστικό απο την κρύπτη, αν τη γουγλαρεις καταλλήλως θα σου βγαλει μια ντουζίνα νουντιές της. Ε, μία απ'ολες αυτες ανεβασεistoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:39b.u.m.p.istoria m amartia m έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:38
καποιος/καποια/βλατζή να μου στειλει τι ειχε ανεβασει ο τυπος, ευχαριστώ![]()

- Eθνικοκοινωνιστης
ελληνιολοι αιδοιοδουλοι
οσο τους τσιγκλας τοσα περισσοτερα ομολογουν για την θλιβερη τους καταντια
τοσο βαρετα
τοσο βαρετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 06 Σεπ 2019, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
istoria m amartia m
τα μισά να μου λεγε......Ασέβαστος έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:44
και τι ειναι αυτο το "ποιοτητα"; αυτο που βαθμολογεις εσυ; αυτο μαστορη ειναι η εξωτερικη εικονα, και οι καλυτεροι στην βαθμολογηση εξωτερικης εικονας γυναικων, ειναι συνηθως πουστηδοι, αν το ξερεις
-
Nero
όχι μόνο δεν ανασκευάζεις αλλά κάνεις και double down. Μέχρι τώρα είσαι μόνος σου με τον Αλμπρέχτη που ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερα γούστα. Περιμένουμε να μπούνε τα κορίτσια του νήματος να κρίνουν

-
istoria m amartia m
Έθνι ,ξέρω τι θεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2019, 20:46 ελληνιολοι αιδοιοδουλοι
τοσο βαρετα![]()
Spoiler
Την Pj Harvey τη γυναικάρα την έβαλε κανεις;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-