!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Φάση Black Panther;
μάλλον όχι, δεν θα άρεσε το Black Panther στη Γαλή...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Μα γιατί; Ο Black Panther είναι υπεργαμάτος ηρωας.elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:12 Φάση Black Panther;
Oh wait....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ όταν τρέχω κοιτάω να αποφεύγω να πατάω τα μυρμήγκια φίλε μου αλλά παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι έχω ποδοπατήσει μυρμηγκοφωλιές κι έχω εξοντώσει καραβάνια. Είμαι για τα μυρμήγκια χειρότερος από τον τζενγκις χαν και φοβερότερος από τον χιτλερ. Και ξέρεις κάτι. Στα αρχίδια μου. Είναι μυρμήγκια. Κι έχω σκοτώσει τόσα γνωρίζοντας ότι δεν είναι ούτε στο ελάχιστο όσο επικίνδυνα είναι τα σκυλιά μιας αγέλης.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:53Αυτό είναι αλήθεια, μόνο για τα κουνούπια (και τις μύγες) όμως. Και σκουλήκι να δω αλλάζω δρόμο, σήμερα έκανα ζιγκ ζαγκ για να αποφύγω καμιά εκατοστή μυρμήγγια που σουλάτσαραν απ τη μιαν άκρη του δρόμου στην άλλη. Αλλο δηλαδή στην τελική ζώα τα οποία είναι επικίνδυνα και κάνουν κακό σε κάθε περίπτωση άλλο ζώα που δεν είναι από τη φύση τους βλαβερά για τον άνθρωπο. Αυτά τα οποία είναι βλαβερά και επιτίθενται έτσι κι αλλιώς θανατώνονται. Εδώ μιλάμε για αδιάκριτη εξόντωση ζώων γιατί μπορεί και να επιτεθεί κάποιο απ αυτά κάπου. Προληπτική εξολόθρευση των πάντων δηλαδή χωρίς καμία διάκριση. Για πρόβαλλε το αυτό σε ανθρώπους και πιστεύω ότι θα καταλάβεις το πρόβλημα ακόμα κι αν είσαι ακραίος σπισιστής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:33 Ευχαριστώ για την ψυχανάλυση σύντροφε αλλά πρέπει να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι δεν κοιμάμαι λόγω των κοπρόσκυλων. Το άλλο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όσοι μιλούν για δικαιώματα όλων των έμβιων όντων δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να λιώσουν ένα κουνούπι που τους πίνει το αίμα.
Σωστή κίνηση, μπράβο στον Δήμαρχο. Ας ελπίσουμε να ωριμάσει η κοινωνία μας, ώστε να επεκταθεί το μέτρο και στα ανθρώπινα μωρά που δεν υιοθετούνται με προοπτική στα μικρά ανθρώπινα παράσιτα που ουρλιάζουν και τρέχουν δίχως εμφανή λόγο σε δημόσιους χώρους με ενήλικες.
-
alexandroso
Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση. Αν αύριο έρθει ένας εξωγήινος πολιτισμός και μας φερθεί σα να μαστε μυρμήγγια ξέρεις ποιά θα ναι η δικαιολογία του; Στ'αρχίδια του για τους ανθρώπους. Αυτοί δεν είναι. Ασε δηλαδή τη ζημιά που κάνει γενικά ο άνθρωπος διαλύοντας το οικοσύστημα. Γενικά όλα δικά μας τα θέλουμε και μάλιστα σε βαθμό να σκοτώνουμε τα πάντα επειδή απλά μας ενοχλεί η παρουσία τους και χωρίς καν να είναι βλαβερά. Αντίθετα σκοτώνουμε και τα ωφέλιμα γιατί... στ αρχίδια μας, εμείς είμαστε άνθρωποι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:21 Κι εγώ όταν τρέχω κοιτάω να αποφεύγω να πατάω τα μυρμήγκια φίλε μου αλλά παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι έχω ποδοπατήσει μυρμηγκοφωλιές κι έχω εξοντώσει καραβάνια. Είμαι για τα μυρμήγκια χειρότερος από τον τζενγκις χαν και φοβερότερος από τον χιτλερ. Και ξέρεις κάτι. Στα αρχίδια μου. Είναι μυρμήγκια. Κι έχω σκοτώσει τόσα γνωρίζοντας ότι δεν είναι ούτε στο ελάχιστο όσο επικίνδυνα είναι τα σκυλιά μιας αγέλης.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Αν ήσουν μυρμήγκι δε θα μπορούσες να συλλάβεις έννοιες όπως "άδικη", "μεταχείριση" ή "θέλω".alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26 Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση.
-
stergiosbik
Εχεις το ελευθερο ν αυτοκτονησεις για να μην διαλυεις αλλο το οικοσυστημα.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση. Αν αύριο έρθει ένας εξωγήινος πολιτισμός και μας φερθεί σα να μαστε μυρμήγγια ξέρεις ποιά θα ναι η δικαιολογία του; Στ'αρχίδια του για τους ανθρώπους. Αυτοί δεν είναι. Ασε δηλαδή τη ζημιά που κάνει γενικά ο άνθρωπος διαλύοντας το οικοσύστημα. Γενικά όλα δικά μας τα θέλουμε και μάλιστα σε βαθμό να σκοτώνουμε τα πάντα επειδή απλά μας ενοχλεί η παρουσία τους και χωρίς καν να είναι βλαβερά. Αντίθετα σκοτώνουμε και τα ωφέλιμα γιατί... στ αρχίδια μας, εμείς είμαστε άνθρωποι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:21 Κι εγώ όταν τρέχω κοιτάω να αποφεύγω να πατάω τα μυρμήγκια φίλε μου αλλά παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι έχω ποδοπατήσει μυρμηγκοφωλιές κι έχω εξοντώσει καραβάνια. Είμαι για τα μυρμήγκια χειρότερος από τον τζενγκις χαν και φοβερότερος από τον χιτλερ. Και ξέρεις κάτι. Στα αρχίδια μου. Είναι μυρμήγκια. Κι έχω σκοτώσει τόσα γνωρίζοντας ότι δεν είναι ούτε στο ελάχιστο όσο επικίνδυνα είναι τα σκυλιά μιας αγέλης.
Ακόμα δεν έφτασε το επιχείρημα στους ιούς και τα βακτήρια;alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:53Αυτό είναι αλήθεια, μόνο για τα κουνούπια (και τις μύγες) όμως. Και σκουλήκι να δω αλλάζω δρόμο, σήμερα έκανα ζιγκ ζαγκ για να αποφύγω καμιά εκατοστή μυρμήγγια που σουλάτσαραν απ τη μιαν άκρη του δρόμου στην άλλη. Αλλο δηλαδή στην τελική ζώα τα οποία είναι επικίνδυνα και κάνουν κακό σε κάθε περίπτωση άλλο ζώα που δεν είναι από τη φύση τους βλαβερά για τον άνθρωπο. Αυτά τα οποία είναι βλαβερά και επιτίθενται έτσι κι αλλιώς θανατώνονται. Εδώ μιλάμε για αδιάκριτη εξόντωση ζώων γιατί μπορεί και να επιτεθεί κάποιο απ αυτά κάπου. Προληπτική εξολόθρευση των πάντων δηλαδή χωρίς καμία διάκριση. Για πρόβαλλε το αυτό σε ανθρώπους και πιστεύω ότι θα καταλάβεις το πρόβλημα ακόμα κι αν είσαι ακραίος σπισιστής.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:33 Ευχαριστώ για την ψυχανάλυση σύντροφε αλλά πρέπει να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι δεν κοιμάμαι λόγω των κοπρόσκυλων. Το άλλο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όσοι μιλούν για δικαιώματα όλων των έμβιων όντων δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να λιώσουν ένα κουνούπι που τους πίνει το αίμα.
Η προστασία του οικοσυστήματος είναι πλέον από τα πρώτα σε προτεραιότητα θέματα των σύγχρονων κοινωνιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Αύγ 2019, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με δεδομένο ότι σ' αυτή τη χώρα δεν υιοθετούνται παιδιά γιατί τα ιδρύματα κολλάνε τις διαδικασίες για να παίρνουν τα φράγκα, που κοστίζει το κάθε παιδί, και καταλήγουν αυτά τα παιδιά άστεγα με το που ενηλικιώνονται δλδ στα 18 χωρίς κανένα στήριγμα, στηρίζω ένθερμα κι ολόψυχα την εν λόγω πρόταση.Dasein έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:22 Σωστή κίνηση, μπράβο στον Δήμαρχο. Ας ελπίσουμε να ωριμάσει η κοινωνία μας, ώστε να επεκταθεί το μέτρο και στα ανθρώπινα μωρά που δεν υιοθετούνται με προοπτική στα μικρά ανθρώπινα παράσιτα που ουρλιάζουν και τρέχουν δίχως εμφανή λόγο σε δημόσιους χώρους με ενήλικες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Όπως και τα ανθρώπινα μωρά. Με τη λογική της κυριαρχίας του νου, δεν θα έπρεπε να είναι παράνομο να εξοντώνεις ανθρώπινα μωρά. Είστε λίγο επικίνδυνος για τον κοινωνικό ιστό, δεν νομίζετε;foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:28Αν ήσουν μυρμήγκι δε θα μπορούσες να συλλάβεις έννοιες όπως "άδικη", "μεταχείριση" ή "θέλω".alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26 Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση.
-
alexandroso
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος επ αυτού αλλά αυτό δεν αφαιρεί την ευθύνη απ αυτόν που μπορεί να συλλάβει αυτές τις έννοιες. Το αντίθετο, το ότι μπορεί να τις συλλάβει είναι που κάνει μεγαλύτερη την ευθύνη του.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:28Αν ήσουν μυρμήγκι δε θα μπορούσες να συλλάβεις έννοιες όπως "άδικη", "μεταχείριση" ή "θέλω".alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26 Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση.
Συγχαρητήρια, σήμερα 23 Αυγούστου 2019 είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ ζωόφιλος που σκέφτεται ότι τα αδέσποτα σκυλιά είναι το ίδιο με ανθρώπινα μωρά. Δεν είναι ότι πετάς μια πέτρα σε τυχαία κατεύθυνση και πετυχαίνεις τουλάχιστον δυόμισυ σαν εσένα.Dasein έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:22 Σωστή κίνηση, μπράβο στον Δήμαρχο. Ας ελπίσουμε να ωριμάσει η κοινωνία μας, ώστε να επεκταθεί το μέτρο και στα ανθρώπινα μωρά που δεν υιοθετούνται με προοπτική στα μικρά ανθρώπινα παράσιτα που ουρλιάζουν και τρέχουν δίχως εμφανή λόγο σε δημόσιους χώρους με ενήλικες.
Ποιος σου είπε ότι όλοι αυτοί είναι κατά πχ. των αμβλώσεων;Dasein έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:31Όπως και τα ανθρώπινα μωρά. Με τη λογική της κυριαρχίας του νου, δεν θα έπρεπε να είναι παράνομο να εξοντώνεις ανθρώπινα μωρά.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:28Αν ήσουν μυρμήγκι δε θα μπορούσες να συλλάβεις έννοιες όπως "άδικη", "μεταχείριση" ή "θέλω".alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26 Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Αύγ 2019, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά τα μωρά σε λίγους μήνες θα την αντιλαμβάνονται. Τα μυρμήγκια ποτέ.Dasein έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:31Όπως και τα ανθρώπινα μωρά.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:28Αν ήσουν μυρμήγκι δε θα μπορούσες να συλλάβεις έννοιες όπως "άδικη", "μεταχείριση" ή "θέλω".alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26 Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση.
Για την ακρίβεια τα μυρμήγκια είναι περισσότερο λογικό να τα αντιστοιχίζεις με κύττερα παρά με άτομα. Η μυρμηγκοφωλιά είναι ο αληθινός οργανισμός.
-
alexandroso
Απ τα λεγόμενα εδώ θα έλεγα ότι το οικοσύστημα θα ήταν πιο ασφαλές αν αντί αυτού απλά σκότωνα εσένα. Αυτό πως σου φαίνεται;stergiosbik έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:29Εχεις το ελευθερο ν αυτοκτονησεις για να μην διαλυεις αλλο το οικοσυστημα.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:26Προφανώς έχουμε άλλη λογική μια που εγώ δεν θα ήθελα αν ήμουν μυρμήγγι μια τέτοια άδικη μεταχείριση. Αν αύριο έρθει ένας εξωγήινος πολιτισμός και μας φερθεί σα να μαστε μυρμήγγια ξέρεις ποιά θα ναι η δικαιολογία του; Στ'αρχίδια του για τους ανθρώπους. Αυτοί δεν είναι. Ασε δηλαδή τη ζημιά που κάνει γενικά ο άνθρωπος διαλύοντας το οικοσύστημα. Γενικά όλα δικά μας τα θέλουμε και μάλιστα σε βαθμό να σκοτώνουμε τα πάντα επειδή απλά μας ενοχλεί η παρουσία τους και χωρίς καν να είναι βλαβερά. Αντίθετα σκοτώνουμε και τα ωφέλιμα γιατί... στ αρχίδια μας, εμείς είμαστε άνθρωποι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:21 Κι εγώ όταν τρέχω κοιτάω να αποφεύγω να πατάω τα μυρμήγκια φίλε μου αλλά παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι έχω ποδοπατήσει μυρμηγκοφωλιές κι έχω εξοντώσει καραβάνια. Είμαι για τα μυρμήγκια χειρότερος από τον τζενγκις χαν και φοβερότερος από τον χιτλερ. Και ξέρεις κάτι. Στα αρχίδια μου. Είναι μυρμήγκια. Κι έχω σκοτώσει τόσα γνωρίζοντας ότι δεν είναι ούτε στο ελάχιστο όσο επικίνδυνα είναι τα σκυλιά μιας αγέλης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1622 Προβολές
-