!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ..
...εάν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα που είναι άσχετα με την ΔΕΗ πχ δήμος , ΕΡΤ κλπ οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους χωρίς προβλημμα ;
Δεν θα σώζονταν η ΔΕΗ έτσι ;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ..
Τότε το ύψος του λογαριασμού θα έπεφτε στο μισό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:33 ...εάν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα που είναι άσχετα με την ΔΕΗ πχ δήμος , ΕΡΤ κλπ οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους χωρίς προβλημμα ;
Βέβαια εφόσον και τα υπόλοιπα τέλη πρέπει να εισπραχθούν, το μόνο που θα άλλαζε για τον καταναλωτή θα είναι να πρέπει να πληρώνει το ίδιο ποσό σε περισσότερους λογαριασμούς.
Η μόνη ουσιαστική λύση είναι η κατάργηση ηλίθιων φόρων, εισφορών και τελών. Αν η ΕΡΤ για παράδειγμα έκλεινε θα μπορούσε να αφαιρεθεί ολόκληρο το τέλος ΕΡΤ από τους λογαριασμούς. Επίσης η λογική λέει πως τα τέλη των δήμων σε οικιακούς λογαριασμούς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εξαρτώνται από την κατανάλωση του ρεύματος. Τι πιο λογικό από flat τέλος ανά άτομο;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
..μιλώ για την σωτηρία της ΔΕΗAwesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:50Τότε το ύψος του λογαριασμού θα έπεφτε στο μισό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:33 ...εάν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα που είναι άσχετα με την ΔΕΗ πχ δήμος , ΕΡΤ κλπ οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους χωρίς προβλημμα ;
Βέβαια εφόσον και τα υπόλοιπα τέλη πρέπει να εισπραχθούν, το μόνο που θα άλλαζε για τον καταναλωτή θα είναι να πρέπει να πληρώνει το ίδιο ποσό σε περισσότερους λογαριασμούς.
Η μόνη ουσιαστική λύση είναι η κατάργηση ηλίθιων φόρων, εισφορών και τελών. Αν η ΕΡΤ για παράδειγμα έκλεινε θα μπορούσε να αφαιρεθεί ολόκληρο το τέλος ΕΡΤ από τους λογαριασμούς. Επίσης η λογική λέει πως τα τέλη των δήμων σε οικιακούς λογαριασμούς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εξαρτώνται από την κατανάλωση του ρεύματος. Τι πιο λογικό από flat τέλος ανά άτομο;
Οι άλλοι φόροι ας τις παίρνει το κράτος ξεχωριστά
Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Εμπεδοκλής
Πόσα 300αρια είναι το χρέος των Αγγελοπουλαίων στη ΔΕΗ;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Να ξερεις θα ζητησω να σβηστει η δημοσιευση γιατι ειναι αντισυνταγματικο αυτο που λες.Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια παλιο αναρχα. Επειδη χρωσταει λεει θα του στερησουμε ενα απο τα βασικοτερα αγαθα. Ενω ταυτοχρονα τα κομματα που υποστηριζεις χρωστουν και δεν πλερωνουν.
Παλιογερε!
Αυτό είναι το θέμα αν τους το έκοβαν όταν ήταν πχ 100000 (για ενεργοβορα βιομηχανία 300 ευρώ είναι μερικά λεπτά) δεν θα είχε φεσωσει τη ΔΕΗ η οικογένειαΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Σεπ 2019, 21:08Πόσα 300αρια είναι το χρέος των Αγγελοπουλαίων στη ΔΕΗ;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Κανονικά έπρεπε να έρχονται ξεχωριστοί λογαριασμοί για το ρεύμα, τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2019, 12:33 ...εάν από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αφαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα που είναι άσχετα με την ΔΕΗ πχ δήμος , ΕΡΤ κλπ οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς τους χωρίς προβλημμα ;
Ένα από τα βασικότερα αγαθά το αγοράζεις από τη ΔΕΗ. Αν δεν την πληρώσεις και κλείσει δεν θα μπορεί να το παράγει. Αυτη τη μαλάκια να βαφτίζεται αντισυνταγματικό ο,τι δε θα σας αρέσει να την κόψετε. Έλεγε η πειραγμενο η ζωή ότι το χρέος είναι αντισυνταγματικό, λες εσύ είναι αντισυνταγματικό να μη παρεχεις ένα αγαθό σε κάποιον που δεν το πληρώνει, την έννοια της υποχρέωσης την έχεις υπόψη σου?ένα από τα βασικότερα αγαθά είναι καινή τροφή πάνε να κλέψεις απο ένα σουπερμάρκετ και εξήγησε τους γιατί είναι αντισυνταγματικό να σε σταματησουνυPedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 21:11Να ξερεις θα ζητησω να σβηστει η δημοσιευση γιατι ειναι αντισυνταγματικο αυτο που λες.Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια παλιο αναρχα. Επειδη χρωσταει λεει θα του στερησουμε ενα απο τα βασικοτερα αγαθα. Ενω ταυτοχρονα τα κομματα που υποστηριζεις χρωστουν και δεν πλερωνουν.
Παλιογερε!
Χρωστάει για το ρεύμα η υπολογίζουμε και όλους τους άλλους φόρους που μπαίνουν στον λογαριασμό του ρέματος ;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Νευράκια συριζομποτάκι; Πιες ξύδι να σου περάσουν!Pedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 21:11Να ξερεις θα ζητησω να σβηστει η δημοσιευση γιατι ειναι αντισυνταγματικο αυτο που λες.Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Παλιογερε!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Και το αρχικό μου ερώτημα είναι άλλο
Αν διαχωριστούν τα υπόλοιπα χαράτσια από τον λογαριασμό της ΔΕΗ , δεν θα έχουν την δυνατότητα οι καταναλωτές να πληρώνουν πιο άνετα τους λογαριασμούς τους προς την ΔΕΗ;
Αν διαχωριστούν τα υπόλοιπα χαράτσια από τον λογαριασμό της ΔΕΗ , δεν θα έχουν την δυνατότητα οι καταναλωτές να πληρώνουν πιο άνετα τους λογαριασμούς τους προς την ΔΕΗ;
Σύμφωνα με αυτή την άποψη , όταν πληρώνω για το ηλεκτρικό ρεύμα , πληρώνω για την κατανάλωση που κάνω σε αυτό και όχι για την ΕΡΤ η για τον Δήμο της περιοχήςLord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Ρε παλιο αναρχα κασμα. Αμα δεν εχει πως θα πληρωσει; Μπορεις να μου εξηγησεις;Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 21:16Ένα από τα βασικότερα αγαθά το αγοράζεις από τη ΔΕΗ. Αν δεν την πληρώσεις και κλείσει δεν θα μπορεί να το παράγει. Αυτη τη μαλάκια να βαφτίζεται αντισυνταγματικό ο,τι δε θα σας αρέσει να την κόψετε. Έλεγε η πειραγμενο η ζωή ότι το χρέος είναι αντισυνταγματικό, λες εσύ είναι αντισυνταγματικό να μη παρεχεις ένα αγαθό σε κάποιον που δεν το πληρώνει, την έννοια της υποχρέωσης την έχεις υπόψη σου?ένα από τα βασικότερα αγαθά είναι καινή τροφή πάνε να κλέψεις απο ένα σουπερμάρκετ και εξήγησε τους γιατί είναι αντισυνταγματικό να σε σταματησουνυPedro έγραψε: 01 Σεπ 2019, 21:11Να ξερεις θα ζητησω να σβηστει η δημοσιευση γιατι ειναι αντισυνταγματικο αυτο που λες.Lord Brum έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:35 Αν κόβονταν το ρεύμα στους μπαταχτσηδες θα λύνονταν το πρόβλημα. Λογαριασμός πανω από 300 ευρώ κόψιμο το ρεύμα. Και δεν υπήρχαν τόσοι απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν θα ξοδεύονταν η ΔΕΗ να παράξει ρεύμα που δε θα το πληρωνοντναν. Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική με.ξενο κωλο προφανώς και ο κάτοχος του κώλου θα γαμηθει
Παλιογερε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση