ποια ειναι αυτη? (δε χορταινεις ε?)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ανακοινωνει ο Κυριακος στη βουλη σε μια ωρα;
Re: Τι ανακοινωνει ο Κυριακος στη βουλη σε μια ωρα;
Μονο που καταρριπτει το μπουρδολογημα σου.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:58Ναι τρομερή ανάκτηση των καταθέσεων.under έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:44
Καπου εδω να υπενθυμισουμε οτι πριν απο τα stress tests ειχε προηγηθει ανακεφαλαιοποιηση και ανακτηση καταθεσεων.Μετα ηρθε ο συριζα.Και το bank run.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Oύτε τον λήγοντα.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:32Σαχλαμάρες. Τα stress test που έγιναν γράψω ακριβώς για αυτήν την κατάσταση, γιατί ήδη είχαν χάσει τον κύριο όγκο των καταθέσεων. Ακριβώς αυτό τέσταραν και δεν συνέβη κανένας "βομβαρδισμός".Leporello έγραψε:Πάλι λάθος. Τα stress tests ελέγχουν την επίδραση που θα έχουν στην θέη μιάς τράπεζας μιά σειρά σεναρίων. Δεν ελέγχουν αν οι τράπεζες θα αντέξουν σε κάθε δυσμενή κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί. Ομοίως, όταν κατασκευάζεις ένα κτήριο, ελέγχεις αν θα αντέξει σε μία σειρά καταπονήσεων, θερμικών, σεισμικών, υγρασίας κ.λ.π. Δεν ελέγχεται αν το κτήριο αντέξει σε βομβαρδισμό. (Τουλάχιστον αν δεν πρόκειται γιά κτήριο ειδικού σκοπού).
Επίσης τα κτήρια κατασκευάζονται για ατυχηματικό φορτίο, που περιλαμβάνει και βόμβα. Π.χ. το 1993 βάλανε βόμβα στους δίδυμους πύργους και δεν τους έκλασε τίποτα.
Σκοπός των τεστ ήταν να ελέγξουν αν οι τράπεζες θα άντεχαν σε μια νέα κρίση ρευστότητας.
1. Tα stress tests ήταν πανευρωπαϊκά και όχι ειδικά γιά τις Ελληνικές Τράπεζες.
2. Εκείνο που εξέταζαν δεν ήταν η ρευστότητα, αλλά η κεφαλαιακή επάρκεια.
https://eba.europa.eu/documents/10180/8 ... esults.pdf
Τρία κλικ δουλειά ήταν.
Μέχρι και στους πύργους απέτυχες. Γιατί με την λογική σου, έπρεπε να αντέξουν και τα αεροπλάνα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τα'χεις κλείσει τα 16 ρε θηρίο;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έπειτα, απλώς πρόκειται για μερικα διςunder έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:02Μονο που καταρριπτει το μπουρδολογημα σου.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:58Ναι τρομερή ανάκτηση των καταθέσεων.under έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:44
Καπου εδω να υπενθυμισουμε οτι πριν απο τα stress tests ειχε προηγηθει ανακεφαλαιοποιηση και ανακτηση καταθεσεων.Μετα ηρθε ο συριζα.Και το bank run.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
40 δις σε 6 μηνες.Peanuts που ελεγε και ο Βγενοπουλος.
- hellegennes
Δεν είπα κάπου ότι εξέταζαν την ρευστότητα αλλά αν θα άντεχαν σε μια νέα κρίση ρευστότητας.Leporello έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:04Oύτε τον λήγοντα.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:32Σαχλαμάρες. Τα stress test που έγιναν γράψω ακριβώς για αυτήν την κατάσταση, γιατί ήδη είχαν χάσει τον κύριο όγκο των καταθέσεων. Ακριβώς αυτό τέσταραν και δεν συνέβη κανένας "βομβαρδισμός".Leporello έγραψε:Πάλι λάθος. Τα stress tests ελέγχουν την επίδραση που θα έχουν στην θέη μιάς τράπεζας μιά σειρά σεναρίων. Δεν ελέγχουν αν οι τράπεζες θα αντέξουν σε κάθε δυσμενή κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί. Ομοίως, όταν κατασκευάζεις ένα κτήριο, ελέγχεις αν θα αντέξει σε μία σειρά καταπονήσεων, θερμικών, σεισμικών, υγρασίας κ.λ.π. Δεν ελέγχεται αν το κτήριο αντέξει σε βομβαρδισμό. (Τουλάχιστον αν δεν πρόκειται γιά κτήριο ειδικού σκοπού).
Επίσης τα κτήρια κατασκευάζονται για ατυχηματικό φορτίο, που περιλαμβάνει και βόμβα. Π.χ. το 1993 βάλανε βόμβα στους δίδυμους πύργους και δεν τους έκλασε τίποτα.
Σκοπός των τεστ ήταν να ελέγξουν αν οι τράπεζες θα άντεχαν σε μια νέα κρίση ρευστότητας.
Τρία κλικ δουλειά ήταν.
Μέχρι και στους πύργους απέτυχες. Γιατί με την λογική σου, έπρεπε να αντέξουν και τα αεροπλάνα.
Με την δική σου λογική οι πύργοι έπρεπε να αντέξουν τα αεροπλάνα. Ούτε κατά διάνοια δεν έγινε κάτι καταστροφικό για τις τράπεζες το 2015 σε σχέση με τα προηγούμενα 7 χρόνια της κρίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ποσό που επέστρεψε είναι ελάχιστο σε σχέση με το ποσό που έφυγε και που είναι τουλάχιστον διπλάσιο του ποσού που έφυγε το 2015. Για την ακρίβεια, 110 δις χάθηκαν στα χρόνια των σαμαροβενιζέλων και επέστρεψαν μόλις 15 δις μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2014. Σου κάνω την χάρη να μην μετρήσω το τέταρτο τρίμηνο του 2014, που χάθηκαν άλλα 5 δις.under έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:02Μονο που καταρριπτει το μπουρδολογημα σου.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:58Ναι τρομερή ανάκτηση των καταθέσεων.under έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:44
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
40 δις χάθηκαν και το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Oтαν υπάρχει κρίση ρευστότητας, εκείνο που κινδυνεύει είναι η ρευστότητα. Οταν υπάρχει πρόβλημα κερδοφορίας, εκείνο που κινδυνεύει είναι η κεφαλαιακή επάρκεια. Το ένα δεν συνδέεται με το άλλο (συνδέεται εμμέσως, αλλά μάλλον δεν είσαι στο επίπεδο να το καταλάβεις). Αρα, θα ήταν παράξενο να ελέγχουν την κεφαλαιακή επάρκεια γιά να δούν αν οι τράπεζες θα κινδύνευαν σε μία κρίση ρευστότητας. Και επίσης, δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον θα είχε αυτό γιά πολλές τόσο πολλές τράπεζες σε όλη την Ευρώπη. Και εν τέλει, αν επιμένεις ότι τα stress tests έψαχναν να βρούν αν οι τράπεζες θα άντεχαν σε μιά νέα κρίση ρευστότητας, βρες κάτι στην έκθεση που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 22:54Δεν είπα κάπου ότι εξέταζαν την ρευστότητα αλλά αν θα άντεχαν σε μια νέα κρίση ρευστότητας.Leporello έγραψε: 28 Αύγ 2019, 19:04Oύτε τον λήγοντα.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 18:32Σαχλαμάρες. Τα stress test που έγιναν γράψω ακριβώς για αυτήν την κατάσταση, γιατί ήδη είχαν χάσει τον κύριο όγκο των καταθέσεων. Ακριβώς αυτό τέσταραν και δεν συνέβη κανένας "βομβαρδισμός".
Τρία κλικ δουλειά ήταν.
Με την δική σου λογική οι πύργοι έπρεπε να αντέξουν τα αεροπλάνα. Ούτε κατά διάνοια δεν έγινε κάτι καταστροφικό για τις τράπεζες το 2015 σε σχέση με τα προηγούμενα 7 χρόνια της κρίσης.
Τώρα, η δήλωσή σου ότι Ούτε κατά διάνοια δεν έγινε κάτι καταστροφικό για τις τράπεζες το 2015 σε σχέση με τα προηγούμενα 7 χρόνια της κρίσης δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Οι τράπεζες το 2012 έχασαν περί τα 25 δις. επειδή το Κράτος δεν πλήρωσε τα οφειλόμενα ομόλογα που κατείχαν. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν δύο προβλήματα: μειώθηκαν τα εισοδήματα και έτσι αυξήθηκαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Επιπλέον, μειώθηκαν οι αξίες των ακινήτων (και γενικώς των assets) με αποτέλεσμα οι εξασφαλίσεις που είχαν στα χέρια τους οι τράπεζες να μην είναι αρκετές γιά τα δάνεις που είχαν δώσει. Γι'αυτούς τους λόγους, χρειάσθηκαν νέα κεφάλαια. Τα κεφάλαια αυτά δόθηκαν με πλάνο ότι το 2015 θα άρχιζαν να μειώνονται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, λόγω ισχυρής ανάπτυξης. (αν δεν απατώμαι, έγινε και μία μικρότερη ανακεφαλαιοποίηση το 2014). Το 2015 λοιπόν, αντί γιά ισχυρή ανάπτυξη επανήλθαμε σε ύφεση γιά δύο χρόνια ακόμη. Αρα, αντί γιά να μειώνονται οι ανάγκες είχαμε καινούργιες. Αυτό συνέβη το 2015. Το ότι οι ζημιές που έγραψαν το 2012 ήταν μεγαλύτερες δεν έχει καμμία σημασία, αφού το δεύτερο πρόγραμμα προέβλεπε κεφάλαια γιά ενίσχυση. Το 2015 δεν προβλεπόταν τίποτα. Γι'αυτό χρειάσθηκε το 3ο μνημόνιο.
1.
Ναι ξέρετε παιδιά για τον κόσμο μεγάλο πλήγμα τα καπιταλ κοντρολς, δεν μπορούσε να σηκώσει πεντοχίλιαρο για τις καθημερινές του ανάγκες.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Μονο που η ταση εδειχνε οτι ειχε σταθεροποιηθει αυξητικα.hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2019, 23:18 Το ποσό που επέστρεψε είναι ελάχιστο σε σχέση με το ποσό που έφυγε και που είναι τουλάχιστον διπλάσιο του ποσού που έφυγε το 2015. Για την ακρίβεια, 110 δις χάθηκαν στα χρόνια των σαμαροβενιζέλων και επέστρεψαν μόλις 15 δις μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2014. Σου κάνω την χάρη να μην μετρήσω το τέταρτο τρίμηνο του 2014, που χάθηκαν άλλα 5 δις.
Τραπεζες ανακεφαλαιοποιημενες,καταθεσεις επιστρεφουν,stress tests επιτυχη και ο μονος που μιλαει για καταρρευση εισαι εσυ πχορουμ.γκρ
- hellegennes
Ναι, ο μόνος. Πόσο μεγάλες μαλακίες σε ένα νήμα, πάλι. Πάλι θα λέμε τα ίδια. Ότι ο προϋπολογισμός του 2014 βγήκε εντελώς εκτός στόχων, ότι είχαμε ύφεση, ότι όλοι οι δείκτες είχαν πάρει την κατιούσα, ότι το ιδιωτικό χρέος αυξανόταν με τον μεγαλύτερο ρυθμό από ποτέ, ότι το κράτος δεν είχε καθόλου ρευστότητα, ότι υπήρχε μια τεράστια δημοσιονομική τρύπα που η ίδια η τρόικα έλεγε ότι είναι μεγάλο πρόβλημα και δεν έκλειναν την γαμημένη την αξιολόγηση.
Αλλά ναι, εγώ είμαι ο μόνος.
Αλλά ναι, εγώ είμαι ο μόνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
62% που πιστεύουν σε λεφτοδεντρά, που ζούσα ρε πστ μου?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Αύγ 2019, 12:16Στο εξήντα δύο τα εκατό του ελληνικού εκλογικού σώματος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-