!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
xameno kormi
Re: Check in και χρεωση
ποτε να τα σερνουν, στις 20:30 το πρωι;
-
Ορέστης 35
Εδώ οι περισσότεροι τουρ. πέφτουν για ύπνο στις 7.
-
Ορέστης 35
Για να καταλάβετε την Ίο αναλογιστείτε ότι ενώ γίνονται διάφορα, όχι πάντοτε ωραία, είναι ένα νησί χωρίς τόπλες στις κεντρικές παραλίες.
Ωρες ώρες μου θυμίζει Γλυφάδα από κόσμο και αισθητική.
Ωρες ώρες μου θυμίζει Γλυφάδα από κόσμο και αισθητική.
-
xameno kormi
σαν τα χωρια, ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μη μείνει μόνιμα εκεί.Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:43Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα που βρηκες κονε,σε βλεπω να πηγαινεις καθε χρονο!
-
Ορέστης 35
Το τοπίο στη Κουμπαρα είναι σεληνιακό και εξωγήινο. Σε κάποιον παράξενο λοφο θα κατασκευασουμε στην κορυφή έναν ιπτάμενο δίσκο. Το φεστιβαλ θα ξεκινάει 15 Σεπτέμβρη και θα κάνει το burning man να ωχριά. Κάθε λογής περίεργος θα καταφθάνει από όλες τις άκρες της Γης. Δεν θα υπάρχει μουσική αλλά γεννήτριες λευκού θορύβου, κύματα Δέλτα και άλλα σχετικά που θα μαγεύουν τους προσκυνητές και θα τους φέρνουν σε έκσταση χωρίς ναρκωτικά. Τα πετρελαιοκίνητα θα απαγορεύονται και στον λόφο θα αναβοκατεβαινουμε με μονοροδα και άλλα ηλεκτροκίνητα. Θα υπάρχουν πολλές ομαδικές φυσιολατρικές δραστηριότητες για να γνωρίζονται οι άνθρωποι. Φυσικά θα υπάρχουν πολλες καβατζες για υπαίθριο σεξ - όλες οι φιλοσοφίες οδηγούν σε λειτουργικούς και ασφαλείς τρόπους για σεξ. Οι πιτσιρικάδες έχουν πιάσει το νόημα αλλά παρασύρονται στην αλητεία. Με ένα εισιτήριο θα μπορείς να ζήσεις για δύο εβδομάδες μια ομαδική έκσταση.
Πιστεύω υπάρχει ο επιχειρηματίας που θα θελήσει να φτιάξει ένα μεγαλύτερο burning man στο πιο εξωγήινο σημείο της Ίου.
Πιστεύω υπάρχει ο επιχειρηματίας που θα θελήσει να φτιάξει ένα μεγαλύτερο burning man στο πιο εξωγήινο σημείο της Ίου.
-
Ορέστης 35
Αυτή τη Γαλλίδα σκεφτομαι, πρέπει να της δώσω καποιες συμβουλές. Δε φροντίζουν οι γονείς να πουν κάποια πράγματα στα παιδιά τους. Όποιος και να είναι ο άλλος όσο και να τον συμπαθείς ή να τον εμπιστεύεσαι, όταν ακούς κάποιες φράσεις κλειδιά πρέπει να βαράει καμπανάκι. Το κάντο για μένα είναι η πρώτη. Το είναι φίλος μου, ισοδυναμεί με το κάντο για μένα. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσει βία κάποιος για να σε πιέσει να κάνεις κάτι που δεν θες. Άλλο πράγμα που πρέπει να ξέρουν είναι ότι μπορεί να γίνεται κάτι που δεν είναι καλό για σένα και οι φίλοι να μην το αντιλαμβάνονται. Δε σημαίνει ότι είναι σωστό κάτι επειδή δεν αντιδρουν οι άλλοι. Εσύ πρέπει να έχεις τον έλεγχο. Και τρίτον δεν κάνουμε ναρκωτικά με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε χρόνια.don't speak έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:40Μη μείνει μόνιμα εκεί.Pedro έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:43Ορέστης 35 έγραψε: 27 Αύγ 2019, 18:31 Πέμπτη έχει wet tshirt contest στο farout. Μπάρμαν είναι ο αδελφός του Γιάννη. Θα συνεννοηθούμε να χαμηλώσει την ένταση στα 80dba και θα κάνω επέλαση! Εγώ θα είμαι ο κριτής του διαγωνισμού.![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα που βρηκες κονε,σε βλεπω να πηγαινεις καθε χρονο!
-
Ορέστης 35
Βρήκα γείτονά μου που έχει μαγαζί εδώ, posto fashion police. Μου πουλήσε μια ζώνη ελαστική που έχει αγκραφα αλλά δεν έχει τρύπες και την περνάς όπου θες. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο.
-
xameno kormi
ειναι οι ζωνες που εχουν στην στολη εξοδου στον στρατο, καθε σωμα εχει και το εμβλημα του στην αγκραφα, αλλα πολλες εμποριου δεν εχουν
-
xameno kormi
τι εχει κρικους για αγκραφα; βγάλε και καμια φωτο ρε παιδι
-
xameno kormi
μια χαρα, καλα θα περασεις, αν ειναι και απο τα τελειως νησιωτικα παραδοσιακα και οχι για τουριστες θα εχει και πιλαφι μα ζωμο απο κρεας τσαμπα
-
Ορέστης 35
Φοβερή διαδρομή όλο ανεβαινουμε.
Πάρτυ ΟΝΝΕΔ ντύθηκαν οι ελλεινιδες.
Πάρτυ ΟΝΝΕΔ ντύθηκαν οι ελλεινιδες.
-
Ορέστης 35
Πες και κανα μπαράκι στη χώρα να πάω με τις ωτασπιδεςxameno kormi έγραψε: 28 Αύγ 2019, 23:40 μια χαρα, καλα θα περασεις, αν ειναι και απο τα τελειως νησιωτικα παραδοσιακα και οχι για τουριστες θα εχει και πιλαφι μα ζωμο απο κρεας τσαμπα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση