Βγάζουνε στην τηλεόραση κάτι τύπους που τους έχουν κλέψει το μηνιατικο , για ληστεία 250 χιλιάρικων είδε κανείς κάνα ρεπορτάζ να μας εξηγήσει ο ξάδερφος καρυπιδης πώς έγινε ;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Θύμα ληστείας έπεσε στέλεχος της ΠΑΕ Άρης τα ξημερώματα της Παρασκευής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ξάδερφο του μεγαλομετόχου των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος μετέφερε τις εισπράξεις από την αναμέτρηση με την Μόλντε αλλά και τα έσοδα των διαρκείας.
Πώς έγινε η ληστεια, πώς μπήκαν στο σπίτι, πώς βρήκαν τα 250 χιλιάρικα, δεν αναρωτιέται κανείς εκεί στα κανάλια ;
Εμένα μου κάνει εντύπωση που κουβάλησε ένα τέτοιο ποσό σπίτι του, αντί να το πάνε με 2 αυτοκίνητα φουσκωτούς στα γραφεια για να μπει σε χρηματοκιβώτιο κλπ., αλλά προφανώς υπάρχουν χρυσοδάκτυλοι ρωσομπαουγκτζήδες εκεί γύρω που έκαναν την δουλειά.
Λεγεών έγραψε: 20 Αύγ 2019, 08:33
Εμένα μου κάνει εντύπωση που κουβάλησε ένα τέτοιο ποσό σπίτι του, αντί να το πάνε με 2 αυτοκίνητα φουσκωτούς στα γραφεια για να μπει σε χρηματοκιβώτιο κλπ., αλλά προφανώς υπάρχουν χρυσοδάκτυλοι ρωσομπαουγκτζήδες εκεί γύρω που έκαναν την δουλειά.
Πιο πιθανό να έγινε από μέσα παρά από μπαογκτζιδες.
Το ότι πήρε τα 250 χιλιάρικα σπιτι του με ξεπερνάει.Κάποιοι ήξεραν και παρακολουθούσαν.
Inside job μυρίζει από χιλιόμετρα
Μπα, εγώ νομίζω κάποιοι ήθελαν χαρτζιλίκι και να φέρουν τον Καρυπίδη σε δύσκολη θέση. Έχω ακριβώς όσες πληροφορίες έχεις και εσυ.