!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Τις υποθεσεις σου κρατα τες για τον εαυτ σου δεν αφορουν κανεναν
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ναι! Τώρα το βλέπω, γράφει λοιπόν, "διαπίστωσε την εμπορία " και "Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί προϊόντα των παρτίδων των ανωτέρω προϊόντων, να μην τα καταναλώσουν." Που σημαίνει ότι ήταν μπροστά στο ράφι και πωλούνταν κανονικά. Δεν αναφέρει τεμάχια αλλά αν η κωδικοποίηση (που είναι πολύ πιθανό να είναι έτσι) είναι σε επίπεδο μονάδας, τότε σημαίνει πως το εντόπισαν σε 9 τεμάχια σε κάποιο υποκατάστημα. Η προληπτική απόσυρση δεν λέει κάτι απαραίτητα για την ποιότητα του προϊόντος, μπορεί σε άλλα υποκαταστήματα να είναι εντάξει, επειδή όμως δεν μπορούν να ξέρουν ποιανού είναι το φταίξιμο, καλά κάνουν και για προληπτικούς λόγους απέσυραν τις παρτίδες.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:17 Έχω βάλει link εδώ, αλλά φυσικά μπορεί κανείς να τα βρει και στο site του ΕΦΕΤ με δύο κλικ. Μπορείς να δεις ότι πρόκειται για 9 διαφορετικές παρτίδες που συσκευάστηκαν στην διάρκεια δύο μηνών.
Ναι! Αν είναι σε ειδικό χώρο απόσυρσης και γίνει ο έλεγχος, είναι καλυμμένοι.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:17 Όσον αφορά το δεύτερο, φυσικά και μπορεί ο υπεύθυνος του τμήματος να εντοπίσει ελαττωματικό προϊόν ή χαλασμένο από δικό τους λάθος ή ληγμένο. Αλλά η νομοθεσία λέει ότι πρέπει να φυλάσσονται σε ειδικό χώρο για επιστροφή και καταστροφή. Αν το προϊόν είναι στο ράφι που έχει ένδειξη προς επιστροφή, δεν υφίσταται καμμιά παραβίαση. Εννοείται ότι είναι ράφι αποθήκης (σε ψυγείο αποθήκης αν πρόκειται για προϊόν ψύξης). Σαφέστατα προκύπτει ευθύνη τους αν βρέθηκαν σε άλλα ράφια και για να ανακλήθηκαν δεν είναι δυνατόν να βρέθηκαν σε ράφι επιστροφής.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- hellegennes
Όπως βλέπουμε έχει επιβληθεί πρόστιμο σε μια γαλακτοβιομηχανία και ένα σούπερ μάρκετ. Κάποιοι θέλουν να το ονομάσουν σύμπτωση. Ο καθένας άλλος βγάζει τα συμπεράσματά του.
Πάμε πάλι: μετά την διαπίστωση χαλασμένων τυριών στο Lidl, ένα σούπερ μάρκετ και μια γαλακτοβιομηχανία έφαγαν πρόστιμο.
Πάμε πάλι: μετά την διαπίστωση χαλασμένων τυριών στο Lidl, ένα σούπερ μάρκετ και μια γαλακτοβιομηχανία έφαγαν πρόστιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορεί καμιά φορά να συμβεί αυτό δεν είναι κακό, ήδη ανέφερα πριν την περίπτωση του ΑΒ Βασιλόπουλου με προϊόν άλλης χώρας που υποτίθεται πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Το θέμα είναι να αποδείξεις δόλο στα LIDL ότι το κάνουν συστηματικά σε συχνότητα πέρα από αυτή της εμφάνισης του λάθους για να κερδοσκοπούν σε συνεργασία με την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ. Τίποτα δεν λέει για την συνολική ποιότητα των προϊόντων της LIDL ή της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑΣ ή ότι καταφεύγουν σε μια τέτοια τακτική.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:50 Όπως βλέπουμε έχει επιβληθεί πρόστιμο σε μια γαλακτοβιομηχανία και ένα σούπερ μάρκετ. Κάποιοι θέλουν να το ονομάσουν σύμπτωση. Ο καθένας άλλος βγάζει τα συμπεράσματά του.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
.Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα αφορούν μία τουριστική – εμπορική επιχείρηση, μία επιχείρηση παραγωγής μειγμάτων και ένα super market. Και στις τρεις περιπτώσεις διαπιστώθηκε παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων
H Eβροφαρμα ειναι επιχειρηση παραγωγς μιγματων η τουριστικη εμπορικη επιχειρηση;
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Tα Lidl ειναι αλυσιδα σουπερ μαρκετ δεν ειναι ενα σουπερ μαρκετ
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Θα πούμε στον ΕΦΕΤ άλλη φορά να μην κάνει το τρομερό λάθος να ονομάζει σκέτο ταπεινό σούπερ μάρκετ μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αν και όλα τα ΣΜ είναι πλέον αλυσίδες.
Η Εβροφάρμα είναι γαλακτοκομική επιχείρηση. Μάλλον σε βαραίνουν τα χρόνια, παππούλη, και δεν διάβασες καλά:
Η Εβροφάρμα είναι γαλακτοκομική επιχείρηση. Μάλλον σε βαραίνουν τα χρόνια, παππούλη, και δεν διάβασες καλά:
Το Συμβούλιο απασχόλησε ιδιαίτερα η περίπτωση παραβάσεων μιας γαλακτοκομικής επιχείρησης, στην οποία επέβαλλε τελικά πρόστιμο ύψους € 35.000, για την παραγωγή, διακίνηση και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΕΦΕΤ επιβαλλει προστιμα και σε μεμονωμενα καταστηματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 11 Αύγ 2019, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Δεν υπάρχει δόλος, από την άποψη ότι δεν είναι σκοπός τους να δηλητηριάσουν τους καταναλωτές. Υπάρχει απληστία. Το μικρότερο δυνατό κόστος με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με κάθε μέσο.paul25 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:58Μπορεί καμιά φορά να συμβεί αυτό δεν είναι κακό, ήδη ανέφερα πριν την περίπτωση του ΑΒ Βασιλόπουλου με προϊόν άλλης χώρας που υποτίθεται πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Το θέμα είναι να αποδείξεις δόλο στα LIDL ότι το κάνουν συστηματικά σε συχνότητα πέρα από αυτή της εμφάνισης του λάθους για να κερδοσκοπούν σε συνεργασία με την ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ. Τίποτα δεν λέει για την συνολική ποιότητα των προϊόντων της LIDL ή της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑΣ ή ότι καταφεύγουν σε μια τέτοια τακτική.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:50 Όπως βλέπουμε έχει επιβληθεί πρόστιμο σε μια γαλακτοβιομηχανία και ένα σούπερ μάρκετ. Κάποιοι θέλουν να το ονομάσουν σύμπτωση. Ο καθένας άλλος βγάζει τα συμπεράσματά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχω δουλέψει στον ΕΦΕΤ για να το ξέρω αυτό αν και δεν έχει σημασία. Το αν έριξε το πρόστιμο στο συγκεκριμένο υποκατάστημα χωρίς να κάνει περαιτέρω έρευνα σε άλλα υποκαταστήματα είναι ένδειξη είτε κακής λειτουργίας του δημοσίου είτε φόβου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2019, 01:09 Ο ΕΦΕΤ επιβαλλει προστιμα και σε μεμονωμενα καταστηματα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Α μαλιστα
Νεο σεναριο σου στην περιπτωση που ειναι συγκεκριμενο καταστημα
Νεο σεναριο σου στην περιπτωση που ειναι συγκεκριμενο καταστημα
Αρίστος for Tsirpas
Πως το εννοείς αυτό δηλαδή; Ότι πουλάνε ακόμα και τα ληγμένα για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ; Αυτό υποδηλώνει δόλο εφόσον γνωρίζουν πως από την πρακτική τους αυτή κάποιοι θα δηλητηριαστούν και δεν τους νοιάζει το αποδέχονται για το κέρδος τους, δεν είναι πράξη από αμέλεια αλλά ενέχει σκοπό.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 01:10 Δεν υπάρχει δόλος, από την άποψη ότι δεν είναι σκοπός τους να δηλητηριάσουν τους καταναλωτές. Υπάρχει απληστία. Το μικρότερο δυνατό κόστος με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με κάθε μέσο.
- hellegennes
Όχι, δεν ελέγχουν αρκετά τους συνεργάτες τους, δεν δαπανούν αρκετό χρόνο και χρήμα ώστε να μην φτάνουν αλλοιωμένα προϊόντα στο ράφι τους και πιέζουν πάντα για μείωση τιμών (όλοι οι μεγάλοι το κάνουν αυτό) γνωρίζοντας ότι ο προμηθευτής τους θα πρέπει από κάπου να κόψει το κόστος και μια σημαντική πιθανότητα είναι να περιορίσει τον χρόνο και κόστος που δαπανάται για την εξασφάλιση των προϊόντων. Εννοείται ότι το μεγάλο ψάρι πάντα θα ισχυριστεί ότι δεν ζήτησε ποτέ μείωση του κόστους αγοράς σε βάρος της ασφάλειας και άρα δεν φέρουν αυτοί την ευθύνη.paul25 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 01:16Πως το εννοείς αυτό δηλαδή; Ότι πουλάνε ακόμα και τα ληγμένα για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ; Αυτό υποδηλώνει δόλο εφόσον γνωρίζουν πως από την πρακτική τους αυτή κάποιοι θα δηλητηριαστούν και δεν τους νοιάζει το αποδέχονται για το κέρδος τους, δεν είναι πράξη από αμέλεια αλλά ενέχει σκοπό.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2019, 01:10 Δεν υπάρχει δόλος, από την άποψη ότι δεν είναι σκοπός τους να δηλητηριάσουν τους καταναλωτές. Υπάρχει απληστία. Το μικρότερο δυνατό κόστος με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με κάθε μέσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
τυπε επειδή ολοι οι φιλοι μου βγάζουν την Σαντορίνη ηλιοβασίλεμα, μπορω να εχω και γω μια φωτο με κάδρο εσενα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 19:07 Τελικα θα την δουμε αυτηντην γαμημενη την νομοθεσια συμφωνα με την οποια υπευθυνος ασφαλειας ειναι υπευθυνος για τις θερμοκρασιες στα ψυγεια;
Παλι εστι θα περασει ενα ακομη ψεμα του Μινχαουζεν μινιμαρκετα;
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Πάντως αν η ΛΙΝΤΛ έχει κάνει προμήθεια ενός τέτοιου προϊόντος ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ. Δεν ξέρει τη νομοθεσία και τι πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία; Δεν ξανασχολιάζω την προχειρότητα της εταιρείας παραγωγής, ούτε την ευθύνη ή ανυπαρξία τρίτου μέρους ποιοτικού ελέγχου. Στην Κίνα για αυτό θα πήγαινε ο διευθυντής QC σε παγωμένη μπανιέρα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-