!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Δεν μας έχει πει ο Αρίστος, τι δουλειές του έδωσε ο Σύριζα και αν τον έβαλαν σε κάποια θέση. 
Re: Έξαλλοι οι σαμαρικοί με τον Μητσοτάκη απειλούν να τον ανατρέψουν όπως τον πατέρα του
Μηχανικός έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:12 Δεν μας έχει πει ο Αρίστος, τι δουλειές του έδωσε ο Σύριζα και αν τον έβαλαν σε κάποια θέση.![]()
Ειμαι του ιδιωτικου τομεα ρε ματια μου και τα λεφτα που βγαζω δεν τα βγαζει πιθανως και ναυαρχος.
.
Επισης με τον ΣΥΡΙΖΑ εχουμε πολυ διαφορετικες θεσεις σε διεθνη θεματα.
Πιχι για μενα Τραμπ, Τζονσον και Σαλβινι ειναι αντιπαγκοσμιοποιητες ηρωες και το εχω υποστηριξει σε δεκαδες αρθρα.
Αν ημουν ενεργουμενο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μου επετρεπαν να γραφω τετοια πραγματα.
.
Πιχι για μενα Τραμπ, Τζονσον και Σαλβινι ειναι αντιπαγκοσμιοποιητες ηρωες και το εχω υποστηριξει σε δεκαδες αρθρα.
Αν ημουν ενεργουμενο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μου επετρεπαν να γραφω τετοια πραγματα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Σεπ 2019, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η αναζήτηση βρήκε 3 εγγραφές: Κωνσταντινος ΠαπαδοπουλοςΑρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 20:51 Για καντο ρε μαχαλομαγκα και ψευτονταη για να δουμε τι θα πει ο Admin.
Eχω δημοσιευσει αρθρα μου εδω μεσα σαν Κωνσταντινος Παπαδοπουλος και εχουν φτασει τις δεκαδες σελιδες.
Μηπως ξεχασες οτι συμμετειχες κι εσυ στα σχετικα νηματα;
.
search.php?keywords=%CE%9A%CF%89%CE%BD% ... E%BF%CF%82
Άρθρα δεν βλέπω, αλητόμαγκα, ψεύτη και συριζοπροπαγάνδα!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιατί στον ιδιωτικό τομέα δεν έδινε δουλειές ο Σύριζα;
Εγώ ξέρω κάποιους εργολάβους δημοσίων έργων που πήραν δουλειές χωρίς διαγωνισμούς λόγω του κατεπείγοντος.
Άλλο είπα, το ότι έχεις δηλώσει το όνομά σου για να προωθήσεις τη... "δουλειά" σου, δεν θα μας υποχρεώνει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να σε κοροϊδεύουμε. Αυτό ζητάς.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:09 Δεν χρησιμοποιω το ονομα μου η αλλη προσωπικη πληροφορια στο προφιλ μου. Ουτε βαζω ιστοσελιδα στην υπογραφη.
Επωνυμα αρθρα δικα μου ομως μου εχει επιτραπει να δημοσιευσω και εφτασαν δεκαδες σελιδες.
Αν ΚΑΙ αυτο αντιβαινει καποιον ορο λειτουργιας να μου το πειτε και θα φροντισω να τα δημοσιευει καποιος τριτος απο εδω και περα.
.
Και παίρνεις πούλο
Υπερβολή. Δεν θεωρείσαι νορμάλ άνθρωπος αν γράφεις για πυραμίδες και μεγαλιθικούς κατασκευαστές
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Nandros
Κατά σύμπτωση σε μέσα συνεργαζόμενα με τον σύριζα ή φερέφωνα του. Σωστά;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:19Η αναζήτηση βρήκε 3 εγγραφές: Κωνσταντινος ΠαπαδοπουλοςΑρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 20:51 Για καντο ρε μαχαλομαγκα και ψευτονταη για να δουμε τι θα πει ο Admin.
Eχω δημοσιευσει αρθρα μου εδω μεσα σαν Κωνσταντινος Παπαδοπουλος και εχουν φτασει τις δεκαδες σελιδες.
Μηπως ξεχασες οτι συμμετειχες κι εσυ στα σχετικα νηματα;
.
search.php?keywords=%CE%9A%CF%89%CE%BD% ... E%BF%CF%82
Άρθρα δεν βλέπω, αλητόμαγκα, ψεύτη και συριζοπροπαγάνδα!
Στα τριβω στη μουρη ψευτονταη, πινε και κανενα χαμομηλακι γιατι κοβω να σε εχει ρημαξει η υπερταση.
Τουλαχιστον στο ενα συμμετειχες κι εσυ αλλα εχεις παθει και ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.
viewtopic.php?t=13140
viewtopic.php?f=29&t=13353&start=255#p772667
.
Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:21Κατά σύμπτωση σε μέσα συνεργαζόμενα με τον σύριζα ή φερέφωνα του. Σωστά;
Παππουλη δεν εχω κοινες θεσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνη θεματα και ευρωπαικα.
.
- Nandros
Αυτό προσπαθεί να επιβάλει. Θυμάσαι το άλλο που με απειλούσε με μηνύσεις, αγωγές και δεν ξέρω τί άλλο;elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:20Άλλο είπα, το ότι έχεις δηλώσει το όνομά σου για να προωθήσεις τη... "δουλειά" σου, δεν θα μας υποχρεώνει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να σε κοροϊδεύουμε. Αυτό ζητάς.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:09 Δεν χρησιμοποιω το ονομα μου η αλλη προσωπικη πληροφορια στο προφιλ μου. Ουτε βαζω ιστοσελιδα στην υπογραφη.
Επωνυμα αρθρα δικα μου ομως μου εχει επιτραπει να δημοσιευσω και εφτασαν δεκαδες σελιδες.
Αν ΚΑΙ αυτο αντιβαινει καποιον ορο λειτουργιας να μου το πειτε και θα φροντισω να τα δημοσιευει καποιος τριτος απο εδω και περα.
.
Και παίρνεις πούλο
Υπερβολή. Δεν θεωρείσαι νορμάλ άνθρωπος αν γράφεις για πυραμίδες και μεγαλιθικούς κατασκευαστές
.
Nαι, αλλά για αυτά απαιτούνται χρήματα οπότε...Nandros έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:25Αυτό προσπαθεί να επιβάλει. Θυμάσαι το άλλο που με απειλούσε με μηνύσεις, αγωγές και δεν ξέρω τί άλλο;elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:20Άλλο είπα, το ότι έχεις δηλώσει το όνομά σου για να προωθήσεις τη... "δουλειά" σου, δεν θα μας υποχρεώνει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να σε κοροϊδεύουμε. Αυτό ζητάς.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:09 Δεν χρησιμοποιω το ονομα μου η αλλη προσωπικη πληροφορια στο προφιλ μου. Ουτε βαζω ιστοσελιδα στην υπογραφη.
.
Και παίρνεις πούλο
Υπερβολή. Δεν θεωρείσαι νορμάλ άνθρωπος αν γράφεις για πυραμίδες και μεγαλιθικούς κατασκευαστές![]()
.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Γραφικός θεωρείσαι, αλλά όχι κακός και ανήθικος άνθρωπος. Πάντως θεωρείσαι άνθρωπος.elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:20Υπερβολή. Δεν θεωρείσαι νορμάλ άνθρωπος αν γράφεις για πυραμίδες και μεγαλιθικούς κατασκευαστές
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:20Άλλο είπα, το ότι έχεις δηλώσει το όνομά σου για να προωθήσεις τη... "δουλειά" σου, δεν θα μας υποχρεώνει να κάνουμε το ίδιο αν θέλουμε να σε κοροϊδεύουμε. Αυτό ζητάς.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:09 Δεν χρησιμοποιω το ονομα μου η αλλη προσωπικη πληροφορια στο προφιλ μου. Ουτε βαζω ιστοσελιδα στην υπογραφη.
.
Και παίρνεις πούλο
Οχι δεν ειπες αλλο, ειπες οτι παραβιαζω κανονα του πχορουμ κι εγω δεν βλεπω να παραβιαζω κατι.
Τωρα αν θες να κοροιδευεις καλυμμενος πισω απο το πληκτρολογιο καντο. Θα ανταποδιδω εγω χωρις να κρυβομαι γιατι ξερεις μπουλη ποιος θα στη λεει.
.
Δεν είπα ότι παραβιάζεις κάποιον κανόνα. Δεν ξέρεις ανάγνωση ή απλά ρετάρεις λόγω ηλικίας;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:29 Δεν είπα ότι παραβιάζεις κάποιον κανόνα. Δεν ξέρεις ανάγνωση ή απλά ρετάρεις λόγω ηλικίας;
.elchav έγραψε: 02 Σεπ 2019, 21:04 ναι, ρε παππού, θα αλλάξει ο ανώνυμος τρόπος λειτουργίας των φόρα επειδή κάτι ζαίοι σε έκαναν άνθρωπο και πριν δυο χρόνια άρχισες να γράφεις ενυπογράφα
λολζ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-