Λυπαμαι αλλα δεν καταλαβαιννω. Ξερεις. Ερορ 4ο4005
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
-
istoria m amartia m
έτσι είναι οι νεοδημοκράτες, μιλάνε με γρίφους , τύπε
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Προβάλλεις την δική σου καταπιεσμένη αμφιταλεντευόμενη βούληση σε μορφή ερώτησης σε έναν άλλον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτο,απο οσο γνωριζω στην ψυχολογια ονομαζεται προβολικη ταυτικη και οχο σκετο προβολη. Εκτος κι αν χρησιμοποιειται και δεν το ξερω.
σοφόν το σαφές.istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:34 έτσι είναι οι νεοδημοκράτες, μιλάνε με γρίφους , τύπε
Άσε τα μισόλογα τώρα και πες, γιατί το κάνεις αυτό, την αλήθεια.
.
.
-
istoria m amartia m
τύποι, χαβαλέ θα κάνουμε εδω περα ή ψυχολογία και γεωμετρία ξέρωγω;Pedro έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:40Αυτο,απο οσο γνωριζω στην ψυχολογια ονομαζεται προβολικη ταυτικη και οχο σκετο προβολη. Εκτος κι αν χρησιμοποιειται και δεν το ξερω.
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Ο,τι γουσταρουμε θακανουμε,πλην απο προσβολη σε αλλα μελη κλπ κλπ.istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:43τύποι, χαβαλέ θα κάνουμε εδω περα ή ψυχολογία και γεωμετρία ξέρωγω;
Σιγα μην μπαινω και συγκεκριμενες ωρες για να σε ευχαριστησω..
Επισης,κατσε να κανω κανα δυο ποστ σε αλλα νηματα,να δεις τι χαβαλε θα εχει με την συς.
Εκαψες κι εσυ φλαντζες; Αρχιζεις να κλαταρεις; Τι φαση; Μεταδοτικο ειναι;sys3x έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:42σοφόν το σαφές.istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:34 έτσι είναι οι νεοδημοκράτες, μιλάνε με γρίφους , τύπε
Άσε τα μισόλογα τώρα και πες, γιατί το κάνεις αυτό, την αλήθεια.
istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:43τύποι, χαβαλέ θα κάνουμε εδω περα ή ψυχολογία και γεωμετρία ξέρωγω;
Η ψυχολογία δεν χαβαλές; Σοβαρά μιλάς τώρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πες το κιέτσι.Pedro έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:40Αυτο,απο οσο γνωριζω στην ψυχολογια ονομαζεται προβολικη ταυτικη και οχο σκετο προβολη. Εκτος κι αν χρησιμοποιειται και δεν το ξερω.
.
.
Δε μπορεί να καεί το καμένο, και μια και είπα καμένο, ποιος σε είπε ρε καμένε να μην κάνεις ότι γουστάρεις να τον γαμήσω;Pedro έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:48Εκαψες κι εσυ φλαντζες; Αρχιζεις να κλαταρεις; Τι φαση; Μεταδοτικο ειναι;sys3x έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:42σοφόν το σαφές.istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:34 έτσι είναι οι νεοδημοκράτες, μιλάνε με γρίφους , τύπε
Άσε τα μισόλογα τώρα και πες, γιατί το κάνεις αυτό, την αλήθεια.![]()
.
.
Ψαχνεις ευκαιρια - δικαιολογια να γαμησεις ε;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2019, 00:04Δε μπορεί να καεί το καμένο, και μια και είπα καμένο, ποιος σε είπε ρε καμένε να μην κάνεις ότι γουστάρεις να τον γαμήσω;
Έλα ρε, αυτό το κάνω συνεχώς εγώ γι αυτό το ξέρω, καθόμαστε με τον παιδικό άσπονδο φίλο μου πχ και περνάνε γκομενάκια πασαρέλα από μπροστά μας ή βλέπουμε καμιά ταινία ξέρωγω και συνεχώς τον ρωτάω, την γαμούσες αυτήν; την γαμούσες αυτήν; ακόμη και για τους μούναρους ε, ξέρω τι σε λέω.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:50istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:43τύποι, χαβαλέ θα κάνουμε εδω περα ή ψυχολογία και γεωμετρία ξέρωγω;Pedro έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:40
Αυτο,απο οσο γνωριζω στην ψυχολογια ονομαζεται προβολικη ταυτικη και οχο σκετο προβολη. Εκτος κι αν χρησιμοποιειται και δεν το ξερω.
.
.
Όχι ρε, δε γαμάω αφού λέμε.
.
.
Η προβολικη ταυτιση δεν ειναι ακριβως αυτο. Ισως αυτο που λες εσυ προβολη να ειναι διαφορετικοsys3x έγραψε: 06 Σεπ 2019, 00:08Έλα ρε, αυτό το κάνω συνεχώς εγώ γι αυτό το ξέρω, καθόμαστε με τον παιδικό άσπονδο φίλο μου πχ και περνάνε γκομενάκια πασαρέλα από μπροστά μας ή βλέπουμε καμιά ταινία ξέρωγω και συνεχώς τον ρωτάω, την γαμούσες αυτήν; την γαμούσες αυτήν; ακόμη και για τους μούναρους ε, ξέρω τι σε λέω.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:50istoria m amartia m έγραψε: 05 Σεπ 2019, 23:43
τύποι, χαβαλέ θα κάνουμε εδω περα ή ψυχολογία και γεωμετρία ξέρωγω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider