!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aχινος η κατι αλλο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aχινος η κατι αλλο;
σόρρυ αλλά έχω πεθάνει στο γέλιο
ο Χόρχε με γονάτισε
ο Χόρχε με γονάτισε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρα η πατησα αχινο αλλα ειμαι χοντροπετσος και δεν μπηκαν βαθια τα αγκαθια η κατι αλλοBeria έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:22 Ο πόνος του αχινού είναι οξύς από τα αγκάθια, αλλά ανεκτός. Και το πρήξιμο είναι μόνο στο σημείο που μπήκε το αγκάθι.
Αν είναι έντονος και ανυπόφορος πόνος μπορεί να πάτησε δράκαινα. Το πρήξιμο της δράκαινας είναι πιο έντονο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τι περιλαμβάνει το session, τύπε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:22Ειναι σοβαρο το πραγμα και εσυ αστειευεσαι
Εχω ραντεβου με μια ποδολαγνο απο βδομαδα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ο αχινος προκαλει πονο, αλλά αφαιρωντας αμεσως τα αγκαθια μετριαστηκαν τα συμπτωματα.
Winter is coming
- Οργισμένος
Exω δει με τα ματια μου χτυπημα απο σαλαχι 10 μετρα απο την αμμουδια σε 55χρονο ογκωδη τυπο σε παραλια πελλοπονησου.Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:01 Μόνο αχινός, δεν έχει κάτι άλλο επικίνδυνο η θάλασσα. Μην ανησυχείς, θα φύγουν μόνα, άμα θες βάλε λάδι, ή βγάλτα με βελόνα.
Βελαζε ενω ετρεχε αιμα στο μπουτι του. Με το ζορι κρατηθηκε ορθιος και τονε πηρανε ξαπλωτο.
Χεστηκα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το πρήξιμο του Γιαννόπουλου σε πιά κλίμακα μπαίνει;Beria έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:22 Ο πόνος του αχινού είναι οξύς από τα αγκάθια, αλλά ανεκτός. Και το πρήξιμο είναι μόνο στο σημείο που μπήκε το αγκάθι.
Αν είναι έντονος και ανυπόφορος πόνος μπορεί να πάτησε δράκαινα. Το πρήξιμο της δράκαινας είναι πιο έντονο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πανκ Λαγοκεφαλος γι αυτο εχει αγκαθια
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο πονος και το πρηξιμο μετα απο ποσο υποχωρουν;
Αρίστος for Tsirpas
Αυτό δεν έχει και δηλητήριο; Έτσι πέθανε και ο Στιβ Έργουιν.Οργισμένος έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:33Exω δει με τα ματια μου χτυπημα απο σαλαχι 10 μετρα απο την αμμουδια σε 55χρονο ογκωδη τυπο σε παραλια πελλοπονησου.Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:01 Μόνο αχινός, δεν έχει κάτι άλλο επικίνδυνο η θάλασσα. Μην ανησυχείς, θα φύγουν μόνα, άμα θες βάλε λάδι, ή βγάλτα με βελόνα.
Βελαζε ενω ετρεχε αιμα στο μπουτι του. Με το ζορι κρατηθηκε ορθιος και τονε πηρανε ξαπλωτο.
Χεστηκα.
-
alamo
Άμα δεν έχει γράφημα xlsx , κανα ραντάρ που είναι πιασάρικο στους οικονομικούς, σε τσίμπησε ένα αρχιδι.
- Οργισμένος
Αυτον τον χτυπησε στην καρδια. Νομιζω πως εχει δηλητηριο το οποιο ομως προκαλει οξυ πονο στο σημειο του χτυπηματος και οχι θανατο.Null έγραψε: 07 Αύγ 2019, 20:22Αυτό δεν έχει και δηλητήριο; Έτσι πέθανε και ο Στιβ Έργουιν.Οργισμένος έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:33Exω δει με τα ματια μου χτυπημα απο σαλαχι 10 μετρα απο την αμμουδια σε 55χρονο ογκωδη τυπο σε παραλια πελλοπονησου.Cavaliere έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:01 Μόνο αχινός, δεν έχει κάτι άλλο επικίνδυνο η θάλασσα. Μην ανησυχείς, θα φύγουν μόνα, άμα θες βάλε λάδι, ή βγάλτα με βελόνα.
Χεστηκα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:03 Δεν εδωσα σημασια τοτε μπορει να ηταν και ασπρα
Δεν ενιωσα πονο εξ αρχης και τα αφαιρεσα αμεσα και ευκολα αλλα μετα αρχισα να σκεφτομαι μηπως ειναι κατι αλλο
Ειχες καποια παρενεργεια;
Η παρενέργεια είναι ότι θα βλέπεις στον ύπνο σου το νταμπλ του ΠΑΟΚ
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Όστρακο πάτησες, το πιθανότερο πορφύρα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 19:00 Πατησα κατι στην θαλασσα
Σε βαθος μεχρι την μεση μου μεσα σε χορτα/φυκια
Το αισθανθηκα μικρο μικροτερα απο μπαλακι του τενις
Τα αγκαθια(δυο) νομιζω οτι ηταν μαυρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος
Αν δεν ειναι αχινος τι αλλο μπορει να ειναι;
Το όστρακο που έβγαζαν οι αρχαίοι το κόκκινο χρώμα.
Εκεί που καρφώνονται τα αγκάθια της έχεις ένα ελαφρό πρήξιμο και κνησμό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 0 Απαντήσεις