!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
casper quantum
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
περαστικά ρε Φαντασματάκι!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Επιβάτη;casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:58 Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
casper quantum
Τι δεν σου άρεσε μάτια μου;vagabondo έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:08Επιβάτη;casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:58 Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.![]()
Αεροσυνοδός, αυτιά μου;casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:10Τι δεν σου άρεσε μάτια μου;vagabondo έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:08Επιβάτη;casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:58 Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.![]()
Occasio facit furem
-
casper quantum
Χαχα. Όχι μυτούλα μου.vagabondo έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:11Αεροσυνοδός, αυτιά μου;
Κατι άλλο.
Αλλά δεν σου λέω.
Εντάξει, μυτούλα όμως δεν την λες.casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:13Χαχα. Όχι μυτούλα μου.
Κατι άλλο.
Αλλά δεν σου λέω.
![]()
Occasio facit furem
-
casper quantum
Σουτ! Μίλησα.vagabondo έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:15Εντάξει, μυτούλα όμως δεν την λες.![]()
-
Ορέστης 35
Οχι ρε κασπερακι! Περαστικα και χωρις επιστροφη να ειναι αυτα! Δεν ξερω τι παιζει με τη δουλεια, αλλα δεν ειναι πιο σημαντικη απ την υγεια. Να προσεχεις τον εαυτο σου!casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:58 Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.
-
casper quantum
Ευχαριστώ Ορεστάκο μου. Δίκιο έχεις. Άντε να σας ακούσω... Πφφ ναι πρέπει. Φτάνει πια. Ταρακουνήθηκα.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:18Οχι ρε κασπερακι! Περαστικα και χωρις επιστροφη να ειναι αυτα! Δεν ξερω τι παιζει με τη δουλεια, αλλα δεν ειναι πιο σημαντικη απ την υγεια. Να προσεχεις τον εαυτο σου!casper quantum έγραψε: 26 Μάιος 2018, 01:58 Εδώ και μια βδομάδα είμαι άρρωστη, πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μέχρι που προχθές κατέληξα νοσοκομείο. Μου είπαν να μου γράψουν 2 μέρες άδεια μαζί με πιο δυνατά φάρμακα αλλά το πρώτο δεν το δέχτηκα. Σήμερα οι τελευταίες 2 ώρες στη δουλειά μέχρι να φύγω ήτανε ό,τι πιο μαρτυρικό έχω περάσει. Να πρέπει να μιλάς, να κοιτάς, να κινείσαι, να εξηγείς τα αυτονόητα στον κάθε βαρεμένο επιβάτη, όταν ήδη επι ώρες ΠΟΝΑΣ και λες από μέσα σου "τώρα θα πέσω κάτω", "όχι, τώρα", "όχι άντεξε, λίγο έμεινε".. Μέχρι και το νερό μου έφερνε αναγούλα. Με το που σχόλασα δεν μπορούσα να πάω μέχρι το αυτοκίνητο. Ήρθαν και με πήραν. Επί 2 ώρες έκλαιγα ασταμάτητα και σταμάτησε η αναπνοή μου από τον πόνο. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εκτιμάς όσο τίποτε άλλο στον κόσμο την υγεία σου.![]()
-
Ορέστης 35
Να θυμασε οτι δεν υπαρχει πετυχημενος επιχειρηματιας που δεν καταστραφηκε και εμεινε ταπι.
Το διδαγμα εχει ισχυ παντου.
Τα λεφτα, οι καριερες, οι δουλειες, οι σπουδες... ξαναγινονται. Η υγεια οχι παντα.
Και οι ανθρωποι στους οποιους εχουμε υποχρεωση και θελουμε να φανουμε ανταξιοι, ειναι βεβαιο οτι δειχνουν κατανοηση σε θεματα υγειας. Εκτος αν ειναι εκμεταλλευτες. Σε αυτη την περιπτωση δεν αναγνωριζουν τιποτα και μολις σταματησεις να τους εισαι χρησιμη, γιατι αρρωστησες εξ αιτιας τους, σε εχουν ξεχασει το επομενο δευτερολεπτο. Κοιτα τον εαυτο σου λοιπον, γιατι δεν θα το κανει κανενας αλλος.

Το διδαγμα εχει ισχυ παντου.
Τα λεφτα, οι καριερες, οι δουλειες, οι σπουδες... ξαναγινονται. Η υγεια οχι παντα.
Και οι ανθρωποι στους οποιους εχουμε υποχρεωση και θελουμε να φανουμε ανταξιοι, ειναι βεβαιο οτι δειχνουν κατανοηση σε θεματα υγειας. Εκτος αν ειναι εκμεταλλευτες. Σε αυτη την περιπτωση δεν αναγνωριζουν τιποτα και μολις σταματησεις να τους εισαι χρησιμη, γιατι αρρωστησες εξ αιτιας τους, σε εχουν ξεχασει το επομενο δευτερολεπτο. Κοιτα τον εαυτο σου λοιπον, γιατι δεν θα το κανει κανενας αλλος.
-
casper quantum
Πόοοσο δίκιο έχεις βρε Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2018, 02:32
Ευχαριστώ πολύ πολύ που μου τα θύμησες.
Χρειαζόμουνα να τα ακούσω και ειδικά σήμερα υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναταλαιπωρήσω τόσο.
στο ίδιο κλίμα
αλλά σε άλλο μέρος, σε άλλο χώρο, με άλλο τρόπο
όλα κατέληξαν στο χειρότερο και απευκταίο
καλό ταξίδι
αλλά σε άλλο μέρος, σε άλλο χώρο, με άλλο τρόπο
όλα κατέληξαν στο χειρότερο και απευκταίο
καλό ταξίδι
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund