!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Να είσαι Μακεδονομαχος και να μην έχεις κόμμα να κουρνιάσεις.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

southern έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 19:28
under έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 19:03 https://twitter.com/AthensVoice/status/ ... 4519826434
σωστός ο Παναγιωτόπουλος όμως μου προκαλεί μια δυσφορία ο Μαυρωτάς. Δυστηχώς ο Μαυρωτάς αθωώνει τους συριζαίους, αυτή είναι η αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση εγώ έδωσα τη ψήφο μου για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ουδέποτε έταξε σκίσιμο της συμφωνίας, μόνο προσπάθεια για να μετριαστούν οι συνέπειες. Δεν περιμένω θαύματα στην οικονομία όμως έχω απαιτήσεις σε άλλα θέματα όπως η μετανάστευση και η δημόσια τάξη.
Ο πρωθυπουργός έχει 2 επιλογές, τον δρόμο της Βιβίκας και τον δρόμο του Αδώνι και του Βορίδη. Ο δρόμος της Βιβίκας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη παλινόρθωση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο άλλος δρόμος στο 47%. Ο χώρος πέρα από τη ΝΔ έχει ξεφύγει από την αγκαλιά της με γνωστές παθογένειες ΧΑ, επίσης ο Βελόπουλος δεν θα αντέξει. Με τον Αδώνι και το Βορίδη μπορεί να απορροφήσει όλες αυτές τις ψήφους. Διαφορετικά η φύση απεχθάνεται το κενό και θα δημιουργηθεί κάποιο κόμμα σαν το VOX ή αυτό της Μελόνι. Επίσης δεν ξέρει ποτέ κανένας αν κάποια στιγμή ο Βορίδης αποφασίσει να .. αποδράσει.
Βρε καλως τον και σε εψαχνα.Το διλλημα δεν το εχει ο πρωθυπουργος αλλα εσυ.Η θα ψηφιζεις ΝΔ για να μην ξαναερθει ο Συριζα λεγωντας οτι παραμυθι θελεις στον εαυτο σου για την κωλοτουμπα 180 μοιρων που εκανες στις ιδεες σου η παυεις να στηριζεις ΝΔ.Ο Κουλης εχει σαφεστατη αποψη υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων,απλα χρησιμοποιησε Αδωνι-Βοριδη για να ψηφοθηρισει στα δεξια του.Με την τοποθετηση Μαυρωτα εστειλε σαφεστατο μυνημα οτι ο σκοπος των συλλλητριων ηταν να παρει την πρωθυπουργικη καρεκλα και τιποτα αλλο. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

under έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 18:46
zteo έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 18:40 Υπαρχει η οργανωση των συλλαλητηριων που εγινε ανεπισημα απο τον κομματικο μηχανισμο της ΝΔ διοτι κανενας αλλος μηχανισμος δεν θα μπορουσε να κατεβασει κοσμο για το Μακεδονικο.Το προβλημα ξεκιναει με τα ψεματα που ειπε η ΝΔ για την συμφωνια των Πρεσπων.Την παρουσιασε σαν αποτελεσμα των ιδεοληψιων του Συριζα κρυβοντας απο τον λαο οτι η συμφωνια εγινε για να μπει σε ΝΑΤΟ-ΕΕ μετα απο απαιτηση των συμμαχων και εταιρων.Οπως ψευδεπιγραφα ειπε στον λαο οτι η μη υπογραφη της συμφωνιας θα οδηγουσε στην επαπειρον διαιώνιση της ενδιαμεσης συμφωνιας που ουσιαστικα ειχε καταργηθει.
Ακομα και για την ακυρωση της λετε ψεματα διοτι οι μονοι που θα παθουν ζημια ειναι η αστικη ταξη οχι ο λαος.
Η ΝΔ δεν ειχε τα χρηματα για να οργανωσει αυτα τα συλλαλητηρια.Δεν ενεπλακη καθολου στην οργανωση τους.
Αλλα ακομα και αν ηταν δικο της εργο τα συλλαλητηρια,αυτα εγιναν για να μην κυρωθει η συμφωνια.
Η ΝΔ αγωνιζοταν ακριβως για να μην κυρωθει η συμφωνια και ειχε προειδοποιησει οτι δεν θα μπορει να αλλαξει αν κυρωθει.
Κανενας αλλος πολιτικος η κοινωνικος σχηματισμος δεν ειχε και δεν εχει την δυναμη να κινητοποιησει τοσο κοσμο παρα μονο η ΝΔ.Οταν καποιος αγωνιζεται εναντια σε μια συμφωνια το κανει και μετα την κυρωση της.Αυτος που εγκαταλειπει τον αγωνα μετα την κυρωση της συμφωνιας η θα παραδεχτει την ηττα της πολιτικης του η θα παραδεχτει οτι εκανε λαθος η θα πει οτι κοροιδευε τον κοσμο.Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει τιποτα περα απο φτηνες δικαιολογιες. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:44 Ο Κουλης εχει σαφεστατη αποψη υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων,απλα χρησιμοποιησε Αδωνι-Βοριδη για να ψηφοθηρισει στα δεξια του
Πως τους χρησιμοποίησε δηλαδή αφού και αυτοί τα ίδια έλεγαν;εγώ ο ίδιος είχα ακούσει δέκα φορές τον Άδωνι στην τηλεόραση να λέει ότι άπαξ και κυρωθεί η συμφωνία δεν αλλάζει.Δεν υπάρχει κανείς στη ΝΔ που να έλεγε κάτι άλλο προεκλογικά.Όσοι φωνασκούν τώρα δεν ήσαν ποτέ με τον Μητσοτάκη πραγματικά.
Όσον αφορά τα πως "αισθάνεται" κανείς κλπ αυτά θυμίζουν τον "πόνο ψυχής" που έλεγαν οι συριζαίοι για τα μνημόνια.Στην πολιτική δεν μετράει το αίσθημα αλλά εάν μπορεί να κάνεις κάτι πρακτικά.Και ο Μητσοτάκης είχε από την αρχή πει στον Χατζηνικολάου ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία ούτε στην προηγούμενη ούτε στην επόμενη βουλή αλλά εάν την ψηφίσει ο συριζα τα περιθώρια είναι πολύ στενά και ανάγονται στο μέλλον και στις διαδικασίες ένταξης στην ΕΕ.
πατησιωτης

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:51 Αυτος που εγκαταλειπει τον αγωνα μετα την κυρωση της συμφωνιας η θα παραδεχτει την ηττα της πολιτικης του η θα παραδεχτει οτι εκανε λαθος η θα πει οτι κοροιδευε τον κοσμο.Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει τιποτα περα απο φτηνες δικαιολογιες.

Δηλαδή εσύ όταν κάνεις μια απεργία για να μην ιδιωτικοποιηθεί ένας οργανισμός και παρ όλα αυτά γίνει η ιδιωτικοποίηση,μετά συνεχίζεις την απεργία;
Πότε έχει συμβεί αυτό; :D
zteo

πατησιωτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:53
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:44 Ο Κουλης εχει σαφεστατη αποψη υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων,απλα χρησιμοποιησε Αδωνι-Βοριδη για να ψηφοθηρισει στα δεξια του
Πως τους χρησιμοποίησε δηλαδή αφού και αυτοί τα ίδια έλεγαν;εγώ ο ίδιος είχα ακούσει δέκα φορές τον Άδωνι στην τηλεόραση να λέει ότι άπαξ και κυρωθεί η συμφωνία δεν αλλάζει.Δεν υπάρχει κανείς στη ΝΔ που να έλεγε κάτι άλλο προεκλογικά.Όσοι φωνασκούν τώρα δεν ήσαν ποτέ με τον Μητσοτάκη πραγματικά.
Όσον αφορά τα πως "αισθάνεται" κανείς κλπ αυτά θυμίζουν τον "πόνο ψυχής" που έλεγαν οι συριζαίοι για τα μνημόνια.Στην πολιτική δεν μετράει το αίσθημα αλλά εάν μπορεί να κάνεις κάτι πρακτικά.Και ο Μητσοτάκης είχε από την αρχή πει στον Χατζηνικολάου ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία ούτε στην προηγούμενη ούτε στην επόμενη βουλή αλλά εάν την ψηφίσει ο συριζα τα περιθώρια είναι πολύ στενά και ανάγονται στο μέλλον και στις διαδικασίες ένταξης στην ΕΕ.
Μου λες τι λεγαν στα καναλια,για πες μου ομως τι λεγαν οι κομματαρχες της ΝΔ οταν κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια.Αυτη η φιλοσοφια που ξεκινησε απο τον Συριζα με τα μνημονια και την συνεχιζει η ΝΔ με την Συμφωνια των Πρεσπων να λενε οτι εφαρμοζουν ενα προγραμμα εναντια στην πολιτικη τους δεν ειναι πολιτικος ρεαλισμος αλλα πολιτικη υποκρισια και πολιντικανισμος.
Οτι δηλωσεις κανανε τα στελεχη της ΝΔ τις κανανε εκ του ασφαλους εχωντας την γνωση οτι θα ψηφιστει η Συμφωνια των Πρεσπων.Εαν ηταν να μην μπορουσε να ψηφιστει απο τον Συριζα τοτε θα βοηθουσε και η ΝΔ με την ψηφο της.Δεν ειναι στην πολιτικη σας κουλτουρα να πατε εναντια στα Νατοικα σχεδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

πατησιωτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:55
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:51 Αυτος που εγκαταλειπει τον αγωνα μετα την κυρωση της συμφωνιας η θα παραδεχτει την ηττα της πολιτικης του η θα παραδεχτει οτι εκανε λαθος η θα πει οτι κοροιδευε τον κοσμο.Μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει τιποτα περα απο φτηνες δικαιολογιες.

Δηλαδή εσύ όταν κάνεις μια απεργία για να μην ιδιωτικοποιηθεί ένας οργανισμός και παρ όλα αυτά γίνει η ιδιωτικοποίηση,μετά συνεχίζεις την απεργία;
Φυσικα πρεπει να συνεχιστει ο αγωνας για την επανακρατικοποιηση του και οχι μονο αυτην.Η κουλτουρα μου ειναι η ανατροπη μιας πολιτικης οχι μονο η μη ψήφιση της. :D
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:05 Μου λες τι λεγαν στα καναλια,για πες μου ομως τι λεγαν οι κομματαρχες της ΝΔ οταν κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια.
Δεν πήγα στα συλλαλητήρια και δεν ξέρω.Ξέρω όμως ότι εάν κάποιος πιστεύει τον κομματάρχη ενώ βλέπει τον αρχηγό και τα προβεβλημένα στελέχη να λέει άλλα στην τηλεόραση έχει κάποιο πρόβλημα ο ίδιος.Πάντως υπάρχουν αναφορές ότι ο Άδωνις τα έλεγε και σε κόσμο.

https://www.liberal.gr/apopsi/i-thesi-t ... non/260168

Τώρα είναι κατανοητό ότι οι συριζαίοι που έβαλαν εκεί που ξέρεις τις επανειλημμένες δηλώσεις τους για τα μνημόνια προσπαθούν να δημιουργήσουν μει ψευδή αναλογία και ανάλογο θόρυβο κάνουν και τα παπαγγελοπουλάκια αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει.
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:05 Οτι δηλωσεις κανανε τα στελεχη της ΝΔ τις κανανε εκ του ασφαλους εχωντας την γνωση οτι θα ψηφιστει η Συμφωνια των Πρεσπων.Εαν ηταν να μην μπορουσε να ψηφιστει απο τον Συριζα τοτε θα βοηθουσε και η ΝΔ με την ψηφο της.Δεν ειναι στην πολιτικη σας κουλτουρα να πατε εναντια στα Νατοικα σχεδια.
Ας το άφηνε τότε ο συριζα για να εκθέσει τη ΝΔ.Δεν τον εμπόδισε κανείς.Η κουλτούρα που λες έλειπε το 2008.
πατησιωτης

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:09

Φυσικα πρεπει να συνεχιστει ο αγωνας για την επανακρατικοποιηση του και οχι μονο αυτην.Η κουλτουρα μου ειναι η ανατροπη μιας πολιτικης οχι μονο η μη ψήφιση της. :D
Θεωρητικώς.Απεργία όμως όχι.Θεωρητικώς και ένας μακεδονομάχος μπορεί να σου πει ότι συνεχίζεται ο αγώνας χωρίς να κάνει συλλαλητήρια.
zteo

πατησιωτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:13
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:05 Μου λες τι λεγαν στα καναλια,για πες μου ομως τι λεγαν οι κομματαρχες της ΝΔ οταν κατεβαζαν τον κοσμο στα συλλαλητηρια.
Δεν πήγα στα συλλαλητήρια και δεν ξέρω.Ξέρω όμως ότι εάν κάποιος πιστεύει τον κομματάρχη ενώ βλέπει τον αρχηγό και τα προβεβλημένα στελέχη να λέει άλλα στην τηλεόραση έχει κάποιο πρόβλημα ο ίδιος.Πάντως υπάρχουν αναφορές ότι ο Άδωνις τα έλεγε και σε κόσμο.

https://www.liberal.gr/apopsi/i-thesi-t ... non/260168

Τώρα είναι κατανοητό ότι οι συριζαίοι που έβαλαν εκεί που ξέρεις τις επανειλημμένες δηλώσεις τους για τα μνημόνια προσπαθούν να δημιουργήσουν μει ψευδή αναλογία και ανάλογο θόρυβο κάνουν και τα παπαγγελοπουλάκια αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει.
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:05 Οτι δηλωσεις κανανε τα στελεχη της ΝΔ τις κανανε εκ του ασφαλους εχωντας την γνωση οτι θα ψηφιστει η Συμφωνια των Πρεσπων.Εαν ηταν να μην μπορουσε να ψηφιστει απο τον Συριζα τοτε θα βοηθουσε και η ΝΔ με την ψηφο της.Δεν ειναι στην πολιτικη σας κουλτουρα να πατε εναντια στα Νατοικα σχεδια.
Ας το άφηνε τότε ο συριζα για να εκθέσει τη ΝΔ.Δεν τον εμπόδισε κανείς.Η κουλτούρα που λες έλειπε το 2008.
Δεν ελειψε ουτε το 2008.Αμφισβητω οτι θα θετατε τοτε βετο εαν ο Γκρουεφσκι υπογραφε μια Συμφωνια των Πρεσπων.Μαλλον στο Βουκουρεστι δεν τεθηκε ποτε ζητημα εισοδου της Βορειας Μακεδονιας στο ΝΑΤΟ οποτε δεν τεθηκε και ποτε ζητημα βετο απο την Ελλαδα.Η ολη τοτε συζητηση ηταν καθαρα σε παρασκηνιακο και φιλολογικο επιπεδο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Η όλη φάση είναι σαν οι Βασιλικοί το 1922 που έχασαν την κυβέρνηση μετά την καταστροφή να φωνάζουν να σκούζουν και να κατηγορούν τους Βενιζελικούς γιατί δεν κάνουν ξανά εκστρατεία να την ξανακερδίσουν. :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
zteo

πατησιωτης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:15
zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:09

Θεωρητικώς.Απεργία όμως όχι.Θεωρητικώς και ένας μακεδονομάχος μπορεί να σου πει ότι συνεχίζεται ο αγώνας χωρίς να κάνει συλλαλητήρια.
Με την διαφορα οτι οι μακεδονομαχοι εχουν στην κυβερνηση το κομμα που ψηφισαν.Συνεπως η θα απαιτησουν την ακυρωση της συμφωνιας και θα το πετυχουν η θα παψουν να στηριζουν πλεον αυτο το κομμα απο την στιγμη που δεν εχει προθεση να την ακυρωση.Εκτος εαν θελετε να επαναλαβετε τις γελοιοτητες του Συριζα οπου σαν κυβερνηση εκοβε συνταξεις και σαν κομμα καλουσε τον κοσμο να αγωνιστει εναντια στην πολιτικη που ασκουσε σαν κυβερνηση. :lol:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:51
Κανενας αλλος πολιτικος η κοινωνικος σχηματισμος δεν ειχε και δεν εχει την δυναμη να κινητοποιησει τοσο κοσμο παρα μονο η ΝΔ.
εκανε επιτυχια το 1ο στην Θεσ/νικη και μετα τσιμπησανε
και μητσοτακης δεν θυμαμαι να κατεβηκε σε κανενα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

zteo έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:24 Με την διαφορα οτι οι μακεδονομαχοι εχουν στην κυβερνηση το κομμα που ψηφισαν.Συνεπως η θα απαιτησουν την ακυρωση της συμφωνιας και θα το πετυχουν η θα παψουν να στηριζουν πλεον αυτο το κομμα απο την στιγμη που δεν εχει προθεση να την ακυρωση.Εκτος εαν θελετε να επαναλαβετε τις γελοιοτητες του Συριζα οπου σαν κυβερνηση εκοβε συνταξεις και σαν κομμα καλουσε τον κοσμο να αγωνιστει εναντια στην πολιτικη που ασκουσε σαν κυβερνηση. :lol:
Ενώ με κυβέρνηση κκε θα ήταν εξασφαλισμένος ο βασικός στα 1400 ευρώ, που θα εξασφαλιζόταν από την κατανομή του πλούτου στους προλετάριους.

Κάπου μπλέκετε την πραγματικότητα με τις απαιτήσεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”