όχι ρε έχω και δουλειές.δεν είμαι στο pc όλη την ώρα.
λοιπόν δεν έχω σκοπό να διαπαιδαγωγήσω παιδιά με γνώμονα το τσουτσούνι.
θέλω να είναι συνετοί και πειθαρχημένοι άνθρωποι.
αλλά όλα αυτά όοοοοοοταν κάνω παιδιά.
Κι έρχεται εκείνο το βράδυ, που ακούς τον ήχο από μια sebring έξω από το σπίτι και βγαίνεις να δεις την κόρη σου να ξεσελώνεται από το μοτόρι του έτσι της...Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:161 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:05α)για να τις διαπαιδαγωγήσω σωστά,κι όχι σαν κακομαθημένα παλιοκόριτσα
β)αν είναι αγόρι φοβάμαι ότι αν πάρει από εμένα σε χαρακτήρα θα βγει συνεσταλμένο και θα τον εκμεταλλευτούν(άνδρες γυναίκες)
2 Ειναι χαριτωμενα πλάσματα ολο ζουζουνιά - καμια σχεση με τους μπουφους.( τους δινεις μια μπαλλα και ασχολουνται ολη μερα σαν κοπανοι )
3 Στρωνει χαρακτηρα η Μητέρα τους - μιας και τα δινουμε ΟΛΑ για την Κορη - και δεν την παιρνει κ να παραπονεθει .
4 Εχουμε ισχυρότατο συμμαχο στο πλευρό μας - δειχνουν δόντια σε καθε τι που στεναχωρει τον Μπαμπάκα .
το βλέπω από την ανιψιά μου στον γαμπρό μου.η αδυναμία που του εχει. αλλά αν την μαλώνει ειναι θανατος.Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:161 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:05α)για να τις διαπαιδαγωγήσω σωστά,κι όχι σαν κακομαθημένα παλιοκόριτσα
β)αν είναι αγόρι φοβάμαι ότι αν πάρει από εμένα σε χαρακτήρα θα βγει συνεσταλμένο και θα τον εκμεταλλευτούν(άνδρες γυναίκες)
2 Ειναι χαριτωμενα πλάσματα ολο ζουζουνιά - καμια σχεση με τους μπουφους.( τους δινεις μια μπαλλα και ασχολουνται ολη μερα σαν κοπανοι )
3 Στρωνει χαρακτηρα η Μητέρα τους - μιας και τα δινουμε ΟΛΑ για την Κορη - και δεν την παιρνει κ να παραπονεθει .
4 Εχουμε ισχυρότατο συμμαχο στο πλευρό μας - δειχνουν δόντια σε καθε τι που στεναχωρει τον Μπαμπάκα .
Δικες της μηχανες - δωρακια απο τον ΜπαμπάFeindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:20Κι έρχεται εκείνο το βράδυ, που ακούς τον ήχο από μια sebring έξω από το σπίτι και βγαίνεις να δεις την κόρη σου να ξεσελώνεται από το μοτόρι του έτσι της...Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:161 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:05
α)για να τις διαπαιδαγωγήσω σωστά,κι όχι σαν κακομαθημένα παλιοκόριτσα
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αντιθέτως αν μπορεί να τους κοροϊδεύει και να τους τρέχει τους μπουφους ακόμη καλύτερα. Στηρίζουμε κόρες, έχει δίκιο ο Αγις.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:20Κι έρχεται εκείνο το βράδυ, που ακούς τον ήχο από μια sebring έξω από το σπίτι και βγαίνεις να δεις την κόρη σου να ξεσελώνεται από το μοτόρι του έτσι της...Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:161 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:05
Το αγορι εχει μονο ενα πλεονεκτημα - βρισκει η Γυναικα τον ''Αντρα της ζωης της '' και μας αφηνει ησυχους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:21το βλέπω από την ανιψιά μου στον γαμπρό μου.η αδυναμία που του εχει. αλλά αν την μαλώνει ειναι θανατος.Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:161 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:05
όταν πάνε για ψώνια τις παίρνει ότι αηδία θέλει. (παπούτσια με φωτάκια -έλεος) αλλά η χαρά της ηταν λες και κερδισε το τζόκερ ξερω γω.
Κι αυτό το φοβάμαι αν κάνω αγόρι.Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:30Το αγορι εχει μονο ενα πλεονεκτημα - βρισκει η Γυναικα τον ''Αντρα της ζωης της '' και μας αφηνει ησυχους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:21το βλέπω από την ανιψιά μου στον γαμπρό μου.η αδυναμία που του εχει. αλλά αν την μαλώνει ειναι θανατος.Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:16
1 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .
όταν πάνε για ψώνια τις παίρνει ότι αηδία θέλει. (παπούτσια με φωτάκια -έλεος) αλλά η χαρά της ηταν λες και κερδισε το τζόκερ ξερω γω.
Αν η μάνα δεν είναι σωστή όντως θα κοροιδεύει η μικρή τους μπούφους,(κακό του κεφαλιού της νεαράς θα το μετανιώσει οικτρά) αλλά θα φταιει κι ο πατέρας που την νυμφεύτηκε την μάνα.Sid Vicious έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:29Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αντιθέτως αν μπορεί να τους κοροϊδεύει και να τους τρέχει τους μπουφους ακόμη καλύτερα. Στηρίζουμε κόρες, έχει δίκιο ο Αγις.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:20Κι έρχεται εκείνο το βράδυ, που ακούς τον ήχο από μια sebring έξω από το σπίτι και βγαίνεις να δεις την κόρη σου να ξεσελώνεται από το μοτόρι του έτσι της...Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:16
1 Για τους αντρες η χαρα της ζωης τους ειναι οι κορες τους .
Δεν εχεις λογο να φοβασαι , οτι θα συμβεί σιγουρα .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:34Κι αυτό το φοβάμαι αν κάνω αγόρι.Αγις έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:30Το αγορι εχει μονο ενα πλεονεκτημα - βρισκει η Γυναικα τον ''Αντρα της ζωης της '' και μας αφηνει ησυχους .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:21
το βλέπω από την ανιψιά μου στον γαμπρό μου.η αδυναμία που του εχει. αλλά αν την μαλώνει ειναι θανατος.
Άλλαξε φύλο
Πραγματικη ανεβασε με λιγο πειραγμα στο φωτοσοπι για ξεκαρφωμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:40 έχεις όμορφο κρανίο.
κι έχεις και ζυγωματικά ρε μαιμούνι.και ελαφριές γωνίες που έλεγες ότι δεν έχεις.
αλλά για ξανθιά δεν με αρέσεις. ένα καστανόμελί θα σου πήγαινε!![]()
Μονο μυτη - ματια διατηρει το προγραμμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 17:40 έχεις όμορφο κρανίο.
κι έχεις και ζυγωματικά ρε μαιμούνι.και ελαφριές γωνίες που έλεγες ότι δεν έχεις.
αλλά για ξανθιά δεν με αρέσεις. ένα καστανόμελί θα σου πήγαινε!![]()