Ναι, αλλά αν κοιτάξεις τον θρόνο αριστερά φαίνεται ότι η φωτογραφία πάρθηκε σε μικρή απόσταση από το έδαφος.ST48410 έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:44Βλέποντας την αντανάκλαση της σκαλωσιάς η μπάλα μοιάζει να είναι σε μεγάλο ύψος. Υποθέτω ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με zoom και σίγουρα μέσα στο πλάνο είναι και ο Beria απλά πολύ μικρός για να διακρίνεται. Εξαιρετική φωτογραφία. Μπερδεύει το μυαλό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 18:14Γιατί δεν φαίνεσαι μέσα στην μπάλα; Τι μαγεία είναι αυτή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες μας
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Φωτογραφίες μας
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Otto Weininger
αν δεν φαινόταν οι μοντέρνες σκεπές, θα ήταν συγκλονιστική
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- hellegennes
Αν δεν βλέπεις εσύ τον εαυτό σου στον καθρέφτη, δεν μπορείς να δεις τον ίδιο τον καθρέφτη;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Αύγ 2019, 13:31Ναι, αλλά αν κοιτάξεις τον θρόνο αριστερά φαίνεται ότι η φωτογραφία πάρθηκε σε μικρή απόσταση από το έδαφος.ST48410 έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:44Βλέποντας την αντανάκλαση της σκαλωσιάς η μπάλα μοιάζει να είναι σε μεγάλο ύψος. Υποθέτω ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με zoom και σίγουρα μέσα στο πλάνο είναι και ο Beria απλά πολύ μικρός για να διακρίνεται. Εξαιρετική φωτογραφία. Μπερδεύει το μυαλό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 18:14
Γιατί δεν φαίνεσαι μέσα στην μπάλα; Τι μαγεία είναι αυτή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Ναι, δυστυχώς δεν μπορούσα να τις αποφύγω.
Αλλά ούτε και να αλλάξω γωνία ώστε να βγει ο ουρανός και από κάτω ο πύργος που είναι πιο δεξιά από τα σπίτια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
μπορείς να σταθείς απέναντι από μία σφαίρα χωρίς να έχεις ορθή γωνία με κάποιο τμήμα της; Δεν έχουμε επίπεδο καθρέπτη εδώ.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:29 Αν δεν βλέπεις εσύ τον εαυτό σου στον καθρέφτη, δεν μπορείς να δεις τον ίδιο τον καθρέφτη;
γιατι οποτε προσπαθω να βγαλω τετοια φωτο, βγαζω απλως μια μικρη κουκκιδα ηλιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί ο Φος είναι μάγος.Εξουσιάζει όλους τους πλανήτες και τα στοιχειά της φύσης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μάλλον, επειδή έχεις την μηχανή στο αυτόματο και προσπαθώντας να εξισορροπήσει το δυνατό φως του ήλιου σκουραίνει όλα τα άλλα γύρω. Τα κινητά των τελευταίων ετών και οι ψηφιακές μηχανές το διαχειρίζονται κάπως καλύτερα.

λοιπον, εδω βλεπουμε ενα κατακοκκινο φεγγαρι, και την αντανακλαση του στη θαλασσα. απο ρημαδοκινητο, η αληθεια ειναι, αλλα την φωτογραφικη αμα την παρω μαζι μου θα την καταστρεψω, και η αξιονκαμ με τον ευρυγωνιο μαλλον χειροτερη θαναι.
αυριο βραδυ θα ξαναπαω, παιζει να δω την ιδια εικονα. υπαρχει κανα τιπ να τραβηξω καλυτερη, η να μην μπω καν στον κοπο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μπορείς να αυξήσεις τον χρόνο έκθεσης αν έχει τέτοια ρύθμιση η κάμερα του κινητού αλλά μετά ενώ θα ξεχωρίζει αρκετά καλά η αντανάκλαση θα χάσεις το σχήμα το φεγγαριού που θα γίνει πολύ φωτεινό. Επίσης θα χρειαστεί να ακουμπήσεις το κινητό σε σταθερό σημείο για μεγάλο χρόνο έκθεσης. Πολλές φωτογραφίες αναδεικνύονται στην επεξεργασία αλλά μάλλον δεν θα θελες να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Επίσης κάποιες από αυτές με ήλιο ή φεγγάρι είναι 2 φωτογραφίες μαζί, μία για το φωτεινό αντικείμενο και μία για τον περιβάλλοντα χώρο, που μετά ενώνονται σε μία. Γενικά οι συνθήκες υψηλού κοντράστ θέλουν δουλειά.Ασέβαστος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 09:41 λοιπον, εδω βλεπουμε ενα κατακοκκινο φεγγαρι, και την αντανακλαση του στη θαλασσα. απο ρημαδοκινητο, η αληθεια ειναι, αλλα την φωτογραφικη αμα την παρω μαζι μου θα την καταστρεψω, και η αξιονκαμ με τον ευρυγωνιο μαλλον χειροτερη θαναι.
αυριο βραδυ θα ξαναπαω, παιζει να δω την ιδια εικονα. υπαρχει κανα τιπ να τραβηξω καλυτερη, η να μην μπω καν στον κοπο;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk