Τι όμορφα που τα λες βρε Ορέστη...Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:54Eιναι ομορφο να κρατας τετοια συναισθηματα μεσα σου και να τα επισκεπτεσαι καθε τοσο. Ειναι ενας διαυλος επικοινωνιας με τον πραγματικο σου εαυτο που η καθημερινοτητα σκεπαζει σαν στρωμα σκονης.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.![]()
Εντάξει αυτό είναι πως να το πω; Σαν πλατωνικός έρωτας από μικρή ηλικία. Μου περνούσε "κάπως" μόνο όταν ήμουνα Πάτρα και δεν τον έβλεπα για μήνες. Αλλά πάλι τον σκεφτόμουν, απλά πολύ πιο σπάνια.
Εμένα μ' αρέσουν αυτά τα πιο ρομαντικά και όχι συνηθισμένα.
Πολύ ποιητικά. Συμφωνώ απόλυτα.
Ρε συ χάθηκε ο Άγις. Ελπίζω να κάνει κυριολεκτικά μπάνια και να τα χαίρεται - και όχι μεταφορικά.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:56ΑγιςNaida έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:49Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:29 Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.