!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
zteo

Re: ΠΑΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Rocco Siffredi έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:35
kameron έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:29 Δεν πιστεύω ότι θα μείνει ο Αλαφούζος, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Ταϋλανδος και οι δικοί του είναι εντελώς αυτόνομοι ή στην παρούσα συγκυρία τον εξυπηρετούν. Όπως είπα πιο πάνω, μπάτζετ Αλαφούζου, χωρίς τον Αλαφούζο, αν σκεφθείς ότι η ομάδα ναρκοθετήθηκε για ...4 εκατομμύρια (τόσα έπρεπε να μπούνε για να βγει η άδεια), καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν στέκει στην όλη αφήγηση.

Σκέψου όμως και το εξής. Αν έχεις νέο επενδυτή, πολύ πιο εύκολα συσπειρώνεται ο κόσμος με νέο ξεκίνημα χωρίς περιορισμούς έστω και στη β', παρά με το μιζεριάζουν άπαντες λόγω των περιορισμών και να γίνεται η ομάδα σάκος του μποξ σχεδόν κάθε Κυριακή. Η όποια δλδ δυναμική του επενδυτή θα χαθεί από τη στιγμή που θα είναι αναγκασμένος να κοιτάζει ανήμπορος να παίζει το συγκεκριμένο ρόστερ. Και βέβαια πολύ γρήγορα θα επικρατήσουν οι απόψεις περί στημένης δουλειάς όπως το αναφέρω στην προηγούμενη παράγραφο.
ψιλομουφα τον κοβω τον ταυλανδο
γενικα δεν ειμαι αισιοδοξος για νεο επενδυτη
αν υπαρχει τι περιμενει;
zteo έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:28
Εμεις κρατηθηκαμε με 3.5 μυρια μπατζετ και ο Πλατανιας επεσε με 5.5 μυρια μπατζετ.Για Ευρωπη θελεις ενα μπατζετ απο 9 μυρια και πανω.
o νiωνιος που βγηκε ευρωπη περσι ειχε μπατζετ 9 εκ;
Γυρω στα 13 μυρια μπατζετ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

13 εκ. δεν εχει ουτε η αεκ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
zteo

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:39 13 εκ. δεν εχει ουτε η αεκ
Ετσι λεει το τρανσφερμακτ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

ψιλομουφα τον κοβω τον ταυλανδο
γενικα δεν ειμαι αισιοδοξος για νεο επενδυτη
αν υπαρχει τι περιμενει;
Είπα, η υπόθεση βρωμάει από το γεγονός ότι ο Ταϋλανδός άφησε τον Αλαφούζο να ναρκοθετήσει τα επόμενα χρόνια (!) για 4 εκατομμύρια ευρώ. Γεγονός δηλαδή που καθιστά παράδοξη και τη δική του εμπλοκή υπό αυτές τις συνθήκες. Το πιο πιθανό είναι να του έχουν τάξει κάποια ανταλλάγματα για άλλες δουλειές σε κυβερνητικό επίπεδο και οι δικοί του (Ρέστης ; +) να πρέπει απλώς να διευκολύνουν τον Αλαφούζο να βγει από το κάδρο.

Με άλλα λόγια, δεν τον βλέπω να πολυαγχώνεται που του χρόνου θα παίζει με τους μικρούς (ούτε ξένους μικρούς δεν μπορεί να φέρει...) και με μπάτζετ 2-3 εκατομμυρίων. Η κυβέρνηση κερδίζει ότι κρατάει τον Παναθηναϊκό στο κάδρο (ως σάκο του μποξ) και δεν απαξιώνεται ακόμα περισσότερο το προϊόν, το ίδιο και οι άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει όμως κάτι.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

zteo έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:40
δεν δειχνει μπατζετ το τρανσφερμαρκτ αλλα θεωρητικα ποση αξια εχουν οι παιχτες αν πουληθουνε
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

zteo έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:40
Μωρη μπαμπογρια ουτε αυτο δεν εμαθες ακομα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ο Τρακης παντως αποδειχτηκε οτι δεν αντεχει μονος του οικονομικα να σηκωσει το βαρος. Ιδιαιτερα αν εχει και το μπασκετ.
Αν ηταν ομως ο Αλαφουζος βερος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, θα αποδεχοταν την τελευταια προταση του τρελοΤρακη.
Βρωμαει πολυ παντως η ολη υποθεση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

zteo έγραψε: 23 Μάιος 2018, 17:45 Απο τις απαντησεις σας δειχνετε οτι σας εχουν ταισει κουτοχορτο με τους τονους.

το κακο ειναι,οτι μας ταιζουν κουτοχορτο και μας το παιρνεις μεσα απ'το στομα.
Ασε να φαμε και 'μεις λιγο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

zteo έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:38
Κάτω από 2,5 εκ ήταν το εφετινό μπάτζετ
Αγωνιστικό μπάτζετ λέω, όχι ταξίδια και αγώνες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μου αρέσει που ασχολείστε να καταρριψετε αυτά που λέει ο μύστης ΖΤΕΟ.

Τα μισά που λέει είναι ψεκασμενιές, ενώ τα άλλα μισά τα σκέφτεται και περιμενει να τα πει κάνοντας άκυρες ερωτήσεις στο συνομιλητή του, περιμένοντας να απαντήσει ο ίδιος με περισπούδαστο ύφος ως ο κάτοχος της μοναδικής αλήθειας. Πάντα με τη συνοδεία αυτού του emoji :8)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
zteo

Beria έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:28
Οταν μια ομαδα με βαση το τρανσφερμακτ εχει αξια 13 μυρια και εσυ λες οτι την πληρωνεις 2.5.Τοτε μαλλον πρεπει να εγκατασταθει στην πλατεια ΣΔΟΕ και οικονομικος εισαγγελεας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

zteo έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:13
Beria έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:28
Οταν μια ομαδα με βαση το τρανσφερμακτ εχει αξια 13 μυρια και εσυ λες οτι την πληρωνεις 2.5.Τοτε μαλλον πρεπει να εγκατασταθει στην πλατεια ΣΔΟΕ και οικονομικος εισαγγελεας.
Δεν έχεις ιδέα τι ποσά αναφέρονται στο τράνσφερμαρκτ, ε; :smt005:

υγ. Στο έχουν γράψει ήδη τρεις χρήστες, αλλά εσύ το ξαναγράφεις:
Αν δεν διαβάζεις τους συνομιλητές σου είναι αγένεια
Αν διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις είναι χάσιμο χρόνου
Αν διαβάζεις, καταλαβαίνεις και ξαναρωτάς το ίδιο τότε είναι άλλου παπά δουλεια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
elchav

ΠΑΙΧΤΑΡΑ! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ :8)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
zteo

elchav έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:10 Μου αρέσει που ασχολείστε να καταρριψετε αυτά που λέει ο μύστης ΖΤΕΟ.

Τα μισά που λέει είναι ψεκασμενιές, ενώ τα άλλα μισά τα σκέφτεται και περιμενει να τα πει κάνοντας άκυρες ερωτήσεις στο συνομιλητή του, περιμένοντας να απαντήσει ο ίδιος με περισπούδαστο ύφος ως ο κάτοχος της μοναδικής αλήθειας. Πάντα με τη συνοδεία αυτού του emoji :8)
Τιποτα δεν κατεριψαν,απλα παπαγαλισαν οτι ειπαν τα πληρωμενα απο τον Αλαφουζο δημοσιογραφακια του ΠΑΟ.Μην ξεχνας οταν δημιουργουσε τα χρεη ο Αλαφουζος φωναζες ((ζητω η εξυγιανση δεν χρωσταω πουθενα)).Απλα ενα πρωι σηκωθηκες και ειδες οτι χρωστας σε ολον τον πλανητη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
elchav

zteo έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:25
elchav έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:10 Μου αρέσει που ασχολείστε να καταρριψετε αυτά που λέει ο μύστης ΖΤΕΟ.

Τιποτα δεν κατεριψαν,απλα παπαγαλισαν οτι ειπαν τα πληρωμενα απο τον Αλαφουζο δημοσιογραφακια του ΠΑΟ.Μην ξεχνας οταν δημιουργουσε τα χρεη ο Αλαφουζος φωναζες ((ζητω η εξυγιανση δεν χρωσταω πουθενα)).Απλα ενα πρωι σηκωθηκες και ειδες οτι χρωστας σε ολον τον πλανητη.
Eντάξει, δεν θα ξανακάτσω να σου εξηγήσω πως μειώθηκε το χρέος ούτε ότι όταν πήρε ο Αλαφούζος τον ΠΑΟ, ήδη χρωστάγαμε εκατομμύρια και κανείς δεν έλεγε "δε χρωστάω πουθενά". Ο λόγος που κράζουμε τον Αλαφούζο δεν είναι ότι χρέωσε την ομάδα, αλλά ότι την παράτησε μαζί με το πλάνο να μειώνει τα χρέη κάθε χρόνο.

Αλλά και που τα είπα το ίδιο κάνει, σιγά που θα τα διαβάσεις/κατανοήσεις/θελήσεις να τα κατανοήσεις.

Περιμένω τώρα να απαντήσεις στο Beria και στους υπόλοιπους :lol: να μου πεις τι έγινε και δεν έπεσε ο Παναθηναϊκός όπως προέβλεπες μύστη :blm: :lol: αν τελικά δικαιώθηκε ή θα δικαιωθεί η αγωγή της ΑΕ Ποντίων :8) :lol:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”