!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
- NewModelArmy
Re: Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
Φεικ νιουζ που δεν επιβεβαιωνονται απο πουθενά. Ο ηγέτης ζει και χαιρει ακρας υγείας.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βρεθηκε η λυση για να πουληθουν τα F-35Von Mackensen έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:12 Κυκλοφορούν φήμες στο Τουιτερ ότι ο Ερντο πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο Εβραίος πατέρας είναι ετοιμοθάνατος. Γύρω από το κρεβάτι του πόνου, είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του. Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο. Ένα μόνο μικρό καντηλάκι, δίπλα στον άρρωστο, φωτίζει αμυδρά το στενό δωμάτιο. Ο πατέρας, με κλειστά τα μάτια και πολύ κόπο, ψιθυρίζει:
Πατέρας: Γυναίκα μου Σάρα είσαι εδώ;
Σάρα (κλαίγοντας): Ναι, άντρα μου.
Πατέρας: Γιε μου Ιακώβ είσαι εδώ;
Ιακώβ (φανερά συγκινημένος): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: Μικρή μου θυγατέρα Ιουδίθ, είσαι εδώ;
Ιουδίθ (απαρηγόρητη): Ναι, πατέρα, είμαι κοντά σου.
Πατέρας: Και εσύ στερνοπούλι μου Ααρών, είσαι εδώ:
Ααρών (με αναφιλητά): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;
Πατέρας: Γυναίκα μου Σάρα είσαι εδώ;
Σάρα (κλαίγοντας): Ναι, άντρα μου.
Πατέρας: Γιε μου Ιακώβ είσαι εδώ;
Ιακώβ (φανερά συγκινημένος): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: Μικρή μου θυγατέρα Ιουδίθ, είσαι εδώ;
Ιουδίθ (απαρηγόρητη): Ναι, πατέρα, είμαι κοντά σου.
Πατέρας: Και εσύ στερνοπούλι μου Ααρών, είσαι εδώ:
Ααρών (με αναφιλητά): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;
Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:28Σαφως και δεν θελουν να συμβει αυτο,αλλα εαν δεν φυγει ο φιλος μου ερντο,δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση. Εννοειται πως σε περιπτωση που φυγει γιατιμοπως διαπιστωνεις χανει «εδαφος» θα βολεψει την αμαρικη και ,ισως, αποφευχθει.. για να δουμε.Apergos8 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 14:47Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και δεν θα αφήσουν(δεν γίνεται να αφήσουν) οι Αμερικανοί να συμβεί αυτό γιατί τότε θα δημιουργηθεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για το ΝΑΤΟ και για τις ΗΠΑ και φυσικά και για τα συμφεροντα συμφέροντα τους). Οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει ανάγκη και φτάσει η κατάσταση στα άκρα οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να επαναλάβουν αυτό που έπραξαν το 2003 δηλαδή να εισβάλουν στην Τουρκία και να αποτελειώσουν τον Ερντογάν. Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Ερντογάν βρίσκεται πια κοντά στο τέλος του.Τα σημαντική στελέχη του κόμματος του τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και φτιάχνουν καινούργιο φιλοσιλαμικο κόμμα, στις πρόσφατες δημοτικές έχασε τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας στις οποίες ζει πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας (Κων/πολη,Αγκυρα,Αττάλεια, Σμύρνη, Αδανα,Ντιγιαρμπακίρ) και πάνω από το 80% της Τουρκικής οικονομίας κτλ.Pedro έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 17:54
Ολα δειχνουν οτι η τουρκιγιε θα παρει πουλο απο νατο. Για να δουμε. Νομιζω πως δεν εχει γινει ιστορικα αυτο ετσι; Εννοω αποχωρηση απο νατο.
Υγ. Τι συνεβη το 2003; Με εχεις μπερδεψει. Ποια εισβολη λες;
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Highlander
Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σε μία τόσο ακραία επιλογή οι ΗΠΑ. Αφενός η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, αφετέρου οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να κάνουν καλά ούτε τη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 09:41Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:28Σαφως και δεν θελουν να συμβει αυτο,αλλα εαν δεν φυγει ο φιλος μου ερντο,δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση. Εννοειται πως σε περιπτωση που φυγει γιατιμοπως διαπιστωνεις χανει «εδαφος» θα βολεψει την αμαρικη και ,ισως, αποφευχθει.. για να δουμε.Apergos8 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 14:47
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και δεν θα αφήσουν(δεν γίνεται να αφήσουν) οι Αμερικανοί να συμβεί αυτό γιατί τότε θα δημιουργηθεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για το ΝΑΤΟ και για τις ΗΠΑ και φυσικά και για τα συμφεροντα συμφέροντα τους). Οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει ανάγκη και φτάσει η κατάσταση στα άκρα οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να επαναλάβουν αυτό που έπραξαν το 2003 δηλαδή να εισβάλουν στην Τουρκία και να αποτελειώσουν τον Ερντογάν. Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Ερντογάν βρίσκεται πια κοντά στο τέλος του.Τα σημαντική στελέχη του κόμματος του τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και φτιάχνουν καινούργιο φιλοσιλαμικο κόμμα, στις πρόσφατες δημοτικές έχασε τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας στις οποίες ζει πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας (Κων/πολη,Αγκυρα,Αττάλεια, Σμύρνη, Αδανα,Ντιγιαρμπακίρ) και πάνω από το 80% της Τουρκικής οικονομίας κτλ.
Οποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να κάτσουν και να αφήσουν την Τουρκία να ξεφύγει από τον δρόμο του ΝΑΤΟ και να δημιουργηθεί έτσι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο προηγούμενο είναι εκτός τόπου και χρόνου.Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 12:28Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σε μία τόσο ακραία επιλογή οι ΗΠΑ. Αφενός η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, αφετέρου οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να κάνουν καλά ούτε τη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 09:41Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:28
Σαφως και δεν θελουν να συμβει αυτο,αλλα εαν δεν φυγει ο φιλος μου ερντο,δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση. Εννοειται πως σε περιπτωση που φυγει γιατιμοπως διαπιστωνεις χανει «εδαφος» θα βολεψει την αμαρικη και ,ισως, αποφευχθει.. για να δουμε.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Highlander
Εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αφενός γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση της Τουρκίας με το Ιράκ και αφετέρου γιατί έχουμε 2019 και όχι 2003.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:52Οποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να κάτσουν και να αφήσουν την Τουρκία να ξεφύγει από τον δρόμο του ΝΑΤΟ και να δημιουργηθεί έτσι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο προηγούμενο είναι εκτός τόπου και χρόνου.Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 12:28Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σε μία τόσο ακραία επιλογή οι ΗΠΑ. Αφενός η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, αφετέρου οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να κάνουν καλά ούτε τη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 09:41
Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.
Δεν είπα ότι θα εισβάλουν αμέσως. Θα βρούν άλλον τρόπο να τελειώσουν τον Ερντογάν (δεν νομίζω να περιμένουν μέχρι τις προεδρικό εκλογές για να φύγει ο Ερντογάν).Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:54Εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αφενός γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση της Τουρκίας με το Ιράκ και αφετέρου γιατί έχουμε 2019 και όχι 2003.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:52Οποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να κάτσουν και να αφήσουν την Τουρκία να ξεφύγει από τον δρόμο του ΝΑΤΟ και να δημιουργηθεί έτσι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο προηγούμενο είναι εκτός τόπου και χρόνου.Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 12:28
Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σε μία τόσο ακραία επιλογή οι ΗΠΑ. Αφενός η Τουρκία δεν είναι Ιράκ, αφετέρου οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να κάνουν καλά ούτε τη Βενεζουέλα και τον Μαδούρο.![]()
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Highlander
Τι τρόπο δηλαδή;Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:55Δεν είπα ότι θα εισβάλουν αμέσως. Θα βρούν άλλον τρόπο να τελειώσουν τον Ερντογάν (δεν νομίζω να περιμένουν μέχρι τις προεδρικό εκλογές για να φύγει ο Ερντογάν).Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:54Εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αφενός γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση της Τουρκίας με το Ιράκ και αφετέρου γιατί έχουμε 2019 και όχι 2003.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:52
Οποιος νομίζει ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να κάτσουν και να αφήσουν την Τουρκία να ξεφύγει από τον δρόμο του ΝΑΤΟ και να δημιουργηθεί έτσι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο προηγούμενο είναι εκτός τόπου και χρόνου.![]()
Ναι, το να προσπαθήσουν έμμεσα να τον διώξουν από την εξουσία προφανώς το κάνουν ήδη, αλλά άλλο αυτό και άλλο το να τον κάνουν νέο σανταμ.
Από το πρωί διαβάζω στις μαλακίες του ίντερνετ να πέθανε ο Ερντογάν. Μας έχουν ζαλίσει. Για πέστε τώρα, που σχόλαξα, τι έγινε;
Ordem e Progresso.
Ο Ερντογάν τελειώνει έτσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου απλώς να αποτελεί παρελθόν.Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:59Τι τρόπο δηλαδή;Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:55Δεν είπα ότι θα εισβάλουν αμέσως. Θα βρούν άλλον τρόπο να τελειώσουν τον Ερντογάν (δεν νομίζω να περιμένουν μέχρι τις προεδρικό εκλογές για να φύγει ο Ερντογάν).Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:54
Εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αφενός γιατί δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σύγκριση της Τουρκίας με το Ιράκ και αφετέρου γιατί έχουμε 2019 και όχι 2003.![]()
Ναι, το να προσπαθήσουν έμμεσα να τον διώξουν από την εξουσία προφανώς το κάνουν ήδη, αλλά άλλο αυτό και άλλο το να τον κάνουν νέο σανταμ.
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- Highlander
Καλά, όλοι οι ηγέτες θα τελειώσουν κάποια στιγμή ακόμα και λόγω της φθαρτότητας του ανθρώπου. Αυτό είναι δηλαδή το μόνο σίγουρο. Το θέμα είναι πόσο αργά ή γρήγορα.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 14:04Ο Ερντογάν τελειώνει έτσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου απλώς να αποτελεί παρελθόν.Highlander έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:59Τι τρόπο δηλαδή;Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 13:55
Δεν είπα ότι θα εισβάλουν αμέσως. Θα βρούν άλλον τρόπο να τελειώσουν τον Ερντογάν (δεν νομίζω να περιμένουν μέχρι τις προεδρικό εκλογές για να φύγει ο Ερντογάν).
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
https://www.youtube.com/watch?v=skp-qKHBoJI
Oλλανδία και Ισραήλ σε πρώτη φάση, Πολωνία & Ελλάδα σε 2η, ενδιαφέρονται για τα F-35 που δεν θα πάρει η Τουρκία
Oλλανδία και Ισραήλ σε πρώτη φάση, Πολωνία & Ελλάδα σε 2η, ενδιαφέρονται για τα F-35 που δεν θα πάρει η Τουρκία
Τωρα καταλαβα τι εννοεις. Νομιζα οτι λες για καποια εισβολη που ειχε γινει στην τουρκια και μπερδευτηκα.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 09:41Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 16:28Σαφως και δεν θελουν να συμβει αυτο,αλλα εαν δεν φυγει ο φιλος μου ερντο,δυστυχως δεν βλεπω αλλη λυση. Εννοειται πως σε περιπτωση που φυγει γιατιμοπως διαπιστωνεις χανει «εδαφος» θα βολεψει την αμαρικη και ,ισως, αποφευχθει.. για να δουμε.Apergos8 έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 14:47
Δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και δεν θα αφήσουν(δεν γίνεται να αφήσουν) οι Αμερικανοί να συμβεί αυτό γιατί τότε θα δημιουργηθεί ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο για το ΝΑΤΟ και για τις ΗΠΑ και φυσικά και για τα συμφεροντα συμφέροντα τους). Οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει ανάγκη και φτάσει η κατάσταση στα άκρα οι ΗΠΑ δεν θα διστάσουν να επαναλάβουν αυτό που έπραξαν το 2003 δηλαδή να εισβάλουν στην Τουρκία και να αποτελειώσουν τον Ερντογάν. Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Ερντογάν βρίσκεται πια κοντά στο τέλος του.Τα σημαντική στελέχη του κόμματος του τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και φτιάχνουν καινούργιο φιλοσιλαμικο κόμμα, στις πρόσφατες δημοτικές έχασε τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας στις οποίες ζει πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της χώρας (Κων/πολη,Αγκυρα,Αττάλεια, Σμύρνη, Αδανα,Ντιγιαρμπακίρ) και πάνω από το 80% της Τουρκικής οικονομίας κτλ.
Μόνο που ξέχασες μια μικρή λεπτομέρεια.Apergos8 έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 09:41 Tο 2003 έγινε η εισβολή στο Ιράκ και η βίαιη ανατροπή του Σουνίτη Σαντάμ Χουσεϊν όταν πια έκριναν ότι αποτελεί κίνδυνο για τα συμφέροντα τους και δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούν από αυτόν.Αν οι Αμερικανοι θέλουν να ξεφορτωθούν ειρηνικά τον Ερντογάν θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις προεδρικές εκλογές που έρχονται αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόθυμοι να περιμένουν.
Ο Σαντάμ είχε καταλάβει το Κουβέιτ και τα πετρέλαιά του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 8 Απαντήσεις