- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:52Ευχαριστώωω. Και μεθαύριο Πάφο να δω μια φίλη από εκεί που έχει 2 χρόνια να την δω. Ε μετά κάτι άλλο θα βρω, πολλά τα μέρη.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:46Καλα να περασεις.- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:41 Α και μιας και λέμε για ανεμελιά και βρισκόμαστε και στο ανάλογο νήμα, αύριο θα πάω Πρωταράκαι μάλιστα σε μια παραλία που δεν έχω ξαναπάει και την ερωτεύτηκα από το ίνστα. Ανυπομονώ.
![]()
Ένας μήνας ακόμη.
![]()
Και εσύ να περνάς τέλεια, ας είναι και με μπάτσους! Να το διασκεδάζεις όσο μπορείς. Εγώ γελάω με την περιπέτεια. Δεν βαριέσαι ποτέ. (:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
συνήθως από όρμους ή βράχια μέ καλάμι πολυάγκιστρο σέ περιοχες αναβυσου,αγ.μαρινας,βαρκιζα κ.λ.π.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2019, 10:28δεν ειναι σαφες τι ψαρεμα κανεις. αν ειναι ψαροτουφεκο, απαγορευεται δια ροπαλου τη νυχτα. αν ειναι αγκιστρια, κιουρτοι κλπ ειναι οκ, αν και αμα σε δει λιμενικος νυχτα να βουτας με φως το πιθανοτερο ειναι να στη φορεσει, πιστευοντας οτι κανεις ψ/τ και ισως εχεις πεταξει το οπλο.sibylic έγραψε: 19 Αύγ 2019, 20:02γιά τή λάμπα; τίποτα ελάχιστα, πήγα λίγο μέσα γιά νά αφήσω μιά καλαθούνα γύρω στίς 01 καί τή πήρα
στίς 05, τά καλύτερα ψαρεματα εδώ γυρω είναι αυτες τίς ώρες,έχουνε πέσει πολλές ζαργάνες,σαλπες,στείρες αλλά καί κοκάλια
μιλάμε στή περιοχή βάρκιζα έως σούνιο.....καί μέ πολυάγκιστρα από βράχια
όπως γκαζόνεις έτσι νά προσέχεις μή πάρεις κανα κεφάλι γιατί χάνονται πολλοί κάθε χρόνο
επίσης αφήνω καλαθούνα λιγο μεσα σέ μερη πού ξερω καλά,
πολύ σπάνια μέ λάμπα γιά χταποδι καί σέ πολύ απόμερα μερη αλλά θά τό παρατήσω,
όταν βγαίνουμε μέ βαρκα φιλου συνήθως χρησ.καθετή.....
δολώματα: τό καλύτερο δόλωμα είναι τά μύδια αλλά είναι ιστορία πώς τό κάνεις,
αλλο δόλωμα....σαρδελα κονσρβ με τό λάδι της ζυμωμενη μέ αλεύρι καί σιμιγδάλι, καί τά 2 δολώματα μού τά
δίδαξαν γέροι πού είναι χρόνια στό κουρμπέτι..
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να προσεχεις εκει ,ειμαι μακαριακοι- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:52Ευχαριστώωω. Και μεθαύριο Πάφο να δω μια φίλη από εκεί που έχει 2 χρόνια να την δω. Ε μετά κάτι άλλο θα βρω, πολλά τα μέρη.Ορέστης 35 έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:46Καλα να περασεις.- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:41 Α και μιας και λέμε για ανεμελιά και βρισκόμαστε και στο ανάλογο νήμα, αύριο θα πάω Πρωταράκαι μάλιστα σε μια παραλία που δεν έχω ξαναπάει και την ερωτεύτηκα από το ίνστα. Ανυπομονώ.
![]()
Ένας μήνας ακόμη.
![]()
Και εσύ να περνάς τέλεια, ας είναι και με μπάτσους! Να το διασκεδάζεις όσο μπορείς. Εγώ γελάω με την περιπέτεια. Δεν βαριέσαι ποτέ. (:
-
- Casper -
2 ώρες θα πάω το απόγευμα για κολύμπι. Συνήθως απολαμβάνω μόνο την ώρα που βρίσκομαι μέσα στο νερόPedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:00Καλα βρε,ποση ωρα θα κολυμπας; Δεν θα βγεις καθολου;- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:13Και αν δεν πάρω ξαπλώστρα (που δεν θα πάρω γιατί δεν θέλω ηλιοθεραπεία αυτή την φορά αλλά μόνο κολύμπι) και δεν ξαπλώσω ούτε στην άμμο;Pedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:06 Θελω μπουτια με βαμενα νυχακια και τραβηγμενη απο ξαπλωστρα ή σε πετσετα χαμο στην αμμο και στο βαθος παραλαϊα..διαφορετικα![]()
Στην χειροτερη,εαν δεν βγεις,δεν θα δουμε μπουτακιαα..σιγα.
Κολυμπάς 2 ώρες, τύπισσα; Όταν πιάσεις Θερμαϊκό, πες μας να σε κεράσουμε έναν ηλεκτρολύτη.- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 11:262 ώρες θα πάω το απόγευμα για κολύμπι. Συνήθως απολαμβάνω μόνο την ώρα που βρίσκομαι μέσα στο νερόPedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:00Καλα βρε,ποση ωρα θα κολυμπας; Δεν θα βγεις καθολου;- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:13
Και αν δεν πάρω ξαπλώστρα (που δεν θα πάρω γιατί δεν θέλω ηλιοθεραπεία αυτή την φορά αλλά μόνο κολύμπι) και δεν ξαπλώσω ούτε στην άμμο;
Στην χειροτερη,εαν δεν βγεις,δεν θα δουμε μπουτακιαα..σιγα.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Feindflug έγραψε: 22 Αύγ 2019, 13:32Κολυμπάς 2 ώρες, τύπισσα; Όταν πιάσεις Θερμαϊκό, πες μας να σε κεράσουμε έναν ηλεκτρολύτη.- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 11:262 ώρες θα πάω το απόγευμα για κολύμπι. Συνήθως απολαμβάνω μόνο την ώρα που βρίσκομαι μέσα στο νερόPedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:00
Καλα βρε,ποση ωρα θα κολυμπας; Δεν θα βγεις καθολου;
-
- Casper -
Ορέστης 35 έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:40- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:52Ευχαριστώωω. Και μεθαύριο Πάφο να δω μια φίλη από εκεί που έχει 2 χρόνια να την δω. Ε μετά κάτι άλλο θα βρω, πολλά τα μέρη.Ένας μήνας ακόμη.
![]()
Και εσύ να περνάς τέλεια, ας είναι και με μπάτσους! Να το διασκεδάζεις όσο μπορείς. Εγώ γελάω με την περιπέτεια. Δεν βαριέσαι ποτέ. (:![]()

Ρε τι με νοιαζουν ολα αυατα; Εγω μπουτια (μπουταρες) θελω να δω!- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 11:262 ώρες θα πάω το απόγευμα για κολύμπι. Συνήθως απολαμβάνω μόνο την ώρα που βρίσκομαι μέσα στο νερόPedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:00Καλα βρε,ποση ωρα θα κολυμπας; Δεν θα βγεις καθολου;- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:13
Και αν δεν πάρω ξαπλώστρα (που δεν θα πάρω γιατί δεν θέλω ηλιοθεραπεία αυτή την φορά αλλά μόνο κολύμπι) και δεν ξαπλώσω ούτε στην άμμο;
Ααα μάλιστα, τώρα το καταλάβαμε.Pedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 16:24Ρε τι με νοιαζουν ολα αυατα; Εγω μπουτια (μπουταρες) θελω να δω!- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 11:262 ώρες θα πάω το απόγευμα για κολύμπι. Συνήθως απολαμβάνω μόνο την ώρα που βρίσκομαι μέσα στο νερόPedro έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:00
Καλα βρε,ποση ωρα θα κολυμπας; Δεν θα βγεις καθολου;
![]()
Γιατί πριν δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο...
Yippie Kay Yay
Μαλλον για την κασπερ δεν ηταν. Ολοι οι υπολοιποι,πλην του φιλου μου ορεστη θερτι φαϊφ το επιασαν.Airman68 έγραψε: 22 Αύγ 2019, 16:28
Ααα μάλιστα, τώρα το καταλάβαμε.
Γιατί πριν δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο...![]()
Ελα βρε memberlist.php?mode=viewprofile&u=1135 βόηθα την κατάσταση...
Yippie Kay Yay
Αλλο που δεν θες...
-
- Casper -
Χαχαχαχα..ντάξει είπαμε. Είμαι αθώα αλλά αυτό παραήταν εύκολο. Υπάρχει το ινστα, fb, βρίσκεις ό,τι θες στις μέρες μας. Εγώ δεν ανεβάζω 
Πήγα στα χοντος και πήρα κρέμες σώματος. 2
Και ψεκαστήκα με ΤΟ άρωμα. Και δεν ήταν καμιά ξινόμούρα εκεί και ψεκαστήκα και με τη καλοκαιρινη του έκδοση. Πολύ και παντού, θα κάνω μπάνιο σε 3 μέρες τώρα να μη φύγει

Πανάκριβη η @#&€+++
Και ψεκαστήκα με ΤΟ άρωμα. Και δεν ήταν καμιά ξινόμούρα εκεί και ψεκαστήκα και με τη καλοκαιρινη του έκδοση. Πολύ και παντού, θα κάνω μπάνιο σε 3 μέρες τώρα να μη φύγει

Πανάκριβη η @#&€+++
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-